![RANT OKRĄGŁY ∅ 380 mm x h 60 mm Frantyl RANT OKRĄGŁY ∅ 380 mm x h 60 mm Frantyl](https://www.cukieteria.pl/27289-large_default/rant-okragly-380-mm-x-h-60-mm-frantyl.jpg)
Indeks: THERMOHAUSER06
Marka: THERMOHAUSER
Skrobka z ostrzem z tworzywa 148 x 99 mm kolor kości słoniowej 37143 Thermohauser
RANT OKRĄGŁY ∅ 380 mm x h 60 mm Frantyl:
Opis: rant cukierniczy wykonany ze stali kwasoodpornej; przeznaczony do wypieku biszkoptów i ciast oraz składania tortów;
może służyć również do wykrawania płaskich blatów z ciasta kruchego, czekolady, masy cukrowej, marcepanu, ciasta francuskiego;
dolna krawędź ma ostre wykończenie, zaś górna krawędź jest dodatkowo zabezpieczona (zaokrąglona).
Materiał: stal kwasoodporna
Wymiary: ∅ 380 mm x h 60 mm
Zastosowanie:
- pieczenie biszkoptów, ciast,
- przekładanie tortów, ciast,
- wykrawanie blatów z ciasta kruchego, marcepanu, masy cukrowej,
Sposób użycia: podczas wypieku rant należy ułożyć na płaskiej, równej blasze, wyłożonej pergaminem lub papierem do pieczenia;
jeżeli ciasto jest zbyt rzadkie spód i boki rantu można zabezpieczyć folią aluminiową.
Producent: Frantyl
Indeks: THERMOHAUSER06
Marka: THERMOHAUSER
Indeks: DOROSIOWE19
Marka: DOROSIOWE RANTY
STALOWY RANT DIY - ZRÓB TO SAM - zestaw czterech stalowych elementów i czterech spinek do złożenia prostokątnego rantu >>> łatwe dopasowanie wymiarów do indywidualnych potrzeb.
Indeks: DOROSIOWE20
Marka: DOROSIOWE RANTY
STALOWY RANT DIY - ZRÓB TO SAM - zestaw czterech stalowych elementów i czterech spinek do złożenia prostokątnego rantu >>> łatwe dopasowanie wymiarów do indywidualnych potrzeb.
Indeks: SWEETDECOR290
Marka: SWEET DECOR
Seria profesjonalnych rantów do wypieków oraz formowania deserów i potraw. Wykonane z grubej stali nierdzewnej i kwasoodpornej - gwarantują niezawodność podczas użytkowania.
Indeks: DOROSIOWE17
Marka: DOROSIOWE RANTY
BLASZKA - MAŁA BLACHA PIEKARNIKOWA - idealnie płaska podstawka pod dorosiowe ranty >>> pewność i stabilność podczas wypieku biszkoptów w rantach cukierniczych.
Indeks: FRANTYL39
Marka: FRANTYL
Rant do pieczenia ciast okragły stalowy
Indeks: PAVONI403
Marka: PAVONI ITALIA
Seria stalowych rantów z mikroperforacją do viennoiserie - stworzona we współpracy z Johanem Martinem. Twórz prawdziwe dzieła sztuki z ciasta drożdżowego i francuskiego.
Indeks: SWEETDECOR283(1)
Marka: SWEET DECOR
Seria profesjonalnych rantów do wypieków oraz formowania deserów i potraw. Wykonane z grubej stali nierdzewnej i kwasoodpornej - gwarantują niezawodność podczas użytkowania.
Indeks: SWEETDECOR285
Marka: SWEET DECOR
Seria profesjonalnych rantów do wypieków oraz formowania deserów i potraw. Wykonane z grubej stali nierdzewnej i kwasoodpornej - gwarantują niezawodność podczas użytkowania.