Indeks: CACAOBARRY16
Marka: CACAO BARRY
1kg KAKAO ALKALIZOWANE EXTRA BRUTE 22-24% DCP-22SP-E0-760 Cacao Barry
Kakao o standardowej zawartości tłuszczu o uniwersalnym zastosowaniu do wyrobów cukierniczych.
25 kg SUSZONY SYROP GLUKOZOWY GL01934 35-40DE:
Opis: suszony syrop glukozowy; suszony rozpyłowo syrop glukozowy otrzymywany przez enzymatyczną konwersję skrobi.
Równoważnik dekstrozy (DE) 35-40.
Składniki: suszony syrop glukozowy.
Opakowanie: 25 kg (worek)
Kod produktu: GL01934
Indeks: CACAOBARRY16
Marka: CACAO BARRY
Kakao o standardowej zawartości tłuszczu o uniwersalnym zastosowaniu do wyrobów cukierniczych.
Indeks: PODKŁADYCUK19
Proste i eleganckie - papierowe opakowanie na 6 sztuk makaroników. Wysuwana wkładka ułatwiająca pakowanie + transparentne okienko ładnie prezentujące zawartość.
Indeks: MORI23
Marka: MORI 2A
Seria stalowych łyżek do lodów z uchwytem wykonanym z wytrzymałego tworzywa - polipropylenu. Uniwersalne w zastosowaniu, bardzo praktyczne i wygodne w użyciu. Niezbędny element wyposażenia każdej lodziarni. Dostępne w różnych wersjach kolorystycznych.
Indeks: CALLEBAUT21
Marka: CALLEBAUT
Wyjątkowa czekolada o intensywnym - karmelowym smaku i bursztynowej barwie o złotym odcieniu. Uniwersalna płynność czyni są wszechstronną w zastosowaniu. Doskonała do nadawania smaku oraz barwy rożnego rodzaju słodkim kreacjom.
Indeks: LOUISFRANCOIS33
Marka: LOUIS FRANCOIS
Trymolina - cukier inwertowany w postaci drobnych kryształków o bardzo dobrej rozpuszczalności.
Indeks: LOUISFRANCOIS12
Marka: LOUIS FRANCOIS
Trymolina - cukier inwertowany w postaci drobnych kryształków o bardzo dobrej rozpuszczalności.
Indeks: SOSA450
Marka: Sosa Ingredients
Zamiennik dla sacharozy otrzymywany ze skrobii tapioki.
Indeks: LOUISFRANCOIS25
Marka: LOUIS FRANCOIS
Odwodniony syrop glukozowy w proszku - dodatek do lodów i wyrobów cukierniczych o wielu właściwościach.
Indeks: FOODCOLOURS264
Marka: FOOD COLOURS
Indeks: COMPRITAL154(1)
Marka: GIUBILEO EXPERIENCE
Naturalny cukier winogronowy w postaci płynnego koncentratu do produkcji lekkich i kremowych lodów naturalnych. Przyjemny słodki smak z owocowymi nutami.
Indeks: SOSA361
Marka: Sosa Ingredients
Czysty izomalt w postaci proszku o uniwersalnym zastosowaniu w cukiernictwie. Idealnie sprawdzi się do tworzenia różnego rodzaju dekoracji.
Indeks: BABBI07
Marka: BABBI
Indeks: BENEO01
Marka: BENEO
Izomalt granulowany o uniwersalnym zastosowaniu w cukiernictwie. Doskonały do tworzenia efektownych dekoracji oraz do wyrobu produktów o obniżonej zawartości cukru.