
450,00 zł / 100 ml
LE SIROP DE MONIN - seria słodkich syropów owocowych na bazie cukru i wody z naturalnymi barwnikami i aromatami.
Wydajne i uniwersalne w zastosowaniu, idealnie sprawdzą się w napojach i różnego rodzaju wyrobach cukierniczych.
Syropów owocowych nie należy jednak używać do kaw z gorącym mlekiem, ponieważ powodują one ścinanie białek mleka.
Rozlewane są do eleganckich szklanych butelek o pojemności 700 ml, do których idealnie pasują pompki 5 ML oraz 10 ML
Przy stosowaniu pompek do dozowania syropów należy pamiętać o ich regularnym czyszczeniu ciepłą wodą.
Syropy owocowe po otwarciu należy przechowywać w temperaturze pokojowej i zużyć w ciągu 3 miesięcy.
Standardowe proporcje do zastosowania w napojach do 1:8 (1 porcja syropu na 8 porcji płynu).
Składniki: cukier, woda, zagęszczony sok jagodowy (4,3%), zagęszczony sok cytrynowy, aromat naturalny.
Nazwa: BLUEBERRY LE SIROP DE MONIN
Smak: jagoda
Barwa: intensywna, ciemno-czerwona
Konsystencja: płynna
Opakowanie: 0,7l (700 ml/70cl szklana butelka)
Warunki przechowywania:
- zamknięty produkt przechowywać w czystym, suchym i chłodnym miejscu; chronić przez bezpośrednim działam promieni słonecznych;
- produkt po otwarciu należy spożyć w ciągu 3 miesięcy; przechowywać w temperaturze pokojowej, w szczelnie zamkniętym opakowaniu.
Wartość odżywcza w 100 g produktu:
- wartość energetyczna: 1394/333 kJ/kcal
- tłuszcz: 0,0 g
- w tym nasycone kwasy tłuszczowe: 0,0 g
- węglowodany: 82,0 g
- w tym cukry: 82,0 g
- białko: 0,0 g
- sól: 0,0 g
Indeks: MONIN79
Marka: MONIN
Indeks: MONIN34
Marka: MONIN
Indeks: SWEETDECOR75/5
Marka: SWEET DECOR
Indeks: MONIN44
Marka: MONIN
Indeks: MONIN09(1)
Marka: MONIN
"bułeczka cynamonowa" - syrop cukrowy łączący korzenne nuty cynamonu z otulającym aromatem drożdżowych wypieków - idealny dodatek do ulubionego rozgrzewającego napoju na długie jesienne i zimowe wieczory - spróbuj koniecznie!
Indeks: CALLEBAUT99
Marka: CALLEBAUT
Wyjątkowe połączenie białej czekolady z aromatem truskawkowym o nietuzinkowej, świeżej barwie - idealna do barwienia i aromatyzowania. Uniwersalna płynność sprawia, ze czekolada sprawdzi się w różnorodnych zastosowaniach.