
450,00 zł / 100 ml
Le Sirop de Monin
Hibiscus le Sirop de Monin syrop cukrowy o smaku i aromacie kwiatów hibiskusa o intensywnej rubinowej barwie.
Smak: kwiat hibiskusa
Barwa: intensywna, rubinowa
Konsystencja: płynna
Opakowanie: 0,7l (700 ml/70cl szklana butelka)
Składniki: cukier, woda, skoncentrowany sok cytrynowy, naturalny aromat, regulator kwasowości: kwas winowy (E334), barwnik: antocyjany (E163).
Warunki przechowywania:
Wartość odżywcza w 100 ml produktu: |
|
Wartość energetyczna |
1349/323 kJ/kcal |
Tłuszcz |
0,0 g |
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone |
0,0 g |
Węglowodany: |
78,0 g |
- w tym cukry |
77,9 g |
Białko |
0,0 g |
Sól |
0,03 g |
Katalogi do pobrania:
Indeks: MONIN79
Marka: MONIN
Indeks: MONIN34
Marka: MONIN
Indeks: CALLEBAUT94
Marka: CALLEBAUT
Wyjątkowa seria czekolad dla prawdziwych smakoszy - wytwarzanych z wyselekcjonowanych ziaren kakao o pojedynczym pochodzeniu. Unikalny profil smakowy i uniwersalne zastosowanie.
Indeks: THERMOHAUSER10
Marka: THERMOHAUSER
Indeks: MONIN97
Marka: MONIN
Indeks: CHOCOWORLD159
Marka: CHOCOLATE WORLD
Kolekcja form do tworzenia dekoracyjnych pralin i czekoladek. Dopracowane klasyczne i nowoczesne wzory przeznaczone do ręcznego i maszynowego formowania. Wykonane z wytrzymałego i odpornego poliwęglanu o półtransparentnej barwie. Zobacz jak pracować z formą: