Cyfrowy termometr spożywczy w kolorze czerwonym pozwalający na odczyt temperatury w stopniach Celsjusza oraz Fahrenheita. Idealnie sprawdzi się do kontroli temperatury podczas przygotowywania potraw oraz napojów.
TERMOMETR PRESTO to niewielkich rozmiarów, uniwersalny w zastosowaniu termometr spożywczy. Pozwala na dokonywanie szybkich i dokładnych pomiarów przygotowywanych deserów, potraw oraz napojów. Pozwala na odczytywanie wyników pomiaru w stopniach Celsjusza (°C) oraz Fahrenheita (°F) - jednostki pomiaru zmienia się za pomocą przycisku umieszczonego na obudowie. Sonda pomiarowa termometru została wykonana z wysokiej jakości stali nierdzewnej, natomiast obudowa z wytrzymałego plastiku. Termometr posiada cyfrowy wyświetlacz (LCD) oraz plastikową osłonkę zabezpieczającą końcówkę czujnika temperatury. Wykazuje odporność na działanie pary oraz wilgoci, jednak nie jest on wodoodporny (nie należy myć go w zmywarce ani narażać na zamoczenie), pozwala na codzienne użytkowanie w kuchni czy pracowni.
OFERTA DOTYCZY TERMOMETR CYFROWY PRESTO CZERWONY = miernik temperatury + osłonka końcówki czujnika temperatury + baterie
Cyfrowy termometr spożywczy w kolorze czerwonym pozwalający na odczyt temperatury w stopniach Celsjusza oraz Fahrenheita. Idealnie sprawdzi się do kontroli temperatury podczas przygotowywania potraw oraz napojów.
Klasyczna posypka dekoracyjna - lentilki - w nowej odsłonie! Zmieniony skład, w którym znajdują się jedynie barwniki pochodzenia roślinnego. Stonowane kolory, chrupiąca skorupka i rozpływające się (czekoladowe) wnętrze - to idealny sposób na pyszną i efektowną dekorację!
Produkt konfekcjonowany z opakowania zbiorczego. Tłuszcz kakaowy o neutralnym smaku i zapachu - uniwersalny w zastosowaniu. Wytwarzany w postaci wygodnych do porcjowania i upłynniania pastylek. Wykorzystywany w produkcji cukierniczej oraz przez szefów kuchni do smażenia potraw.
Cyfrowy termometr spożywczy w kolorze czerwonym pozwalający na odczyt temperatury w stopniach Celsjusza oraz Fahrenheita. Idealnie sprawdzi się do kontroli temperatury podczas przygotowywania potraw oraz napojów.