Wszystkie bestsellery
  • Formy płatności

    Formy płatności
1kg AGAR AGAR (E406) roślinna substancja żelująca Louis Francois
  • 1kg AGAR AGAR (E406) roślinna substancja żelująca Louis Francois

1kg AGAR AGAR (E406) roślinna substancja żelująca Louis Francois

LOUISFRANCOIS03
693,00 zł
Brutto
Ilość
OBECNIE BRAK NA STANIE


Opis

1kg AGAR AGAR (E406) roślinna substancja żelująca Louis Francois:

Opis: substancja żelująca z krasnorostów (czerwonych alg).

Wymieszać z płynem, podgrzać do 90°C, ostudzić, a następnie połączyć z produktem.

Temperatura żelowania 60°C. Produkt można upłynniać wielokrotnie.

W środowisku kwaśnym wykazuje mniejszą siłę żelowania.

Opakownaie: 1 kg

Dozowanie:

- 5-10 g/kg - produkty mleczne, sosy, zupy, buliony, ciastka, ciasta, desery.

- 10-20 g/kg - wyroby cukiernicze

- 20-40 g/kg - produkty dietetyczne

Szczegóły produktu
LOUISFRANCOIS03
Sempre Group Sp. z o.o. Opinie z ekomi-pl.com
Sempre Group Sp. z o.o. Opinie z ekomi-pl.com
Klienci którzy zakupili ten produkt kupili również:
20 innych produktów w tej samej kategorii:

Indeks: SOSA473

Marka: Sosa Ingredients

400 g PROMOCHI KUZU 38977 SOSA INGREDIENTS skrobia z kuzu w proszku substancja zagęszczająca

Naturalna substancja zagęszczająca pozyskiwana z korzeni kuzu - skrobia w postaci proszku. Charakteryzuje się uniwersalnością w zastosowaniu dzięki neutralnemu smakowi. Wykazuje nieco silniejsze działanie zagęszczające w porównaniu do skrobi ziemniaczanej czy kukurydzianej.

Cena 401,00 zł
Więcej
Ostatnie sztuki w magazynie

Indeks: SOSA469

Marka: Sosa Ingredients

500 g GOMA XANTANA CLEAR 38694 SOSA INGREDIENTS guma ksantanowa w proszku dodatek zagęszczający i emulgujący

Dodatek gumy ksantanowej pozwala na uzyskanie produktów o wyjątkowo kremowej i przyjemnej konsystencji. Doskonale sprawdzi się jako dodatek do lodów czy sosów oraz bezglutenowych wypieków. Łatwy w użyciu dodatek o szerokim zastosowaniu w gastronomii oraz cukiernictwie. 

Cena 174,00 zł
Więcej
Ostatnie sztuki w magazynie