
Indeks: PAPILART57
Marka: PapilArt
∅ 8 cm PODKŁADKA ZŁOTA RO08 PAPILART cienkie krążki pod monoporcje
Indeks: PAPILART57
Marka: PapilArt
Indeks: PAPILART136
Marka: PapilArt
Indeks: LIV04
Marka: SEMPRE
Ozdobne pudełko przeznaczone do kontaktu z żywnością
Seria końcówek do dekoracji wykonanych z jednego kawałka stali nierdzewnej. Niezbędny element wyposażenia każdej profesjonalnej i domowej pracowni cukierniczej.
MAŁA TYLKA OKRĄGŁA
Seria końcówek do dekoracji wykonanych z jednego kawałka stali nierdzewnej - wytwarzane metodą termoformowania, nie posiadają szwu (łączenia). Stal nierdzewna jest całkowicie bezpieczna w kontakcie z żywnością i zapewnia łatwe utrzymanie końcówek w czystości, dzięki możliwości mycia w zmywarce.
Kunsztownie udekorowane wypieki zawsze wzbudzają zachwyt - aby stworzyć efektowną dekorację potrzebne są - odrobina umiejętności i odpowiednie narzędzia. Tylki francuskie przeznaczone są przede wszystkim do tworzenia drobnych elementów dekoracyjnych i napisów. Pozwalają na tworzenie dekoracyjnej obwódki na brzegach tortów, ozdabianie tart oraz babeczek.
Końcówki doskonale sprawdzą się również do dekoracyjnego nakładania dodatków do przystawek i potraw (np. sosy, kremy, majonez itp.). Sposób wykorzystania końcówek do dekoracji zależy przede wszystkim od naszej kreatywności i wyobraźni.
Końcówki do dekoracji umieszcza się bezpośrednio w workach cukierniczych (jednorazowego lub wielorazowego użytku) lub z zastosowaniem adaptera. Końcówki większości worków cukierniczych można swobodnie docinać pod wymiar dysz do dekoracji. Adaptery do dysz są cennymi narzędziami do pracy z workami do szprycowania i dyszami. Jedna część jest wkładana do worka do szprycowania, drugą część przykręca się na zewnątrz wybranej końcówki do dekoracji. Adapter pozwala na swobodną wymianę końcówek podczas dekorowania bez konieczności opróżniania worka.
Indeks: THERMOHAUSER313
Marka: THERMOHAUSER
Indeks: THERMOHAUSER367
Marka: THERMOHAUSER
Seria końcówek do dekoracji wykonanych z jednego kawałka stali nierdzewnej. Niezbędny element wyposażenia każdej profesjonalnej i domowej pracowni cukierniczej.
Indeks: LOVENATURE22
Marka: LOVE NATURE
Seria suszonych kwiatów jadalnych o wyjątkowym smaku i aromacie. Idealne do dekoracji cukierniczych oraz jako dodatek do potraw czy napojów. Naturalny sposób na efektowną prezentację Twoich wyrobów.
Indeks: THERMOHAUSER322
Marka: THERMOHAUSER
#264 Tylka Pasujący adapter 19418
Indeks: DOROSIOWE11
Marka: DOROSIOWE RANTY
Gruba i wysoka folia rantowa wykonana z materiałów biodegradowalnych - przeznaczona do stosowania podczas przygotowywania deserów na zimno.
Indeks: SILIKOMART166
Marka: SILIKOMART
Indeks: THERMOHAUSER318
Marka: THERMOHAUSER
#59 Tylka Pasujący adapter 19418
Indeks: MARTELLATO31
Marka: MARTELLATO
Indeks: MARTELLATO14
Marka: MARTELLATO
Indeks: MARTELLATO10
Marka: MARTELLATO
Indeks: MARTELLATO23
Marka: MARTELLATO
Indeks: MARTELLATO26
Marka: MARTELLATO
Indeks: THERMOHAUSER310
Marka: THERMOHAUSER
Indeks: THERMOHAUSER295
Marka: THERMOHAUSER
tylka średnia 20676 śr. 13mm wys.43mm
Indeks: TALA42
Marka: TALA
Czas oczekiwania na zamówienie to 3-5 dni robocze.
Indeks: THERMOHAUSER388
Marka: THERMOHAUSER
Seria końcówek do dekoracji wykonanych z jednego kawałka stali nierdzewnej. Niezbędny element wyposażenia każdej profesjonalnej i domowej pracowni cukierniczej.
Indeks: THERMOHAUSER41
Marka: THERMOHAUSER
Indeks: THERMOHAUSER485
Marka: THERMOHAUSER
Seria końcówek do dekoracji wykonanych z jednego kawałka stali nierdzewnej. Niezbędny element wyposażenia każdej profesjonalnej i domowej pracowni cukierniczej.
Indeks: SILIKOMART163
Marka: SILIKOMART
Indeks: THERMOHAUSER303
Marka: THERMOHAUSER
Indeks: THERMOHAUSER385
Marka: THERMOHAUSER
Seria końcówek do dekoracji wykonanych z jednego kawałka stali nierdzewnej. Niezbędny element wyposażenia każdej profesjonalnej i domowej pracowni cukierniczej.
Indeks: THERMOHAUSER480
Marka: THERMOHAUSER
Indeks: MARTELLATO24
Marka: MARTELLATO
Seria końcówek do dekoracji wykonanych z jednego kawałka stali nierdzewnej. Niezbędny element wyposażenia każdej profesjonalnej i domowej pracowni cukierniczej.