
Indeks: PAPILART57
Marka: PapilArt
∅ 8 cm PODKŁADKA ZŁOTA RO08 PAPILART cienkie krążki pod monoporcje
Indeks: PAPILART57
Marka: PapilArt
Indeks: PAPILART136
Marka: PapilArt
Indeks: LIV04
Marka: SEMPRE
Ozdobne pudełko przeznaczone do kontaktu z żywnością
Gotowa do użycia polewa czekoladowa do lodów stracciatella. Produkt na bazie oleju kokosowego i kakao o obniżonej zawartości tłuszczu - może być stosowany jako dodatek do lodów wegańskich.
COPERTURE E ARTISTICK - to seria produktów do urozmaicania i dekorowania lodów oraz wyrobów cukierniczych. W serii dostępne są polewy o klasycznych smakach (czekolada, orzechy) oraz kolorowe polewy owocowe. Produkty do dekoracji przeznaczone są przede wszystkim do lodów na patyku oraz semifreddo. Doskonale sprawdzą się również do lodów stracciatella, a także mrożonych deserów i musów.
COPERTURA FINE - BOTTIGLIA - to gotowa do użycia polewa czekoladowa (na bazie oleju kokosowego i odtłuszczonego kakao) przeznaczona do produkcji lodów typu stracciatella. Zapakowana w wygodną butelkę, która ułatwia dozowanie produktu. Produkt wymaga podgrzania (w kąpieli wodnej lub kuchence mikrofalowej) przed użyciem - w celu upłynnienia. Dodatkowo przed użyciem produkt należy dokładnie wymieszać (wstrząsnąć). Dodatek polewy pozwala uzyskać drobne kawałeczki chrupiącej czekolady w lodach stracciatella, a także semifreddo i mrożonych deserach. Polewa doskonale sprawdzi się także do lodów wegańskich.
*polewa do lodów stracciatella pakowana jest w wygodne butelki o masie netto 0.95 kg - opakowanie zbiorcze to 6 opakowań po 0.95 kg - przy zakupie opakowania zbiorczego 5.7 kg (karton) w koszyku automatycznie nalicza się rabat 5%.
Składniki: olej kokosowy, cukier, proszek kakaowy o obniżonej zawartości tłuszczu, emulgator: lecytyna sojowa (E322), naturalny ekstrakt z wanilii Bourbon, aromaty; może zawierać śladowe ilości orzechów laskowych, orzechów arachidowych oraz mleka.
Warunki przechowywania: produkt należy przechowywać w suchym i chłodnym miejscu w szczelnie zamkniętym opakowaniu; chronić przed bezpośrednim działaniem światła słonecznego, wilgoci oraz ciepła; termin przydatności produktu w fabrycznie zamkniętym opakowaniu to 24 miesiące (od daty produkcji - zgodnie ze specyfikacją producenta).
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 GRAMACH PRODUKTU | |
Wartość energetyczna | 2790/675 kJ/kcal |
Tłuszcz | 59.0 g |
w tym nasycone kwasy tłuszczowe | 50.0 g |
Węglowodany | 28.0 g |
w tym cukry | 23.0 g |
Białko | 4.5 g |
Błonnik | 6.2 g |
Sól | 0.0 g |
Dodatkowe informacje - wszystkie użyte materiały opakowaniowe spełniają wymagania Rozporządzenia WE nr 1935/2004 Parlamentu Europejskiego z dnia 27.10.2004 r. z późniejszymi zmianami, dyscyplinujące higienę opakowań przeznaczonych do kontaktu z żywnością. Cały proces produkcyjny jest monitorowany zgodnie z zapisami Rozporządzenie nr WE 852/2004 Parlamentu Europejskiego i Rady z dnia 29 kwietnia 2004 r. w sprawie higieny żywności. Firma z systemem zarządzania dla jakość UNI EN ISO 9001:2015 certyfikat CSQA N. 6000.
Indeks: BABBI105
Marka: BABBI
Gotowa do użycia polewa czekoladowa do lodów stracciatella. Produkt na bazie oleju kokosowego i kakao o obniżonej zawartości tłuszczu - może być stosowany jako dodatek do lodów wegańskich.
Indeks: BABBI94
Marka: BABBI
Indeks: BABBI93
Marka: BABBI
Indeks: BABBI219
Marka: BABBI
Gotowa do użycia polewa czekoladowa - na bazie białej czekolady i oleju kokosowego do oblewania i dekorowania lodów. Doskonała do lodów na patyku.
Indeks: BABBI212
Marka: BABBI
Gotowy do użycia krem bez dodatku cukru o aksamitnej konsystencji i uniwersalnym zastosowaniu. Doskonały do przekładania lodów i stosowania w wyrobach cukierniczych. Jeden produkt - wiele możliwości.
Indeks: BABBI189
Marka: BABBI
Gotowy do użycia krem bez dodatku cukru o aksamitnej konsystencji i uniwersalnym zastosowaniu. Doskonały do przekładania lodów i stosowania w wyrobach cukierniczych. Jeden produkt - wiele możliwości.
Indeks: CALLEBAUT46
Marka: CALLEBAUT
Indeks: BABBI211
Marka: BABBI
Gotowy do użycia krem bez dodatku cukru o aksamitnej konsystencji i uniwersalnym zastosowaniu. Doskonały do przekładania lodów i stosowania w wyrobach cukierniczych. Jeden produkt - wiele możliwości.
Indeks: CALLEBAUT49
Marka: CALLEBAUT
Indeks: BABBI105
Marka: BABBI
Gotowa do użycia polewa czekoladowa do lodów stracciatella. Produkt na bazie oleju kokosowego i kakao o obniżonej zawartości tłuszczu - może być stosowany jako dodatek do lodów wegańskich.
Indeks: CALLEBAUT47
Marka: CALLEBAUT
Czekolada rubinowa idealna do lodów na patyku, rożków lodowych i przygotowywania stracciatella. Wyjątkowy smak czekolady rubinowej przeznaczony do produkcji lodów. Idealnie sprawdzi się również jako czekolada do fontanny.
Indeks: CALLEBAUT48
Marka: CALLEBAUT
Indeks: CALLEBAUT50
Marka: CALLEBAUT
Gotowa do użycia polewa czekoladowa do lodów stracciatella. Produkt na bazie oleju kokosowego i kakao o obniżonej zawartości tłuszczu - może być stosowany jako dodatek do lodów wegańskich.