• CIASTO NA GOFRY

  • IMBIROWA BAZA DO LEMONIADY

stalowy zamykany rant do geometrycznych wypieków z ciasta francuskiego
  • stalowy zamykany rant do geometrycznych wypieków z ciasta francuskiego
  • stalowy zamykany rant do geometrycznych wypieków z ciasta francuskiego
  • stalowy zamykany rant do geometrycznych wypieków z ciasta francuskiego

CV3 CUBO Pavoni 70x70x70xmm - zamykany stalowy rant do wypieku geometrycznych croissantów - sześcienny kształt

PAVONI417

Rant do wypieku geometrycznych Croissantów. Nowoczesna odsłona klasycznych wypieków z ciasta francuskiego. Seria zamykanych geometrycznych rantów ze stali nierdzewnej do wypieku ciasta francuskiego - idealna do tworzenia wypieków z nadzieniem. Obejrzyj krótki filmik i dowiedz się jak pracować z rantem:

97,00 zł
Brutto
Ilość
DOSTĘPNĄ ILOŚĆ SPRAWDZISZ W SZCZEGÓŁACH PRODUKTU

Opis

Forma do geometrycznych croissantów!

Kolekcja geometrycznych form ze stali nierdzewnej do wypieku ciasta francuskiego od włoskiej marki Pavoni. Seria zamykanych geometrycznych rantów ze stali nierdzewnej do wypieku ciasta francuskiego - idealna do tworzenia wypieków z nadzieniem.

Croissant geometric od włoskiej marki Pavoni - to seria zamykanych rantów wykonanych ze stali nierdzewnej przeznaczonych do wypieku nowoczesnych geometrycznych croissantów. Metalowe formy przeznaczone są do wypieku ciasta francuskiego - nowoczesna odsłona klasycznych rogalików. Seria stworzona do wypieków nadziewanych. Formy do geometrycznych wypieków z ciasta francuskiego wykonane są z wysokiej jakości stali nierdzewnej. Materiał i konstrukcja formy zapewnia uzyskanie wyjątkowego efektu po wypieczeniu - chrupiącej, rumianej skórki oraz miękkiego i puszystego wnętrza o zwartej strukturze, która doskonale łączy się różnego rodzaju kremami i nadzieniami cukierniczymi.

Forma zapewnia równomierne rozprowadzanie ciepła, a tym samym równomierny stopień wypieczenia. Ciasto po wypieczeniu charakteryzuje się chrupiącą skórką o idealnym stopniu zarumienienia oraz miękkim wnętrzem. Ciasto nie kruszy się podczas krojenia i idealnie nadaje się do nadziewania. Struktura ciasta jest zwarta a przy tym odpowiednio napowietrzona. Gotowe wypieki są łatwe do wyjęcia z formy i zachowują idealny kształt po wypełnieniu nadzieniem.

Do nadziewania geometrycznych croissantów idealnie sprawdzają się kremynadzienia na bazie orzechów i czekolady. Niezbędne akcesoria do nadziewania nowoczesnych rogalików to wytrzymałe rękawy cukiernicze oraz stalowe końcówki. Dodatkowa zaleta nowoczesnych wypieków, to klasyczny kształt, który stanowi doskonałą bazę do tworzenia nietuzinkowych połączeń smakowych i dekoracji.

Nowoczesna odsłona klasycznych wypieków z ciasta francuskiego.

Zastosowanie rantów z serii croissant geometric:

panel%20oddzielaj%C4%85cy%20w%20opisie.png

- do wypieku ciasta francuskiego,

- do nowoczesnych rogalików,

- do geometrycznych wypieków,

- do wypieków nadziewanych.

Szczegóły produktu - forma do geometrycznych croissantów:
Nazwa handlowa CV3 Cubo
Numer katalogowy CV3
Wymiary 70 x 70 x 70 mm
Kształt sześcian / kostka
Seria produktowa croissant geometric
Producent Pavoni Professional
Rodzaj zamykany rant / forma do wypieku ciasta francuskiego
Materiał stal nierdzewna
Kolor srebrny / stalowy
Przeznaczenie do kontaktu z żywnością
Zastosowanie do wypieku ciasta francuskiego

Warunki użytkowania formy do geometrycznych wypieków z ciasta francuskiego:

panel%20oddzielaj%C4%85cy%20w%20opisie.png

- formę należy dokładnie umyć przed pierwszym użyciem,

- po każdym myciu formę należy dokładnie wytrzeć do sucha,

- przeznaczona do wypieku ciasta francuskiego,

- możliwość użytkowania w piecach i piekarnikach,

- możliwość chłodzenia i mrożenia,

- możliwość mycia w zmywarce,

- nie nadaje się do stosowania w kuchence mikrofalowej.

Forma do nowoczesnych croissantów!

Rant do wypieku ciasta francuskiego!

Szczegóły produktu
PAVONI417
14 Przedmioty
Sempre Group Sp. z o.o. Opinie z ekomi-pl.com
Sempre Group Sp. z o.o. Opinie z ekomi-pl.com
Zobacz także

Indeks: CALLEBAUT36(1)

Marka: CALLEBAUT

op. 5 kg CREMA 811 - gotowe nadzienie czekoladowe - FMD-P1336-651 Callebaut - intensywny smak ciemnej czekolady 811

✔ Crema 811 Callebaut ➜ idealnie kremowe nadzienie o intensywnym smaku klasycznej ciemnej czekolady ➜ gotowy krem do szprycowania wyrobów cukierniczych po wypieku. Idealny do ➜ nadziewania pączków, makaroników, eklerów, rogalików ➜ wypełniania korpusów tart, tartaletek i babeczek ➜ do przekładania tortu i dekoracji muffinek. Wypełnij swoje wypieki...

Cena 232,50 zł
Więcej
OBECNIE BRAK NA STANIE

Indeks: CALLEBAUT129

Marka: CALLEBAUT

op. 5 kg CREMA W2 - gotowe nadzienie z białej czekolady - FMW-R1435-651 Callebaut - wyjątkowy mleczny smak z nutami wanilii

✔ Crema W2 Callebaut ➜ idealnie kremowe nadzienie o wyjątkowym smaku klasycznej białej czekolady ➜ gotowy krem do szprycowania wyrobów cukierniczych po wypieku. Idealny do ➜ nadziewania pączków, makaroników, eklerów, rogalików ➜ wypełniania korpusów tart, tartaletek i babeczek ➜ do przekładania tortu i dekoracji muffinek. Wypełnij swoje wypieki najlepszym...

Cena 250,00 zł
Więcej
DOSTĘPNĄ ILOŚĆ SPRAWDZISZ W SZCZEGÓŁACH PRODUKTU
Klienci którzy zakupili ten produkt kupili również:
20 innych produktów w tej samej kategorii: