W koszyku nie ma jeszcze produktów
- NOWOŚCI
- PROMOCJE
-
wstecz
-
wstecz
- BAZY DO LODÓW
- BAZY DO PRODUKCJI LODÓW WŁOSKICH
- BAZY DO PRODUKCJI ŚWIDERKÓW
- MIESZANKI DO LODÓW
- DODATKI FUNKCJONALNE DO LODÓW
- PRODUKTY DO LODÓW BEZ DODATKU CUKRU
- PRODUKTY DO LODÓW WEGAŃSKICH
- TOPPINGI
- POLEWY ZASTYGAJĄCE
- POSYPKI DO LODÓW
- SZPATUŁY I GAŁKOWNICE
- KUWETY I BAŃKI DO LODÓW
- SMAKÓWKI DO LODÓW
- FORMY DO LODÓW
-
wstecz
-
wstecz
-
wstecz
-
wstecz
-
wstecz
- NARZĘDZIA DO DEKORACJI
- TYLKI CUKIERNICZE
- WORKI CUKIERNICZE
- WAŁKI DO MASY I CIASTA
- AKCESORIA DO KORONEK
- AKCESORIA FLORYSTYCZNE
- KRATKI DO STUDZENIA
- RÓZGI i TRZEPACZKI
- NOŻE KUCHENNE
- SZPATUŁY CUKIERNICZE
- SKROBKI
- ŁOPATKI KUCHENNE
- PĘDZELKI
- MISKI
- MIARKI KUCHENNE
- TARKI RĘCZNE
- DROBNY SPRZĘT KUCHENNY
- SITKA CUKIERNICZE
- STOLNICE SILIKONOWE
- FOLIE GITAROWE
- SPRZĘT BARISTYCZNY
- SYFONY I AKCESORIA
- TERMOMETRY I MIERNIKI
- ROBOTY KUCHENNE
- BLENDERY
- URZĄDZENIA DO CZEKOLADY
- DRUKARKI SPOŻYWCZE
- GOFROWNICE I AKCESORIA
- ŚRODKI HIGIENY
-
- SZKOLENIA CUKIERNICZE
- KSIĄŻKI CUKIERNICZE
- AGUGIARO & FIGNA
- ALFATEC PRO
- ASTRA SWEETS
- BABBI
- BALDINI
- BAMIX OF SWITZERLAND
- BARBARA LUIJCKX
- BENEO
- BIRKMANN
- BONUS
- BOTANICA
- BRAND 4CAKE
- BRAS MILANO
- CACAO BARRY
- CALLEBAUT
- CCW WEIBLER CONFISERIE CHOCOLATERIE
- CHOCOLATE WORLD
- CHOCOVIC
- COLLINO
- COMPRITAL
- DANTOM
- DAWN FOODS
- DE BUYER
- DEBIC
- DECO RELIEF
- DECORA
- DEKORA
- DEKORPOL
- DIJO FUN&FOOD
- DITARTE
- DLA SMAKU
- DOMOGEL
- DOROSIOWE RANTY
- DREIDOPPEL
- DYLEX
- ELENA LIOFILIZATY
- EMIX
- EUROVANILLE
- EWALD-GELATINE GMBH
- FLORENSUC
- FOOD COLOURS
- FRACTAL COLORS
- FRANTYL
- FS OPAKOWANIA
- GALAGO MEDAC
- GIUBILEO EXPERIENCE
- GIUSTO MANETTI BATTILORO
- GODAN
- GOLDPLAST
- GRODCONO
- HANS BRUNNER
- HEINZELMANN
- HENDI
- HERSTA
- ICB TECNOLOGIE
- ISI INSPIRING FOOD
- KOMAGES
- KRAM
- LAPED
- LC TRADE POLAND
- LEAGEL
- LEDUVEL
- LIV OPAKOWANIA
- LOUIS FRANCOIS
- LOVE NATURE
- LUBECA
- MARTELLATO
- MASTER MARTINI
- MASTERCHEM
- MAZZONI GROUP
- MICROPLANE
- MIRAN
- MIX EXPERT
- MIXIT
- MODECOR
- MONA LISA
- MONIN
- MORI 2A
- MULTIICE
- NESTLE PROFESSIONAL
- NOVACART
- PAPILART
- PAVONI ITALIA
- PEJOT
- PERNIGOTTI
- PIANETTA DI BARBIERI
- PODKŁADY CUKIERNICZE
- POLKRYS
- POLO PLAST
- PROFBOARD
- RAVIFRUIT
- ROBOT COUPE
- ROSE DECOR
- SALPA
- SARACINO
- SASKIA
- SEMPRE
- SICO KITCHENWARE
- SILIKOMART
- SOSA INGREDIENTS
- STALGAST
- STARK
- STÖCKEL
- STYROPAK
- SWEET DECOR
