W koszyku nie ma jeszcze produktów
- NOWOŚCI
- PROMOCJE
-
wstecz
-
wstecz
- BAZY DO LODÓW
- BAZY DO PRODUKCJI LODÓW WŁOSKICH
- BAZY DO PRODUKCJI ŚWIDERKÓW
- MIESZANKI DO LODÓW
- DODATKI FUNKCJONALNE DO LODÓW
- PRODUKTY DO LODÓW BEZ DODATKU CUKRU
- PRODUKTY DO LODÓW WEGAŃSKICH
- TOPPINGI
- POLEWY ZASTYGAJĄCE
- POSYPKI DO LODÓW
- SZPATUŁY I GAŁKOWNICE
- KUWETY I BAŃKI DO LODÓW
- SMAKÓWKI DO LODÓW
- FORMY DO LODÓW
-
wstecz
-
wstecz
-
wstecz
-
wstecz
-
wstecz
- NARZĘDZIA DO DEKORACJI
- TYLKI CUKIERNICZE
- WORKI CUKIERNICZE
- WAŁKI DO MASY I CIASTA
- AKCESORIA DO KORONEK
- AKCESORIA FLORYSTYCZNE
- KRATKI DO STUDZENIA
- RÓZGI i TRZEPACZKI
- NOŻE KUCHENNE
- SZPATUŁY CUKIERNICZE
- SKROBKI
- ŁOPATKI KUCHENNE
- PĘDZELKI
- MISKI
- MIARKI KUCHENNE
- TARKI RĘCZNE
- DROBNY SPRZĘT KUCHENNY
- SITKA CUKIERNICZE
- STOLNICE SILIKONOWE
- FOLIE GITAROWE
- SPRZĘT BARISTYCZNY
- SYFONY I AKCESORIA
- TERMOMETRY I MIERNIKI
- ROBOTY KUCHENNE
- BLENDERY
- URZĄDZENIA DO CZEKOLADY
- DRUKARKI SPOŻYWCZE
- GOFROWNICE I AKCESORIA
- ŚRODKI HIGIENY
-
- SZKOLENIA CUKIERNICZE
- KSIĄŻKI CUKIERNICZE
- AGUGIARO & FIGNA
- ALFATEC PRO
- ASTRA SWEETS
- BABBI
- BALDINI
- BAMIX OF SWITZERLAND
- BARBARA LUIJCKX
- BENEO
- BIRKMANN
- BONUS
- BOTANICA
- BRAND 4CAKE
- BRAS MILANO
- CACAO BARRY
- CALLEBAUT
- CCW WEIBLER CONFISERIE CHOCOLATERIE
- CHOCOLATE WORLD
- CHOCOVIC
- COLLINO
- COMPRITAL
- DANTOM
- DAWN FOODS
- DE BUYER
- DEBIC
- DECO RELIEF
- DECORA
- DEKORA
- DEKORPOL
- DIJO FUN&FOOD
- DITARTE
- DLA SMAKU
- DOMOGEL
- DOROSIOWE RANTY
- DREIDOPPEL
- DYLEX
- ELENA LIOFILIZATY
- EMIX
- EUROVANILLE
- EWALD-GELATINE GMBH
- FLORENSUC
- FOOD COLOURS
- FRACTAL COLORS
- FRANTYL
- FS OPAKOWANIA
- GALAGO MEDAC
- GIUBILEO EXPERIENCE
- GIUSTO MANETTI BATTILORO
- GODAN
- GOLDPLAST
- GRODCONO
- HANS BRUNNER
- HEINZELMANN
- HENDI
- HERSTA
- ICB TECNOLOGIE
- ISI INSPIRING FOOD
- KOMAGES
- KRAM
- LAPED
- LC TRADE POLAND
- LEAGEL
- LEDUVEL
- LIV OPAKOWANIA
- LOUIS FRANCOIS
- LOVE NATURE
- LUBECA
- MARTELLATO
- MASTER MARTINI
- MASTERCHEM
- MAZZONI GROUP
- MICROPLANE
- MIRAN
- MIX EXPERT
- MIXIT
- MODECOR
- MONA LISA
- MONIN
- MORI 2A
- MULTIICE
- NESTLE PROFESSIONAL
- NOVACART
- PAPILART
- PAVONI ITALIA
- PEJOT
- PERNIGOTTI
- PIANETTA DI BARBIERI
- PODKŁADY CUKIERNICZE
- POLKRYS
- POLO PLAST
- PROFBOARD
- RAVIFRUIT
- ROBOT COUPE
- ROSE DECOR
- SALPA
- SARACINO
- SASKIA
- SEMPRE
- SICO KITCHENWARE
- SILIKOMART
- SOSA INGREDIENTS
- STALGAST
- STARK
- STÖCKEL
- STYROPAK
- SWEET DECOR
- TALA
- TEAHOUSE EXCLUSIVES
- TESCOMA
- TESTO
- THERMOHAUSER
- TOMGAST
- TRUCILLO
- UNIPACK
- UNOX
- VALRHONA
- VAN HOUTEN
- VITAMIX
- VITO OIL FILTER SYSTEM
- WILTON
- ZEELANDIA
Szukaj
0.5 kg GLUCOSA EN POLS 33DE 39464 SOSA INGREDIENTS odwodniony syrop glukozowy w proszku
Odwodniony syrop glukozowy w proszku - dodatek do lodów i wyrobów cukierniczych o wielu właściwościach.
