- W koszyku nie ma jeszcze produktów
- Wysyłka Za darmo!
- Razem 0,00 zł
- NOWOŚCI
- PROMOCJE
- CZEKOLADA
- KAWIARNIA I BAR
- DLA LODZIARNI
- PASTY DO LODÓW
- BAZY DO LODÓW
- BAZY DO PRODUKCJI LODÓW WŁOSKICH
- BAZY DO PRODUKCJI ŚWIDERKÓW
- MIESZANKI DO LODÓW
- DODATKI FUNKCJONALNE DO LODÓW
- PRODUKTY DO LODÓW BEZ DODATKU CUKRU
- PRODUKTY DO LODÓW WEGAŃSKICH
- TOPPINGI
- POLEWY ZASTYGAJĄCE
- POSYPKI DO LODÓW
- SZPATUŁY I GAŁKOWNICE
- KUWETY I BAŃKI DO LODÓW
- SMAKÓWKI DO LODÓW
- FORMY DO LODÓW
- DO CUKIERNICTWA
- DO PIECZENIA
- DODATKI SPOŻYWCZE
- DEKORACJE CUKIERNICZE
- OPAKOWANIA JEDNORAZOWE
- SPRZĘT I AKCESORIA
- PRODUKTY OKAZJONALNE
- SZKOLENIA CUKIERNICZE
1 kg DEKSTROZA KRYSTALICZNA MONOHYDRAT
Opis: dekstroza jednowodna (monohydrat d-glukozy, dekstroza krystaliczna).
Produkt w postaci drobnego, krystalicznego proszku.
Otrzymywana w procesie enzymatycznej hydrolizy skrobi kukurydzianej.
Zawiera 99,8% czystej glukozy.
Odznacza się wysoką czystością mikrobiologiczną.
Opakowanie: 1 kg (konfekcjonowane z opakowania zbiorczego 25 kg)
Składniki: monohydrat d-glukozy.
Zastosowanie: zamiennik cukru; podkreśla smak i aromat słodyczy;
znajduje zastosowanie w produkcji lodów, deserów, cukiernictwie, produkcji napojów.
Indeks: MODECOR972
Marka: MODECOR
1kg SUGAR PASTE POP CYAN 25473 MODECOR niebieska masa cukrowa bezglutenowa
Seria uniwersalnych w zastosowaniu mas cukrowych w pięknych kolorach, które pozwolą na tworzenie wyjątkowych dekoracji Twoich tortów oraz innych wypieków.
Indeks: BARIMA109
Marka: BARBARA LUIJCKX
504 szt. KORPUSY TRUFLOWE Z BIAŁEJ CZEKOLADY 1032 Barbara Decor
Indeks: BARIMA34/1
Marka: BARBARA LUIJCKX
200 g POSYPKA MLECZNA BARBARA DECOR dekoracyjne wiórki z mlecznej czekolady 9 x 5 mm
Dekoracyjna posypka czekoladowa w formie drobnych wiórków o uniwersalnym zastosowaniu w cukiernictwie.
Indeks: LOUISFRANCOIS25
Marka: LOUIS FRANCOIS
1 kg GLUCOSE DESHYDRATE DE40 LOUIS FRANCOIS syrop glukozowy w proszku
Odwodniony syrop glukozowy w proszku - dodatek do lodów i wyrobów cukierniczych o wielu właściwościach.
Indeks: COMPRITAL154(1)
Marka: GIUBILEO EXPERIENCE
1.3 kg ZUCCHERO D'UVA PC606 COMPRITAL naturalny cukier winogronowy w postaci płynnego koncentratu
Naturalny cukier winogronowy w postaci płynnego koncentratu do produkcji lekkich i kremowych lodów naturalnych. Przyjemny słodki smak z owocowymi nutami.
Indeks: SOSA450
Marka: Sosa Ingredients
700g TREHALOSA disacharyd z tapioki zamiennik sacharozy 00100112 Sosa
Zamiennik dla sacharozy otrzymywany ze skrobii tapioki.
Indeks: RÓŻNE97/2
8 kg CUKIER PUDER NIETOPLIWY DO DEKORACJI
Do dekoracji pączków na tłusty czwartek i ciast pieczonych na tłuszczu. Nie topi się!
Indeks: SOSA361
Marka: Sosa Ingredients
900 g ISOMALT REFINAT 39463 SOSA INGREDIENTS substancja słodząca - izomalt w postaci proszku
Czysty izomalt w postaci proszku o uniwersalnym zastosowaniu w cukiernictwie. Idealnie sprawdzi się do tworzenia różnego rodzaju dekoracji.
Indeks: LOUISFRANCOIS33
Marka: LOUIS FRANCOIS
15 kg SUCRE INVERTI GALLIA LOUIS FRANCOIS cukier inwertowany - trymolina
Trymolina - cukier inwertowany w postaci drobnych kryształków o bardzo dobrej rozpuszczalności.
Indeks: SOSA256
Marka: Sosa Ingredients
1,4 kg SUCRE INVERTIT LIQUIDO cukier inwertowany w płynie 00100214 Sosa
Indeks: LOUISFRANCOIS12
Marka: LOUIS FRANCOIS
1 kg SUCRE INVERTI GALLIA LOUIS FRANCOIS cukier inwertowany - trymolina
Trymolina - cukier inwertowany w postaci drobnych kryształków o bardzo dobrej rozpuszczalności.