Seria profesjonalnych rantów do wypieków oraz formowania deserów i potraw. Wykonane z grubej stali nierdzewnej i kwasoodpornej - gwarantują niezawodność podczas użytkowania.
Seria rantów wykonanych z grubej stali nierdzewnej i kwasoodpornej o wyjątkowej trwałości i odporności. Przeznaczone do wypieku biszkoptów oraz składania i formowania tortów i deserów. Ranty doskonale sprawdzą się do wykrawania płaskich blatów z ciasta (kruchego czy francuskiego) oraz do wykrawania dekoracji z marcepanu lub masy cukrowej. Mogą służyć również jako forma do składania przystawek oraz dekoracyjnych sałatek. Podczas wypieku rant należy ułożyć na płaskiej, równej blasze, wyłożonej pergaminem lub papierem do pieczenia; jeżeli ciasto jest zbyt rzadkie spód i boki rantu można zabezpieczyć folią aluminiową.
SCHEMAT PRODUKTU:
Szczegóły produktu
SWEETDECOR230
19 Przedmioty
Opis
NUMER KATALOGOWY
50140507
OFERTA DOTYCZY
1 SZTUKI
NAZWA HANDLOWA
RANT CUKIERNICZY DO WYPIEKÓW
OPAKOWANIE
BRAK
WYSOKOŚĆ
50 mm
ŚREDNICA
70 mm
RODZAJ
STALOWY RANT | GRUBA BLACHA
KSZTAŁT
OKRĄGŁY
KOLOR
SREBRNY
MATERIAŁ
STAL NIERDZEWNA I KWASOODPORNA
PRZEZNACZENIE
DO KONTAKTU Z ŻYWNOŚCIĄ
ZASTOSOWANIE
DO WYPIEKÓW | SKŁADANIA I FORMOWANIA TORTÓW I DESERÓW
Seria profesjonalnych rantów do wypieków oraz formowania deserów i potraw. Wykonane z grubej stali nierdzewnej i kwasoodpornej - gwarantują niezawodność podczas użytkowania.
Seria profesjonalnych rantów do wypieków oraz formowania deserów i potraw. Wykonane z grubej stali nierdzewnej i kwasoodpornej - gwarantują niezawodność podczas użytkowania.
Seria profesjonalnych rantów do wypieków oraz formowania deserów i potraw. Wykonane z grubej stali nierdzewnej i kwasoodpornej - gwarantują niezawodność podczas użytkowania.
Forma silikonowa o klasycznym kształcie do tworzenia tradycyjnych i nowoczesnych wypieków oraz deserów mrożonych. Uniwersalne zastosowanie i łatwość użycia gwarantują zawsze doskonały efekt, niezależnie od tego jaką formę deseru przygotujesz. Forma na 6 cylindrycznych porcji o średnicy 70 mm, wysokości 27 mm i pojemności 103 ml.
Pasta kokosowa z serii Giubileo Experience - z dodatkiem cukru trzcinowego i gronowego - przeznaczona do produkcji wysokiej jakości lodów rzemieślniczych i wyrobów cukierniczych.
Forma silikonowa o klasycznym kształcie do tworzenia tradycyjnych i nowoczesnych wypieków oraz deserów mrożonych. Uniwersalne zastosowanie i łatwość użycia gwarantują zawsze doskonały efekt, niezależnie od tego jaką formę deseru przygotujesz. Forma na 12 cylindrycznych porcji o średnicy 48 mm, wysokości 50 mm i pojemności 83 ml.
Seria profesjonalnych rantów do wypieków oraz formowania deserów i potraw. Wykonane z grubej stali nierdzewnej i kwasoodpornej - gwarantują niezawodność podczas użytkowania.