RANT PROSTOKĄTNY 200 x 300 mm x h 60 mm Frantyl

Indeks: FRANTYL218
Marka:
50,00 zł (23% VAT)
50,00 zł / 1 szt.

40,65 zł netto

OBECNIE BRAK NA STANIE

Magazyn: 0 szt.

Powiadom mnie, gdy produkt będzie dostępny w magazynie

Opis produktu

RANT PROSTOKĄTNY 200 x 300 mm x h 60 mm Frantyl:

Opis: prostokątny rant cukierniczy wykonany ze stali kwasoodpornej; przeznaczony do wypieku biszkoptów i ciast oraz składania tortów;

może służyć również do wykrawania płaskich blatów z ciasta kruchego, czekolady, masy cukrowej, marcepanu, ciasta francuskiego;

dolna krawędź ma ostre wykończenie, zaś górna krawędź jest dodatkowo zabezpieczona (zaokrąglona).

Materiał: stal kwasoodporna

Wymiary: 200 x 300 mm x h 60 mm

Zastosowanie: 

- pieczenie biszkoptów, ciast,

- przekładanie tortów, ciast, 

- wykrawanie blatów z ciasta kruchego, marcepanu, masy cukrowej,

Sposób użycia: podczas wypieku rant należy ułożyć na płaskiej, równej blasze, wyłożonej pergaminem lub papierem do pieczenia;

jeżeli ciasto jest zbyt rzadkie spód i boki rantu można zabezpieczyć folią aluminiową.

Producent: Frantyl

Szczegóły produktu