
Indeks: PAPILART57
Marka: PapilArt
∅ 8 cm PODKŁADKA ZŁOTA RO08 PAPILART cienkie krążki pod monoporcje
Indeks: PAPILART57
Marka: PapilArt
Indeks: PAPILART136
Marka: PapilArt
Indeks: LIV04
Marka: SEMPRE
Ozdobne pudełko przeznaczone do kontaktu z żywnością
Wiórki z czekolady białej, mlecznej i karmelowej.
4kg Wiórki CZEKOLADOWE TRIO posypka dekoracyjna 3325444 Barima:
Czekoladowe wiórki do dekoracji cukierniczych (czekolada biała, mleczna, karmelowa)
Opis: dekoracyjna posypka z czekolady w kształcie drobnych wiórków.
Wiórki mają delikatną, lekką strukturę. Doskonale nadają się do dekoracji tortów, babeczek, ciast, lodów i deserów.
Dobrze sprawdzają się do dekoracji produktów z masą. Wiórki są bardzo wrażliwe na działanie wysokiej temperatury
(łatwo ulegają stopieniu), dlatego należy przechowywać je w suchym i chłodnym miejscu, w szczelnie zamkniętym
opakowaniu oraz chronić przed działaniem światła słonecznego.
Składniki: cukier, tłuszcz kakaowy, masa kakaowa, mleko pełne w proszku, białka mleka, laktoza (z mleka),
emulgator: lecytyna sojowa (E322), naturalny aromat waniliowy, barwnik: kapsaicyna (E160c).
Smak: czekolada biała, mleczna, karmelowa (mix)
Opakowanie: 4 kg
Wymiary: 12 x 4 mm
Zastosowanie: dekoracje cukiernicze
Kod produktu: 3325444
Indeks: BARIMA390
Marka: BARBARA LUIJCKX
Chrupiące ryżowe kuleczki oblane czekoladą.
Indeks: BARIMA272
Marka: CALLEBAUT
Indeks: BARIMA388
Marka: BARBARA LUIJCKX
Chrupiące ryżowe kuleczki oblane czekoladą.
Indeks: BARIMA34/2
Marka: BARBARA LUIJCKX
Indeks: SEMPRE09/1
Marka: BARBARA LUIJCKX
Indeks: BARIMA493
Marka: BARBARA LUIJCKX
Indeks: BARIMA253(1)
Marka: BARBARA LUIJCKX
Indeks: BARRYCALLEBAUT189(1)
Marka: CALLEBAUT
Indeks: BARIMA452
Marka: BARBARA LUIJCKX
Wiórki z białej, mlecznej i deserowej czekolady.
Indeks: BARIMA08
Marka: SEMPRE
Wiórki z białej, mlecznej i deserowej czekolady.
Indeks: BARIMA08/1
Marka: SEMPRE
Wiórki z białej, mlecznej i deserowej czekolady.
Indeks: BARIMA492
Marka: BARBARA LUIJCKX
Indeks: BARRYCALLEBAUT180(1)
Marka: CALLEBAUT
Wiórki z czekolady białej, mlecznej i karmelowej.