
Indeks: MODECOR806
Marka: MODECOR
∅ 25 cm PODKŁAD ZŁOTY MODECOR 30447I metalizowany wysokość ok. 12 mm
9,00 zł / 1 szt.
RANT KWADRATOWY 240 x 240 mm x h 60 mm Frantyl:
Opis: kwadratowy rant cukierniczy wykonany ze stali kwasoodpornej; przeznaczony do wypieku biszkoptów i ciast oraz składania tortów;
może służyć również do wykrawania płaskich blatów z ciasta kruchego, czekolady, masy cukrowej, marcepanu, ciasta francuskiego;
dolna krawędź ma ostre wykończenie, zaś górna krawędź jest dodatkowo zabezpieczona (zaokrąglona).
Materiał: stal kwasoodporna
Wymiary: 240 x 240 mm x h 60 mm
Zastosowanie:
- pieczenie biszkoptów, ciast,
- przekładanie tortów, ciast,
- wykrawanie blatów z ciasta kruchego, marcepanu, masy cukrowej,
Sposób użycia: podczas wypieku rant należy ułożyć na płaskiej, równej blasze, wyłożonej pergaminem lub papierem do pieczenia;
jeżeli ciasto jest zbyt rzadkie spód i boki rantu można zabezpieczyć folią aluminiową.
Producent: Frantyl
Indeks: MODECOR806
Marka: MODECOR
Indeks: DAWN181
Marka: DAWN FOODS
Gotowy do użycia truskawkowy żel dekoracyjny. Glazura cukiernicza do stosowania na zimno, przeznaczona do nakładania na płaskie powierzchnie. Truskawkowy Decorgel do glazurowania świeżych owoców, ciast, tortów, musów i kremów.
Indeks: CALLEBAUT100
Marka: CALLEBAUT
Wyjątkowe połączenie białej czekolady z aromatem pomarańczowym o nietuzinkowej i wyrazistej barwie - idealna do barwienia i aromatyzowania. Uniwersalna płynność sprawia, ze czekolada sprawdzi się w różnorodnych zastosowaniach.
Indeks: SILIKOMART19/1
Marka: SILIKOMART
Klasyczna forma silikonowa do ciast i deserów w kształcie półkuli o wymiarach śr. 180 mm x wys. 90 mm i pojemności 1570 ml. Forma cukiernicza o wszechstronnym zastosowaniu. Idealna do nowoczesnych ciast i deserów mrożonych.