Opis
Le Sirop de Monin
- Seria smakowych syropów barmańskich na bazie cukru i wody z naturalnymi aromatami i barwnikami.
- Idealnie dopracowane smaki doskonale pasują do różnego rodzaju aplikacji bezalkoholowych i alkoholowych.
- Stosowanie syropów cukrowych zapewnia powtarzalność produktu oraz znacznie ułatwia pracę.
- Wydajne i uniwersalne w zastosowaniu, będą idealnym uzupełnieniem napojów na zimno i gorąco oraz deserów.
- Doskonale komponują się z różnego rodzaju dodatkami smakowymi (puree, owocami, alkoholem).
- Syropy po otwarciu należy przechowywać w temperaturze pokojowej i zużyć w ciągu 3 miesięcy.
- Rozlewane są do eleganckich szklanych butelek o pojemności 700 ml, do których idealnie pasują pompki o pojemności 5 i 10 ml.
- Przy stosowaniu pompek do dozowania syropów należy pamiętać o ich regularnym czyszczeniu ciepłą wodą.
Hibiscus le Sirop de Monin syrop cukrowy o smaku i aromacie kwiatów hibiskusa o intensywnej rubinowej barwie.
Smak: kwiat hibiskusa
Barwa: intensywna, rubinowa
Konsystencja: płynna
Opakowanie: 0,7l (700 ml/70cl szklana butelka)
Składniki: cukier, woda, skoncentrowany sok cytrynowy, naturalny aromat, regulator kwasowości: kwas winowy (E334), barwnik: antocyjany (E163).
Warunki przechowywania:
- zamknięty produkt przechowywać w czystym, suchym i chłodnym miejscu;
- chronić przez bezpośrednim działam promieni słonecznych;
- produkt po otwarciu należy spożyć w ciągu 3 miesięcy;
- przechowywać w temperaturze pokojowej, w szczelnie zamkniętym opakowaniu.
Wartość odżywcza w 100 ml produktu:
|
Wartość energetyczna
|
1349/323 kJ/kcal
|
Tłuszcz
|
0,0 g
|
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone
|
0,0 g
|
Węglowodany:
|
78,0 g
|
- w tym cukry
|
77,9 g
|
Białko
|
0,0 g
|
Sól
|
0,03 g
|
Katalogi do pobrania:
MONIN LETNIE INSPIRACJE
COCKTAIL PROGRAMME MONIN
Szczegóły produktu
MONIN181
10 Przedmioty