
Indeks: PAPILART57
Marka: PapilArt
∅ 8 cm PODKŁADKA ZŁOTA RO08 PAPILART cienkie krążki pod monoporcje
Indeks: PAPILART57
Marka: PapilArt
Indeks: PAPILART136
Marka: PapilArt
Indeks: LIV04
Marka: SEMPRE
Ozdobne pudełko przeznaczone do kontaktu z żywnością
3kg PASTA MENTA skoncentrowana pasta zielona mięta PC034P Comprital:
Opis: pasta smakowa do lodów - miętowa, mieszanka składników (smakowa) do lodów, półprodukt do lodów
Dozowanie: 40-50g na litr mieszanki bazowej (produkt należy wymieszać przed użyciem)
Zastosowanie: do lodów, bitej śmietany, kremów, masła, nadzień do pralin, tortów i innych deserów.
Opakowanie: 3kg
Przechowywanie: po otwarciu przechowywać w suchym i chłodnym miejscu
Produkt przeznaczony do użytku profesjonalnego (produkt do lodziarni i cukierni przeznaczony wyłącznie do przemysłu i rzemiosła).
Kod produktu: PC034P
Wartość odżywcza:
- wartość energetyczna: 1250/299 kJ/kcal
- tłuszcz: 0,0g
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,0g
- węglowodany: 75,0g
- w tym cukry: 73,0g
- białko: 0,0g
- sól: 0,08g
Indeks: DREIDOPPEL06
Marka: DREIDOPPEL
Seria skoncentrowanych past owocowo-smakowych do lodów i wyrobów cukierniczych. Pasty charakteryzują się bardzo ekonomicznym dozowaniem. Nadają wyrobom intensywny smak i aromat oraz naturalną barwę.
Indeks: BARIMA02
Marka: BARBARA LUIJCKX
Ciemna czekolada o uniwersalnym zastosowaniu - produkt w postaci drobnych pastylek formowanych z zatemperowanej czekolady.
Indeks: SOSA476
Marka: Sosa Ingredients
Indeks: COMPRITAL189
Marka: GIUBILEO EXPERIENCE
Pasta waniliowa z serii Giubileo Experience - z dodatkiem cukru trzcinowego i gronowego - przeznaczona do produkcji wysokiej jakości lodów rzemieślniczych i wyrobów cukierniczych.
Indeks: P%PERNIGOTTI12(1)
Marka: PERNIGOTTI
PRODUKT Z TERMIENM 14/12/2023 DO SPOŻYCIA
Indeks: PERNIGOTTI112
Marka: PERNIGOTTI
Indeks: BABBI14
Marka: BABBI
Gotowy do użycia krem o aksamitnej konsystencji i uniwersalnym zastosowaniu. Doskonały do przekładania lodów i stosowania w wyrobach cukierniczych. Jeden produkt - wiele możliwości.
Indeks: BABBI177
Marka: BABBI
Gotowy do użycia krem pistacjowy o uniwersalnym zastosowaniu z kawałkami prażonych orzechów pistacjowych. Doskonały do przekładania lodów i stosowania w wyrobach cukierniczych. Jeden produkt - wiele możliwości.
Indeks: DREIDOPPEL25
Marka: DREIDOPPEL
Seria skoncentrowanych past owocowo-smakowych do lodów i wyrobów cukierniczych. Pasty charakteryzują się bardzo ekonomicznym dozowaniem. Nadają wyrobom intensywny smak i aromat oraz naturalną barwę.
Indeks: COMPRITAL59
Marka: COMPRITAL
Indeks: CALLEBAUT43
Marka: CALLEBAUT
Indeks: PERNIGOTTI242
Marka: PERNIGOTTI
Indeks: DREIDOPPEL17
Marka: DREIDOPPEL
Seria skoncentrowanych past aromatyzująco-koloryzujących do wyrobów cukierniczych i lodów. Pasty charakteryzują się bardzo ekonomicznym dozowaniem. Nadają wyrobom intensywny smak i aromat oraz barwę.
Indeks: PERNIGOTTI229
Marka: PERNIGOTTI
Indeks: COMPRITAL315
Marka: COMPRITAL
Indeks: COMPRITAL149(1)
Marka: GIUBILEO EXPERIENCE
Pasta tiramisu z serii Giubileo Experience - z dodatkiem cukru trzcinowego i gronowego - przeznaczona do produkcji wysokiej jakości lodów rzemieślniczych i wyrobów cukierniczych.
Indeks: COMPRITAL236
Marka: GIUBILEO EXPERIENCE
Pasta Amaretto z serii Giubileo Experience - z dodatkiem cukru trzcinowego i gronowego - przeznaczona do produkcji wysokiej jakości lodów rzemieślniczych i wyrobów cukierniczych.
Indeks: PERNIGOTTI232
Marka: PERNIGOTTI
Indeks: PERNIGOTTI233
Marka: PERNIGOTTI
Pasta do lodów i wyrobów cukierniczych o klasycznym smaku słodkiej śmietanki z waniliową nutą. Doskonała baza do tworzenia lodów rzemieślniczych z dodatkami smakowymi i teksturalnymi.
Indeks: CALLEBAUT120
Marka: CALLEBAUT
PRODUKT Z DATĄ 15/12/2022