
Indeks: SILIKOMART82
Marka: SILIKOMART
Forma silikonowa do lizaków Cupcake MUL3D Ø 28 – FORMA SFERA 25.305.99.0065 Silikomart
Papierowe patyczki do lizaków w kolorze naturalnej bieli. Idealne do klasycznych lizaków, lizaków z izomaltu, czekolady i lizaków z ciasta (cake pop).
Seria papierowych patyczków do lizaków w kolorze naturalnej bieli. Patyczki mają kształt wydłużonego walca o średnicy około 3.5 mm. Wykonane z papieru celulozowego, który jest całkowicie bezpieczny w kontakcie z żywnością. Patyczki nadają się do używania w piecach i piekarnikach (podczas wypiekania lizaków z ciasta) - wytrzymują temperaturę pieczenia do 180°C. Dodatkowo papierowe patyczki w pełni podlegają recyklingowi.
Patyczki doskonale sprawdzą się do:
klasycznych lizaków cukrowych
lizaków z izomaltu
lizaków z czekolady
lizaków z ciasta (cake pop)
lizaków bezowych
dekoracji z masy cukrowej
Indeks: SILIKOMART82
Marka: SILIKOMART
Indeks: DIJO05
Marka: DIJO FUN&FOOD
Kolorowa posypka cukrowa do dekoracji domowych słodyczy - tortów, babeczek, ciasteczek, lizaków i czego tylko zamarzysz! Maczek owocowy mix kolorów - drobne kuleczki cukrowe do dekoracji - gotowa do użycia posypka do ozdabiania wypieków i deserów. Uwaga! Rzeczywiste kolory posypek cukrowych mogą nieznacznie różnić się od wizualizacji ujętej na zdjęciach...
Indeks: SILIKOMART407
Marka: SILIKOMART
Indeks: SILIKOMART408
Marka: SILIKOMART
Papierowe patyczki do lizaków w kolorze naturalnej bieli. Idealne do klasycznych lizaków, lizaków z izomaltu, czekolady i lizaków z ciasta (cake pop).
Indeks: SILIKOMART636
Marka: SILIKOMART
Papierowe patyczki do lizaków w kolorze naturalnej bieli. Idealne do klasycznych lizaków, lizaków z izomaltu, czekolady i lizaków z ciasta (cake pop).
Indeks: PODKŁADYCUK48
Marka: PODKŁADY CUKIERNICZE
Modułowy stojak do serwowania i prezentacji francuskich makaroników - możliwość stosowania dowolnej ilości pięter. Transparentna patera z tworzywa pozwala na efektowną ekspozycję kolorowych ciasteczek.
Indeks: BARIMA304
Marka: BARBARA LUIJCKX
Tłuszcz kakaowy o neutralnym smaku i zapachu - uniwersalny w zastosowaniu. Wytwarzany w postaci wygodnych do porcjowania i upłynniania pastylek. Wykorzystywany w produkcji cukierniczej oraz przez szefów kuchni do smażenia potraw.
Indeks: BARIMA02
Marka: BARBARA LUIJCKX
Ciemna czekolada o uniwersalnym zastosowaniu - produkt w postaci drobnych pastylek formowanych z zatemperowanej czekolady.
Indeks: SARACINO14
Marka: SARACINO
Jadalne złote drobinki do kreatywnych dekoracji wyrobów cukierniczych. Do ozdabiania napojów, wyrobów z izomaltu oraz wypieków. Złoty brokat spożywczy - dekoracyjna posypka cukiernicza!
Papierowe patyczki do lizaków w kolorze naturalnej bieli. Idealne do klasycznych lizaków, lizaków z izomaltu, czekolady i lizaków z ciasta (cake pop).