
Indeks: PAPILART57
Marka: PapilArt
∅ 8 cm PODKŁADKA ZŁOTA RO08 PAPILART cienkie krążki pod monoporcje
Indeks: PAPILART57
Marka: PapilArt
Indeks: PAPILART136
Marka: PapilArt
Indeks: LIV04
Marka: SEMPRE
Ozdobne pudełko przeznaczone do kontaktu z żywnością
Formy płatności
1kg AGAR AGAR (E406) roślinna substancja żelująca Louis Francois:
Opis: substancja żelująca z krasnorostów (czerwonych alg).
Wymieszać z płynem, podgrzać do 90°C, ostudzić, a następnie połączyć z produktem.
Temperatura żelowania 60°C. Produkt można upłynniać wielokrotnie.
W środowisku kwaśnym wykazuje mniejszą siłę żelowania.
Opakownaie: 1 kg
Dozowanie:
- 5-10 g/kg - produkty mleczne, sosy, zupy, buliony, ciastka, ciasta, desery.
- 10-20 g/kg - wyroby cukiernicze
- 20-40 g/kg - produkty dietetyczne
Indeks: SOSA162
Marka: Sosa Ingredients
Indeks: LOUISFRANCOIS01
Marka: LOUIS FRANCOIS
Indeks: SOSA473
Marka: Sosa Ingredients
Naturalna substancja zagęszczająca pozyskiwana z korzeni kuzu - skrobia w postaci proszku. Charakteryzuje się uniwersalnością w zastosowaniu dzięki neutralnemu smakowi. Wykazuje nieco silniejsze działanie zagęszczające w porównaniu do skrobi ziemniaczanej czy kukurydzianej.
Indeks: SOSA349
Marka: Sosa Ingredients
Indeks: SOSA452
Marka: Sosa Ingredients
Substancja zagęszczająca pochodzenia roślinnego - pektyna z dodatkiem wapnia i sacharozy. Przeznaczona do stosowania w wyrobach owocowych o obniżonej zawartości cukru i wapnia.
Indeks: SOSA69
Marka: Sosa Ingredients
Indeks: SOSA281
Marka: Sosa Ingredients
Indeks: SOSA474
Marka: Sosa Ingredients
Substancja zagęszczająca.
Indeks: SOSA469
Marka: Sosa Ingredients
Dodatek gumy ksantanowej pozwala na uzyskanie produktów o wyjątkowo kremowej i przyjemnej konsystencji. Doskonale sprawdzi się jako dodatek do lodów czy sosów oraz bezglutenowych wypieków. Łatwy w użyciu dodatek o szerokim zastosowaniu w gastronomii oraz cukiernictwie.