Opis produktu
GLUCOSA EN POLS 33DE - to odwodniony syrop glukozowy (glukoza w proszku) - mieszanina sacharydów otrzymywana w wyniku częściowej hydrolizy enzymatycznej, oczyszczania i fragmentacji skrobi kukurydzianej. Dodatek glukozy - zapobiega krystalizacji cukru w cukierkach i żelkach; zapewnia elastyczność i utrzymuje miękkość produktów takich jak ciasta, lukier czy trufle.
![]()
-
75 g glukozy w proszku odpowiada 100 g glukozy w płynie.
-
Równoważnik dekstrozy (DE) blisko 33 (wynikający z lekkiej hydrolizy).
-
Zastosowanie - zapobieganie krystalizacji cukru w produktach, modulowanie słodkiego smaku.
![]()
Składniki: glukoza w proszku (33DE).
![]()
| WŁAŚCIWOŚCI FIZYKO-CHEMICZNE | |
| WILGOTNOŚĆ | < 5.0 % |
| PH | 4.5 - 5.5 |
| POD | 24 % |
| PAC | 56 % |
![]()
Warunki przechowywania/składowania: produkt należy przechowywać w szczelnie zamkniętym (oryginalnym) opakowaniu; chronić przed bezpośrednim działaniem światła słonecznego oraz wilgoci; do dozowania produktu używać wyłącznie czystych i suchych narzędzi; produkt zapakowany jest w nieprzezroczysty (czarny) słoik z tworzywa z nakrętką, który zapewnia ochronę przed działaniem czynników zewnętrznych; po każdym użyciu należy szczelnie zamknąć opakowanie; przechowywać w suchym i chłodnym miejscu; optymalna temperatura przechowywania to 15-20°C.
![]()
![]()
![]()
![]()
Szczegóły produktu
- NAZWA HANDLOWA
- GLUCOSA EN POLS 33DE
- MASA NETTO
- 0.5 kg | 500 g
- OPAKOWANIE
- CZARNY SŁOIK Z TWORZYWA Z NAKRĘTKĄ
- OPAKOWANIE ZBIORCZE
- 6 x 0.5 kg - 3 kg
- RODZAJ
- GLUKOZA W PROSZKU
- SMAK
- SŁODKI
- BARWA
- BIAŁA
- FORMA
- PROSZEK
- KONSYSTENCJA
- SYPKA
- PRZEZNACZENIE
- DODATEK SPOŻYWCZY DO ŻYWNOŚCI
- DOZOWANIE
- QUANTUM SATIS
- KOD PRODUKTU
- 39464
- TEMPERATURA PRZECHOWYWANIA
- 15-20°C
- TERMIN PRZYDATNOŚCI DO SPOŻYCIA
- 24 MIESIĄCE OD DATY PRODUKCJI
1kg mleczne dropsy FAT-BASED COATING DROPS MILK (polewa niewymagająca temperowania) Dawn
Mleczna polewa - surogat czekolady do oblewania i dekoracji czekolado-podobnych nie wymagających temperowania prawdziwej czekolady.
400 g MLECZNA CZEKOLADA 33.6% RECIPE N°823 823-E0-D94 CALLEBAUT
Najlepsza mleczna belgijska czekolada o zrównoważonym smaku z dominującymi nutami mleka i karmelu. Idealna płynność czekolady czyni ją uniwersalną w zastosowaniu - zarówno w cukiernictwie, gastronomi jak i przy produkcji lodów.
50 szt. VP3T ŚR.80MM PAVONI okrągłe transparentne podkładki z uchwytem do serwowania monoporcji
Okrągłe podkładki z wygodnym uchwytem wykonane z tworzywa przeznaczonego do kontaktu z żywnością. Idealnie sprawdzą się do serwowania i prezentacji zarówno słodkich jak i wytrawnych wyrobów. Idealne pod monoporcje i przekąski. Przeznaczone do stosowania w cateringu i lokalach gastronomicznych.