
450,00 zł / 100 ml
Le Sirop de Monin
Nazwa: Praline Le Sirop de Monin
Smak: karmelizowane migdały (pralina to francuskie ciasto z migdałów i karmelizowanego cukru, dawniej praliny były całymi migdałami, pojedynczo pokrytymi karmelizowanym cukrem)
Barwa: bursztynowa
Konsystencja: płynna
Opakowanie: 0,7l (700 ml/70cl szklana butelka)
Składniki: cukier, woda, aromat (zawiera ekstrakt z gorzkich migdałów), zagęszczony sok cytrynowy, barwnik: karmel (E150a), substancja konserwująca: sorbinian potasu (E202).
Warunki przechowywania:
Wartość odżywcza w 100 g produktu:
- wartość energetyczna: 1351/323 kJ/kcal
- tłuszcz: 0,0 g
- w tym nasycone kwasy tłuszczowe: 0,0 g
- węglowodany: 80,0 g
- w tym cukry: 80,0 g
- białko: 0,0 g
- sól: 0,0 g
Indeks: MONIN79
Marka: MONIN
Indeks: MONIN34
Marka: MONIN
Indeks: MONIN312
Marka: MONIN
Seria gotowych do użycia sosów do dekoracji kaw z mlekiem oraz wyrobów cukierniczych. Wygodna butelka z dozownikiem zapewnia wygodę podczas pracy. Wydajne i bardzo efektowne dekorowanie.
Indeks: MONIN48
Marka: MONIN
Indeks: MONIN58
Marka: MONIN
Indeks: MASTERMARTINI22
Marka: Master Martini
Gotowa do użycia polewa w postaci kremu wymagającego - jedynie - upłynnienia przed użyciem. Pozwala w łatwy sposób uzyskać gładką, jednorodną i błyszczącą powierzchnię wyrobów. Kremowa konsystencja, która pozostaje elastyczna nawet po mocnym schłodzeniu.
Indeks: MARTELLATO12
Marka: MARTELLATO
Tylka Rosyjska, to końcówka do tworzenia dekoracji cukierniczych z kremu maślanego oraz innych mas o większej gęstości. Charakterystyczną cechą tego rodzaju końcówek jest możliwość uzyskania gotowego wzoru przy jednym wyciśnięciu kremu. Stosowanie końcówek pozwala na tworzenie efektownych dekoracji.