W koszyku nie ma jeszcze produktów
- NOWOŚCI
- PROMOCJE
-
wstecz
-
wstecz
- BAZY DO LODÓW
- BAZY DO PRODUKCJI LODÓW WŁOSKICH
- BAZY DO PRODUKCJI ŚWIDERKÓW
- MIESZANKI DO LODÓW
- DODATKI FUNKCJONALNE DO LODÓW
- PRODUKTY DO LODÓW BEZ DODATKU CUKRU
- PRODUKTY DO LODÓW WEGAŃSKICH
- TOPPINGI
- POLEWY ZASTYGAJĄCE
- POSYPKI DO LODÓW
- SZPATUŁY I GAŁKOWNICE
- KUWETY I BAŃKI DO LODÓW
- SMAKÓWKI DO LODÓW
- FORMY DO LODÓW
-
wstecz
-
wstecz
-
wstecz
-
wstecz
-
wstecz
- NARZĘDZIA DO DEKORACJI
- TYLKI CUKIERNICZE
- WORKI CUKIERNICZE
- WAŁKI DO MASY I CIASTA
- AKCESORIA DO KORONEK
- AKCESORIA FLORYSTYCZNE
- KRATKI DO STUDZENIA
- RÓZGI i TRZEPACZKI
- NOŻE KUCHENNE
- SZPATUŁY CUKIERNICZE
- SKROBKI
- ŁOPATKI KUCHENNE
- PĘDZELKI
- MISKI
- MIARKI KUCHENNE
- TARKI RĘCZNE
- DROBNY SPRZĘT KUCHENNY
- SITKA CUKIERNICZE
- STOLNICE SILIKONOWE
- FOLIE GITAROWE
- SPRZĘT BARISTYCZNY
- SYFONY I AKCESORIA
- TERMOMETRY I MIERNIKI
- ROBOTY KUCHENNE
- BLENDERY
- URZĄDZENIA DO CZEKOLADY
- DRUKARKI SPOŻYWCZE
- GOFROWNICE I AKCESORIA
- ŚRODKI HIGIENY
-
- SZKOLENIA CUKIERNICZE
- KSIĄŻKI CUKIERNICZE
- AGUGIARO & FIGNA
- ALFATEC PRO
- ASTRA SWEETS
- BABBI
- BALDINI
- BAMIX OF SWITZERLAND
- BARBARA LUIJCKX
- BENEO
- BIRKMANN
- BONUS
- BOTANICA
- BRAND 4CAKE
- BRAS MILANO
- CACAO BARRY
- CALLEBAUT
- CCW WEIBLER CONFISERIE CHOCOLATERIE
- CHOCOLATE WORLD
- CHOCOVIC
- COLLINO
- COMPRITAL
- DANTOM
- DAWN FOODS
- DE BUYER
- DEBIC
- DECO RELIEF
- DECORA
- DEKORA
- DEKORPOL
- DIJO FUN&FOOD
- DITARTE
- DLA SMAKU
- DOMOGEL
- DOROSIOWE RANTY
- DREIDOPPEL
- DYLEX
- ELENA LIOFILIZATY
- EMIX
- EUROVANILLE
- EWALD-GELATINE GMBH
- FLORENSUC
- FOOD COLOURS
- FRACTAL COLORS
- FRANTYL
- FS OPAKOWANIA
- GALAGO MEDAC
- GIUBILEO EXPERIENCE
- GIUSTO MANETTI BATTILORO
- GODAN
- GOLDPLAST
- GRODCONO
- HANS BRUNNER
- HEINZELMANN
- HENDI
- HERSTA
- ICB TECNOLOGIE
- ISI INSPIRING FOOD
- KOMAGES
- KRAM
- LAPED
- LC TRADE POLAND
- LEAGEL
- LEDUVEL
- LIV OPAKOWANIA
- LOUIS FRANCOIS
- LOVE NATURE
- LUBECA
- MARTELLATO
- MASTER MARTINI
- MASTERCHEM
- MAZZONI GROUP
- MICROPLANE
- MIRAN
- MIX EXPERT
- MIXIT
- MODECOR
- MONA LISA
- MONIN
- MORI 2A
- MULTIICE
- NESTLE PROFESSIONAL
- NOVACART
- PAPILART
- PAVONI ITALIA
- PEJOT
- PERNIGOTTI
- PIANETTA DI BARBIERI
- PODKŁADY CUKIERNICZE
- POLKRYS
- POLO PLAST
- PROFBOARD
- RAVIFRUIT
- ROBOT COUPE
- ROSE DECOR
- SALPA
- SARACINO
- SASKIA
- SEMPRE
- SICO KITCHENWARE
- SILIKOMART
- SOSA INGREDIENTS
- STALGAST
- STARK
- STÖCKEL
- STYROPAK
- SWEET DECOR
- TALA
- TEAHOUSE EXCLUSIVES
- TESCOMA
- TESTO
- THERMOHAUSER
- TOMGAST
- TRUCILLO
- UNIPACK