- TALA
- TEAHOUSE EXCLUSIVES
- TESCOMA
- TESTO
- THERMOHAUSER
- TOMGAST
- TRUCILLO
- UNIPACK
- UNOX
- VALRHONA
- VAN HOUTEN
- VITAMIX
- VITO OIL FILTER SYSTEM
- WILTON
- ZEELANDIA
Szukaj
150 ml CARAMEL L'ARTISTE SAUCE MONIN karmelowy pisak do dekoracji kaw z mlekiem i deserów
Seria gotowych do użycia sosów do dekoracji kaw z mlekiem oraz wyrobów cukierniczych. Wygodna butelka z dozownikiem zapewnia wygodę podczas pracy. Wydajne i bardzo efektowne dekorowanie.
Opis produktu
La Sauce de Monin L'ARTISTE - to seria słodkich sosów do dekorowania kawy i deserów. Pisaki Latte Art stworzone zostały z myślą o baristach i miłośnikach kawy z mlekiem. Odpowiednia konsystencja i wygodna butelka z dozownikiem sprawiają, że dekorowanie kawy staje się bardzo proste. Receptura sosu pozwala na jego utrzymywanie się na mlecznej piance przez około 20 minut. Ergonomiczne i higieniczne opakowanie z precyzyjnym dozownikiem usprawniają proces dekoracji. Idealne do dekoracji kaw z mleczną pianką (latte, cappuccino, latte macchiato, flat white), deserów, bitej śmietany oraz lodów. Jedno opakowanie wystarcza na około 100 dekoracji. Pisaki są gotowe do użycia od razu po otwarciu.
Składniki: cukier, syrop glukozowy, woda, skrobia modyfikowana (E1422), karmelizowany cukier, kwas: kwas mlekowy (E270), naturalne aromaty, substancja konserwująca: sorbinian potasu (E202).
Warunki przechowywania: zamknięty produkt przechowywać w czystym, suchym i chłodnym miejscu; chronić przez bezpośrednim działam promieni słonecznych; produkt po otwarciu należy spożyć w ciągu 4 tygodni; przechowywać w szczelnie zamkniętym opakowaniu; chronić przed działaniem obcych zapachów.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 GRAMACH PRODUKTU | |
Wartość energetyczna | 1469/346 kJ/kcal |
Tłuszcz | 0.0 g |
w tym nasycone kwasy tłuszczowe | 0.0 g |
Węglowodany | 85.8 g |
w tym cukry | 76.6 g |
Białko | 0.7 g |
Sól | 0.01 g |
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ NA TEMAT PRODUKTU
Szczegóły produktu
- NAZWA HANDLOWA
- LA SAUCE DE MONIN CARAMEL L'ARTISTE
- MASA NETTO
- 200 g (0.2 kg)
- OPAKOWANIE
- BUTELKA Z TWORZYWA Z DOZOWNIKIEM I NAKRĘTKĄ
- ILOŚĆ PORCJI
- WYSTARCZA NA 100 APLIKACJI
- POJEMNOŚĆ
- 150 ml (0.15 l)
- RODZAJ
- SOS DO DEKORACJI CUKIERNICZYCH
- AROMAT
- KARMELOWY
- SMAK
- KARMELOWY
- BARWA
- KARMELOWA
- KONSYSTENCJA
- GĘSTA | GŁADKA
- PRZEZNACZENIE
- DO BEZPOŚREDNIEGO UŻYCIA
- ZASTOSOWANIE
- DO DEKORACJI KAW I WYROBÓW CUKIERNICZYCH
