W koszyku nie ma jeszcze produktów
- NOWOŚCI
- PROMOCJE
- 
				
											
						 wstecz
- 
				
											
						 wstecz
- BAZY DO LODÓW
- BAZY DO PRODUKCJI LODÓW WŁOSKICH
- BAZY DO PRODUKCJI ŚWIDERKÓW
- MIESZANKI DO LODÓW
- DODATKI FUNKCJONALNE DO LODÓW
- PRODUKTY DO LODÓW BEZ DODATKU CUKRU
- PRODUKTY DO LODÓW WEGAŃSKICH
- TOPPINGI
- POLEWY ZASTYGAJĄCE
- POSYPKI DO LODÓW
- SZPATUŁY I GAŁKOWNICE
- KUWETY I BAŃKI DO LODÓW
- SMAKÓWKI DO LODÓW
- FORMY DO LODÓW
 
- 
				
											
						 wstecz
- 
				
											
						 wstecz
- 
				
											
						 wstecz
- 
				
											
						 wstecz- 
				
											
						 wstecz- NARZĘDZIA DO DEKORACJI
- TYLKI CUKIERNICZE
- WORKI CUKIERNICZE
- WAŁKI DO MASY I CIASTA
- AKCESORIA DO KORONEK
- AKCESORIA FLORYSTYCZNE
- KRATKI DO STUDZENIA
- RÓZGI i TRZEPACZKI
- NOŻE KUCHENNE
- SZPATUŁY CUKIERNICZE
- SKROBKI
- ŁOPATKI KUCHENNE
- PĘDZELKI
- MISKI
- MIARKI KUCHENNE
- TARKI RĘCZNE
- DROBNY SPRZĘT KUCHENNY
- SITKA CUKIERNICZE
- STOLNICE SILIKONOWE
- FOLIE GITAROWE
 
- SPRZĘT BARISTYCZNY
- SYFONY I AKCESORIA
- TERMOMETRY I MIERNIKI
- ROBOTY KUCHENNE
- BLENDERY
- URZĄDZENIA DO CZEKOLADY
- DRUKARKI SPOŻYWCZE
- GOFROWNICE I AKCESORIA
- ŚRODKI HIGIENY
 
- 
				
											
						
- SZKOLENIA CUKIERNICZE
- KSIĄŻKI CUKIERNICZE
- AGUGIARO & FIGNA
- ALFATEC PRO
- ASTRA SWEETS
- BABBI
- BALDINI
- BAMIX OF SWITZERLAND
- BARBARA LUIJCKX
- BENEO
- BIRKMANN
- BONUS
- BOTANICA
- BRAND 4CAKE
- BRAS MILANO
- CACAO BARRY
- CALLEBAUT
- CCW WEIBLER CONFISERIE CHOCOLATERIE
- CHOCOLATE WORLD
- CHOCOVIC
- COLLINO
- COMPRITAL
- DANTOM
- DAWN FOODS
- DE BUYER
- DEBIC
- DECO RELIEF
- DECORA
- DEKORA
- DEKORPOL
- DIJO FUN&FOOD
- DITARTE
- DLA SMAKU
- DOMOGEL
- DOROSIOWE RANTY
- DREIDOPPEL
- DYLEX
- ELENA LIOFILIZATY
- EMIX
- EUROVANILLE
- EWALD-GELATINE GMBH
- FLORENSUC
- FOOD COLOURS
- FRACTAL COLORS
- FRANTYL
- FS OPAKOWANIA
- GALAGO MEDAC
- GIUBILEO EXPERIENCE
- GIUSTO MANETTI BATTILORO
- GODAN
- GOLDPLAST
- GRODCONO
- HANS BRUNNER
- HEINZELMANN
- HENDI
- HERSTA
- ICB TECNOLOGIE
- ISI INSPIRING FOOD
- KOMAGES
- KRAM
- LAPED
- LC TRADE POLAND
- LEAGEL
- LEDUVEL
- LIV OPAKOWANIA
- LOUIS FRANCOIS
- LOVE NATURE
- LUBECA
- MARTELLATO
- MASTER MARTINI
- MASTERCHEM
- MAZZONI GROUP
- MICROPLANE
- MIRAN
- MIX EXPERT
- MIXIT
- MODECOR
- MONA LISA
- MONIN
- MORI 2A
- MULTIICE
- NESTLE PROFESSIONAL
- NOVACART
- PAPILART
- PAVONI ITALIA
- PEJOT
- PERNIGOTTI
- PIANETTA DI BARBIERI
- PODKŁADY CUKIERNICZE
- POLKRYS
- POLO PLAST
- PROFBOARD
- RAVIFRUIT
- ROBOT COUPE
- ROSE DECOR
- SALPA
- SARACINO
- SASKIA
- SEMPRE
- SICO KITCHENWARE
- SILIKOMART
- SOSA INGREDIENTS
- STALGAST
- STARK
- STÖCKEL
- STYROPAK
- SWEET DECOR
- TALA
- TEAHOUSE EXCLUSIVES
- TESCOMA
- TESTO
- THERMOHAUSER
- TOMGAST
- TRUCILLO
- UNIPACK
- UNOX
- VALRHONA
- VAN HOUTEN
- VITAMIX
- VITO OIL FILTER SYSTEM
- WILTON
- ZEELANDIA
Szukaj
40 g PECTINE NH K-220 FOOD COLOURS pektyna do stosowania w produktach na bazie wody i owoców
Pektyna przeznaczona przede wszystkim do galaretek, musów, żelków, glazur, dżemów, polew itp.
Opis produktu
PECTINE NH - jest dodatkiem do żywności stosowanym jako środek teksturujący. Wykazuje właściwości zagęszczające i żelujące (w produktach zawierających wapń). Przeznaczona przede wszystkim do stosowania podczas produkcji lustrzanych glazur z miąższem owocowym. Pektyna ma postać proszku o neutralnym smaku i zapachu. Daje termo-odwracalne żele. Zastosowanie - galaretki, musy, żelki, glazury, dżemy, polewy itp.

