Seria słodkich syropów na bazie cukru i wody z naturalnymi barwnikami i aromatami.
Wydajne i uniwersalne w zastosowaniu, idealnie sprawdzą się w napojach, deserach oraz wypiekach.
Oryginalne smaki, doskonale pasują do kaw, gorącej czekolady, koktajli, napojów mrożonych oraz słodkich drinków.
Syropy po otwarciu należy przechowywać w temperaturze pokojowej i zużyć w ciągu 3 miesięcy.
Standardowe proporcje do zastosowania w napojach do 1:8 (1 porcja syropu na 8 porcji płynu).
Rozlewane są do eleganckich szklanych butelek o pojemności 700 ml, do których idealnie pasują pompki o pojemności 5 i 10 ml.
Przy stosowaniu pompek do dozowania syropów należy pamiętać o ich regularnym czyszczeniu ciepłą wodą.
Nazwa: Macaroon Le Sirop de Monin
Smak: ciastka makaroniki (makaroniki to ciastka na bazie białka jaja, cukru pudru i mielonych migdałów, zwykle barwione są na różne kolory i nadziewane smakowymi kremami)
Barwa: jasna
Konsystencja: płynna
Opakowanie: 0,7l (700 ml/70cl szklana butelka)
Składniki: cukier, woda, aromat.
Warunki przechowywania:
zamknięty produkt przechowywać w czystym, suchym i chłodnym miejscu;
chronić przez bezpośrednim działam promieni słonecznych;
produkt po otwarciu należy spożyć w ciągu 3 miesięcy;
przechowywać w temperaturze pokojowej, w szczelnie zamkniętym opakowaniu.