- DOZOWANIE
- WEDŁUG UZNANIA
- APLIKACJE
- LATTE ART | DESERY | LODY | NAPOJE | KOKTAJLE | WYPIEKI | MUFFINY
- WARUNKI PRZECHOWYWANIA
- PO OTWARCIU W TEMPERZTURZE OTOCZENIA | W SZCZLENIE ZAMKNIĘTYM OPAKOWANIU
- WARUNKI PRZECHOWYWANIA
- W SUCHYM I CHŁODNYM MIEJSCU | W SZCZELNIE ZAMKNIĘTYM OPAKOWANIU
- TERMIN PRZYDATNOŚCI DO SPOŻYCIA
- PO OTWARCIU - SPOŻYĆ W CIĄGU 4 TYGODNI
- TERMIN PRZYDATNOŚCI DO SPOŻYCIA
- 12 MIESIĘCY OD DATY PRODUKCJI (W ORYGINALNYM SZCZELNIE ZAMKNIĘTYM OPAKOWANIU)
- SERIA PRODUKTOWA
- LA SAUCE DE MONIN L'ARTISTE
10 ml SYRUP PUMP GLASS BOTTLE MONIN pompka do butelek szklanych 1.0 l
Pompka do dozowania syropów rozlewanych do szklanych butelek o pojemności 1.0 litra. Wygodne i precyzyjne dozowanie + powtarzalność przepisów + łatwe i szybkie użycie!
Czarny Shaker Boston - Monin - dwuczęściowy zestaw - stalowy kubek z powłoką i szklanica barmańska
Dwuczęściowy Shaker Bostoński w eleganckim czarnym kolorze z logo marki Monin. Kubek z powłoką antypoślizgową i wytrzymała szklanica barmańska. Podstawowe i niezbędne wyposażenie każdego profesjonalnego i amatorskiego baru.
Stalowy Muddler - Monin - barmański moździerz do rozgniatania owoców i ucierania ziół
Stalowy Muddler z logo marki Monin. Profesjonalny moździerz barmański. Służy do rozgniatania owoców, ucierania świeżych ziół, przypraw i cukru bezpośrednio w shakerze lub szklance. Podstawowe i niezbędne wyposażenie każdego profesjonalnego i amatorskiego baru.
Długa łyżka barmańska ze stopką do rozgniatania owoców i ziół. Kręcona łyżka do mieszania drinków w wysokich szklankach i shakerach. Podstawowe i niezbędne wyposażenie każdego profesjonalnego i amatorskiego baru.
Jigger - dwustronna miarka barmańska - 50 i 25 ml - do odmierzania alkoholi i płynnych dodatków
Dwustronna miarka barmańska wykonana ze stali nierdzewnej. Służy do precyzyjnego odmierzani alkoholi i płynnych dodatków podczas sporządzania drinków.
1 szt. PUDEŁKO RÓŻYCZKI 19/14/9h cm PS20 FS OPAKOWANIA ozdobne pudełko samoskładające z rączką
Seria ozdobnych pudełek, które słodko podziękują w Twoim imieniu gościom za przybycie. Przeznaczone przede wszystkim do pakowania kawałków cist i tortów dla gości.
1 kg BIAŁA CZEKOLADA Z KARMELEM 30.4% GOLD CHK-R30GOLD-E4-U70 CALLEBAUT
Wyjątkowa czekolada o intensywnym - karmelowym smaku i bursztynowej barwie o złotym odcieniu. Uniwersalna płynność czyni są wszechstronną w zastosowaniu. Doskonała do nadawania smaku oraz barwy rożnego rodzaju słodkim kreacjom.