- UNOX
- VALRHONA
- VAN HOUTEN
- VITAMIX
- VITO OIL FILTER SYSTEM
- WILTON
- ZEELANDIA
Szukaj
op. 1 kg Nietopliwy Cukier Puder - do dekoracji wypieków i wyrobów cukierniczych
Nietopniejący cukier puder do dekoracji wypieków i wyrobów cukierniczych. Doskonały do posypywania gofrów, pączków, babki wielkanocnej i świątecznego makowca.
Opis produktu
Nietopliwy cukier puder do dekoracji:
Nietopniejący puder dekoracyjny wytwarzany na bazie cukru gronowego. Przeznaczony do dekoracji wypieków i wyrobów cukierniczych. Idealny do dekorowania ciast tłuszczowych, rolad, wypieków owocowych, śmietanowych. Doskonale sprawdza się do dekorowania gofrów, pączków, babki wielkanocnej czy świątecznego makowca. Cukrem należy dekorować gotowe i ostudzone wyroby cukiernicze. Nietopliwy cukier puder, to produkt do dekoracji, nie należy stosować go jako zamiennika tradycyjnego cukru w przepisach.
Wykaz składników i alergenów:
Składniki: glukoza, skrobia pszenna, olej rzepakowy częściowo utwardzony, substancja przeciwzbrylająca: węglan wapnia (E), utwardzony tłuszcz palmowy, aromat; alergeny: produkt zawiera zboża zawierające gluten, może zawierać jaja i mleko.
Szczegóły i charakterystyka produktu:
| Nazwa handlowa | nietopniejący puder dekoracyjny |
| Opakowanie | worek foliowy |
| Masa netto | 1.0 kg |
| Rodzaj | nietopliwy cukier puder do dekoracji |
| Konsystencja | sypka |
| Forma | puder |
| Barwa | biała |
| Smak | słodki |
| Aromat | waniliowy |
| Przeznaczenie | dla przemysłu piekarskiego i ciastkarskiego |
| Zastosowanie | do dekoracji wypieków i wyrobów cukierniczych |
| Producent | wyprodukowano dla Sempre Group |
| Dystrybutor | Sempre Group |
| Kraj produkcji | Wyprodukowano w UE |
Przybliżona wartość odżywcza produktu:
| Wartość odżywcza w 100 gramach produktu: | |
| Wartość energetyczna | 1629 kJ / 389 kcal |
| Tłuszcz | 5.4 g |
| w tym nasycone kwasy tłuszczowe | 1.7 g |
| Węglowodany | 83.8 g |
| w tym cukry | 78.2 g |
| Błonnik | 0.1 g |
| Białko | 0.1 g |
| Sól | 0.0 g |
Warunki przechowywania produktu:
Produkt należy przechowywać w suchym i chłodnym miejscu w szczelnie zamkniętym opakowaniu. Chronić przed bezpośrednim działaniem światła słonecznego, wilgoci i obcych zapachów.
Szczegóły produktu
5 kg BUBBLE WAFFLE MIX MIXEXPERT mieszanka bazowa w proszku do gofrów bąbelkowych
Wyobrażasz sobie wakacje bez chrupiących gofrów bąbelkowych z ulubionymi lodami w środku? Mieszanka bazowa w proszku pozwala na przygotowywanie zawsze idealnie chrupiących gofrów na słodko, które doskonale komponują się z różnego rodzaju dodatkami.
