odwodniony syrop glukozowy - glukoza w proszku
  • odwodniony syrop glukozowy - glukoza w proszku

0.5 kg GLUCOSA EN POLS 33DE 39464 SOSA INGREDIENTS odwodniony syrop glukozowy w proszku

SOSA353

Odwodniony syrop glukozowy w proszku - dodatek do lodów i wyrobów cukierniczych o wielu właściwościach.

52,00 zł
Brutto

10,40 zł / 100 g

Ilość
PRODUKT DOSTĘPNY W MAGAZYNIE

favorite_border favorite
Opis

GLUCOSA EN POLS 33DE - to odwodniony syrop glukozowy (glukoza w proszku) - mieszanina sacharydów otrzymywana w wyniku częściowej hydrolizy enzymatycznej, oczyszczania i fragmentacji skrobi kukurydzianej. Dodatek glukozy - zapobiega krystalizacji cukru w cukierkach i żelkach; zapewnia elastyczność i utrzymuje miękkość produktów takich jak ciasta, lukier czy trufle. 

  • 75 g glukozy w proszku odpowiada 100 g glukozy w płynie.

  • Równoważnik dekstrozy (DE) blisko 33 (wynikający z lekkiej hydrolizy).

  • Zastosowanie - zapobieganie krystalizacji cukru w produktach, modulowanie słodkiego smaku.

Składniki: glukoza w proszku (33DE).

WŁAŚCIWOŚCI FIZYKO-CHEMICZNE
WILGOTNOŚĆ < 5.0 %
PH 4.5 - 5.5
POD 24 %
PAC 56 %

Warunki przechowywania/składowania: produkt należy przechowywać w szczelnie zamkniętym (oryginalnym) opakowaniu; chronić przed bezpośrednim działaniem światła słonecznego oraz wilgoci; do dozowania produktu używać wyłącznie czystych i suchych narzędzi; produkt zapakowany jest w nieprzezroczysty (czarny) słoik z tworzywa z nakrętką, który zapewnia ochronę przed działaniem czynników zewnętrznych; po każdym użyciu należy szczelnie zamknąć opakowanie; przechowywać w suchym i chłodnym miejscu; optymalna temperatura przechowywania to 15-20°C.

Szczegóły produktu
SOSA353
1 Przedmiot

Opis

NAZWA HANDLOWA
GLUCOSA EN POLS 33DE
MASA NETTO
0.5 kg | 500 g
OPAKOWANIE
CZARNY SŁOIK Z TWORZYWA Z NAKRĘTKĄ
OPAKOWANIE ZBIORCZE
6 x 0.5 kg - 3 kg
RODZAJ
GLUKOZA W PROSZKU
SMAK
SŁODKI
BARWA
BIAŁA
FORMA
PROSZEK
KONSYSTENCJA
SYPKA
PRZEZNACZENIE
DODATEK SPOŻYWCZY DO ŻYWNOŚCI
DOZOWANIE
QUANTUM SATIS
KOD PRODUKTU
39464
TEMPERATURA PRZECHOWYWANIA
15-20°C
TERMIN PRZYDATNOŚCI DO SPOŻYCIA
24 MIESIĄCE OD DATY PRODUKCJI
Sempre Group Sp. z o.o. Opinie z ekomi-pl.com
Sempre Group Sp. z o.o. Opinie z ekomi-pl.com
Zobacz także

Indeks: LOUISFRANCOIS25

Marka: LOUIS FRANCOIS

1 kg GLUCOSE DESHYDRATE DE40 LOUIS FRANCOIS syrop glukozowy w proszku

favorite_border favorite

Odwodniony syrop glukozowy w proszku - dodatek do lodów i wyrobów cukierniczych o wielu właściwościach.

Cena 59,00 zł

59,00 zł / 1 kg

Więcej
OBECNIE BRAK NA STANIE
Klienci którzy zakupili ten produkt kupili również:

Indeks: CHOCOVIC07(1)

Marka: CHOCOVIC

op. 1 kg DOWER EASYMELT ILW-J07DOVE-D91 CHOCOVIC polewa o smaku białej czekolady do łatwego upłynniania

favorite_border favorite

Biała polewa cukiernicza nie wymagająca temperowania. Gotowy produkt, który wystarczy upłynnić w kąpieli wodnej lub kuchence mikrofalowej. Przeznaczona do oblewania, powlekania i dekorowania wyrobów piekarskich i cukierniczych. Idealna do ozdabiania świątecznych wypieków (babek wielkanocnych, makowca itp.) - (produkt konfekcjonowany).

Cena 37,00 zł

37,00 zł / 1 kg

Więcej
OBECNIE BRAK NA STANIE

Indeks: DAWN198

Marka: DAWN FOODS

1kg ciemne dropsy FAT-BASED COATING DROPS DARK (polewa niewymagająca temperowania) Dawn

favorite_border favorite

Ciemna polewa - surogat czekolady do oblewania i dekoracji czekolado-podobnych nie wymagających temperowania prawdziwej czekolady.

Cena 55,00 zł

55,00 zł / 1 kg

Więcej
PRODUKT DOSTĘPNY W MAGAZYNIE

Indeks: EUROVANILLE24

Marka: EUROVANILLE

op. 1 kg PASTA WANILIOWA EUROVANILLE pasta z ziarnami wanilii Bourbon z Madagaskaru

favorite_border favorite

Pasta waniliowa z nasionami wanilii Bourbon z Madagaskaru - wytwarzana na bazie alkoholowego ekstraktu waniliowego. Uniwersalne zastosowanie w cukiernictwie.

Cena 222,00 zł

222,00 zł / 1 kg

Więcej
PRODUKT DOSTĘPNY W MAGAZYNIE