Składniki: pektyna amidowana nisko metoksylowana (E440ii), dekstroza.


Rozpuszczanie: należy najpierw rozpuścić pektynę w niewielkiej ilości wody w temperaturze około 60°C, a następnie dodać do gorącej masy.


Dozowanie - 8-16 g/kg masy - zgodne z używana formułą do uzyskania oczekiwanej tekstury.

Właściwości:
- 
Pektyna ta może być używana w produktach na bazie wody oraz owoców. 
- 
Ostateczna tekstura jest osiągana po 24 godzinach. 
- 
Produkt łatwy do rozpuszczenia. 






Szczegóły produktu
- NAZWA HANDLOWA
- PECTINE HH
- MASA NETTO
- 40.0 g
- OPAKOWANIE
- POJEMNIK Z TWORZYWA Z ZAMKNIĘCIEM
- RODZAJ
- PEKTYNA
- FORMA
- PROSZEK
- PRZEZNACZENIE
- NA UŻYTEK DOMOWY
- ZASTOSOWANIE
- DO ZAGĘSZCZANIA I ŻELOWANIA PRODUKTÓW
- DOZOWANIE
- 8-16 g/kg
- KOD PRODUKTU
- K-220
- WARUNKI PRZECHOWYWANIA
- W SUCHYM I CHŁODNYM MIEJSCU
- WARUNKI PRZECHOWYWANIA
- W SZCZELNIE ZAMKNIĘTYM OPAKOWANIU
op. 20 g AGAR AGAR K-132 FOOD COLOURS roślinna substancja żelująca z alg morskich (E406)
Roślinny zamiennik żelatyny - agar agar - w małym opakowaniu, idealnym do użytku domowego.
Suszone kwiaty Hibiskusa! Seria suszonych kwiatów jadalnych o wyjątkowym smaku i aromacie. Idealne do dekoracji cukierniczych oraz jako dodatek do potraw czy napojów. Naturalny sposób na efektowną prezentację Twoich wyrobów.
"4" ŚWIECZKA BIAŁO-NIEBIESKA NA TORT 764904 ROSEDECOR wysokość 6,5 cm
Seria dwukolorowych, cieniowanych świeczek na tort w kształcie cyfr. Doskonałe wykończenie tortu idealna na każdą okazję. Świeczki posiadają pasy w kolorze białym i niebieskim.
 
                   
               
													 
													 
													 
													 
													 
													 
													