5 kg GOFRY BISZKOPTOWE EMIX mieszanka bazowa w proszku do gofrów biszkoptowych
Wyobrażasz sobie wakacje bez chrupiących gofrów z dodatkami? Mieszanka bazowa w proszku pozwala na przygotowywanie zawsze idealnie chrupiących gofrów na słodko, które doskonale komponują się z różnego rodzaju dodatkami.
5 kg WAFFLE MIX MIXEXPERT mieszanka bazowa w proszku do tradycyjnych gofrów biszkoptowych
Wyobrażasz sobie wakacje bez chrupiących gofrów z dodatkami? Mieszanka bazowa w proszku pozwala na przygotowywanie zawsze idealnie chrupiących gofrów na słodko, które doskonale komponują się z różnego rodzaju dodatkami.
5 kg NALEŚNIKI EMIX mieszanka bazowa w proszku do naleśników
Na naleśniki zawsze jest dobra pora! Mieszanka bazowa w proszku pozwala na przygotowanie zawsze doskonałych naleśników. Lekko słodkie naleśniki będą komponować się zarówno ze słodkimi jak i wytrawnymi dodatkami.
Cukier perlisty do dekoracji wypieków! Granulki cukrowe do zapiekania i dekoracji! Posypka cukrowa do Panettone! Cukier do dekoracji wielkanocnej babki! Granulki cukrowe do makowca! Chrupiący cukier do croissantów i rogalików! Termostabilny cukier do zapiekania w postaci wydłużonych granulek o białej barwie. Idealny do dekoracji powierzchni wypieków. Biała posypka cukrowa do zapiekania.
Cukier perlisty do dekoracji wypieków! Granulki cukrowe do zapiekania i dekoracji! Posypka cukrowa do Panettone! Cukier do dekoracji wielkanocnej babki! Granulki cukrowe do makowca! Chrupiący cukier do croissantów i rogalików! Termostabilny cukier do zapiekania w postaci wydłużonych granulek o białej barwie. Idealny do dekoracji powierzchni wypieków. Biała posypka cukrowa do zapiekania.
Cukier perlisty do dekoracji wypieków! Granulki cukrowe do zapiekania i dekoracji! Posypka cukrowa do Panettone! Cukier do dekoracji wielkanocnej babki! Granulki cukrowe do makowca! Chrupiący cukier do croissantów i rogalików! Termostabilny cukier do zapiekania w postaci wydłużonych granulek o białej barwie. Idealny do dekoracji powierzchni wypieków. Biała posypka cukrowa do zapiekania.
Bardzo praktyczny zestaw miarek kuchennych w kształcie głębokich łyżek - do odmierzania produktów płynnych i sypkich. Odpowiedniki miar małej łyżeczki kuchennej oraz łyżki stołowej. Idealne do odmierzania aromatów, przypraw i dodatków spożywczych (np. proszku do pieczenia).
Bardzo praktyczny zestaw miarek kuchennych w kształcie głębokich łyżek. Do odmierzania produktów płynnych i sypkich. Idealne do odmierzania aromatów, przypraw i dodatków spożywczych. Miarki sygnowane przez Eurovanille.
Dekoracyjna posypka czekoladowa w formie drobnych wiórków o uniwersalnym zastosowaniu w cukiernictwie.
50 szt. VP3BN ŚR.80MM PAVONI okrągłe białe podkładki z uchwytem do serwowania monoporcji
Okrągłe podkładki z wygodnym uchwytem wykonane z tworzywa przeznaczonego do kontaktu z żywnością. Idealnie sprawdzą się do serwowania i prezentacji zarówno słodkich jak i wytrawnych wyrobów. Idealne pod monoporcje i przekąski. Przeznaczone do stosowania w cateringu i lokalach gastronomicznych.
Amorini Origami 110, to zestaw do walentynkowych deserów w kształcie serca Origami. W zestawie znajduje się forma silikonowa oraz dwustronny wykrojnik. Dopracowany w najdrobniejszych szczegółach kształt pozwala na tworzenie zaskakujących Walentynkowych kreacji! Forma o wymiarach dł. 74 mm x szer. 83 mm x wys. 35 mm i pojemności 110 ml. Zestaw pozwala na jednorazowe przygotowanie 6 deserów.