Seria profesjonalnych rantów do wypieków oraz formowania deserów i potraw. Wykonane z grubej stali nierdzewnej i kwasoodpornej - gwarantują niezawodność podczas użytkowania.
Seria rantów wykonanych z grubej stali nierdzewnej i kwasoodpornej o wyjątkowej trwałości i odporności. Przeznaczone do wypieku biszkoptów oraz składania i formowania tortów i deserów. Ranty doskonale sprawdzą się do wykrawania płaskich blatów z ciasta (kruchego czy francuskiego) oraz do wykrawania dekoracji z marcepanu lub masy cukrowej. Mogą służyć również jako forma do składania przystawek oraz dekoracyjnych sałatek. Podczas wypieku rant należy ułożyć na płaskiej, równej blasze, wyłożonej pergaminem lub papierem do pieczenia; jeżeli ciasto jest zbyt rzadkie spód i boki rantu można zabezpieczyć folią aluminiową.
SCHEMAT PRODUKTU:
Szczegóły produktu
SWEETDECOR230
17 Przedmioty
Opis
NUMER KATALOGOWY
50140507
OFERTA DOTYCZY
1 SZTUKI
NAZWA HANDLOWA
RANT CUKIERNICZY DO WYPIEKÓW
OPAKOWANIE
BRAK
WYSOKOŚĆ
50 mm
ŚREDNICA
70 mm
RODZAJ
STALOWY RANT | GRUBA BLACHA
KSZTAŁT
OKRĄGŁY
KOLOR
SREBRNY
MATERIAŁ
STAL NIERDZEWNA I KWASOODPORNA
PRZEZNACZENIE
DO KONTAKTU Z ŻYWNOŚCIĄ
ZASTOSOWANIE
DO WYPIEKÓW | SKŁADANIA I FORMOWANIA TORTÓW I DESERÓW
Seria profesjonalnych rantów do wypieków oraz formowania deserów i potraw. Wykonane z grubej stali nierdzewnej i kwasoodpornej - gwarantują niezawodność podczas użytkowania.
Seria profesjonalnych rantów do wypieków oraz formowania deserów i potraw. Wykonane z grubej stali nierdzewnej i kwasoodpornej - gwarantują niezawodność podczas użytkowania.
Seria profesjonalnych rantów do wypieków oraz formowania deserów i potraw. Wykonane z grubej stali nierdzewnej i kwasoodpornej - gwarantują niezawodność podczas użytkowania.
Forma silikonowa do nowoczesnych deserów i tortów musowych. Inspirowany naturą i ruchem wody wirujący wzór do tworzenia zaskakujących kreacji cukierniczych.
BLACHA - DUŻA BLASZKA PIEKARNIKOWA - idealnie płaska podstawka pod dorosiowe ranty >>> pewność i stabilność podczas wypieku biszkoptów w rantach cukierniczych.
Organiczne laski wanilii zapakowane w wygodną szklaną tubkę z korkiem - idealne do przetworów na bazie mleka i wypieków. Strąki waniliowe gatunku Planifolia z Madagaskaru.
Seria profesjonalnych rantów do wypieków oraz formowania deserów i potraw. Wykonane z grubej stali nierdzewnej i kwasoodpornej - gwarantują niezawodność podczas użytkowania.