800g Crispearls™ Dark Chrupiące perełki w ciemnej czekoladzie CHD-CC-CRISPE0-02B Mona Lisa Callebaut
W koszyku nie ma jeszcze produktów
Szukaj
Posypka dekoracyjna w postaci chrupiących kuleczek ryżowych oblanych czekoladą. Idealna do urozmaicania i ozdabiania - wypieków, deserów, lodów, czekolady oraz ...
Opis produktu
CHRUPIĄCE KULECZKI RYŻOWE OBLANE CIEMNĄ CZEKOLADĄ - POSYPKA DEKORACYJNA
Chrupiące wnętrze na bazie mąki ryżowej otoczone prawdziwą, wysokogatunkową czekoladą. Dodane do kremów, musów lub lodów, nadają im chrupiącą teksturę z czekoladowym akcentem. Czekoladowa otoczka dodatkowo chroni chrupiące wnętrze przed rozmiękaniem, dzięki czemu pozostają cały czas chrupiące.
Zastosowanie:
- posypka dekoracyjna do ciast, tortów, deserów w postaci kremów i musów, monoporcji,
- do ozdabiania lizaków, trufli, pralin, tabliczek czekolady oraz innych wyrobów z czekolady,
- do dekorowania kuwet z lodami, lodów na patyku, deserów lodowych, lodów w waflu,
- dodatek urozmaicający teksturę i smak kremów, nadzień czy musów,
- składnik chrupiącej warstwy do tortów i monoporcji,
- dodatek dekoracyjny do napojów kawowych i czekoladowych z bitą śmietaną,
- posypka do kaw ze spienionym mlekiem.
Składniki: miazga kakaowa, cukier, mąka ryżowa, tłuszcz kakaowy, emulgator: lecytyna słonecznikowa (E322), sól, substancja glazurująca: szelak (E904), skrobia, syrop glukozowy, aromat naturalny; może zawierać soję oraz zboża zawierające gluten.
Warunki przechowywania: chrupiące kuleczki oblane czekoladą należy przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, w szczelnie zamkniętym opakowaniu; chronić przed bezpośrednim działaniem światła słonecznego; po każdym użyciu dokładnie zabezpieczyć produkt przed działaniem wilgoci, obcych zapachów; optymalna temperatura przechowywania to 5-20°C, wilgotność względna podczas przechowywania nie powinna przekraczać 75%.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 GRAMACH PRODUKTU | |
Wartość energetyczna | 2100/504 kJ/kcal |
Tłuszcz | 30.0 g |
w tym nasycone kwasy tłuszczowe | 19.0 g |
Węglowodany | 48.0 g |
w tym cukry | 25.0 g |
Białko | 6.7 g |
Sól | 0.25 g |
W OKRESIE LETNIM ZACHĘCAMY DO ZABEZPIECZENIA WYROBÓW CZEKOLADOWYCH PODCZAS TRANSPORTU, ABY ZAPOBIEC NEGATYWNYM SKUTKOM ODDZIAŁYWANIA WYSOKIEJ TEMPERATURY. MOŻESZ ZABEZPIECZYĆ SWOJE ZAKUPY DODAJĄC DO KOSZYKA TERMOIZOLACYJNE PUDEŁKO STYROPIANOWE, KTÓRE WYPEŁNIAMY SUCHYM LODEM:
OPAKOWANIE STYROPIANOWE ZABEZPIECZAJĄCE PRZESYŁKĘ PRZED DZIAŁANIEM WYSOKICH TEMPERATUR
Szczegóły produktu
800g Crispearls™ Dark Chrupiące perełki w ciemnej czekoladzie CHD-CC-CRISPE0-02B Mona Lisa Callebaut
800g Crispearls™ White Chrupiące perełki w białej czekoladzie CHW-CC-CRISPE0-02B Mona Lisa Callebaut
Posypka dekoracyjna w postaci chrupiących kuleczek ryżowych oblanych czekoladą. Idealna do urozmaicania i ozdabiania - wypieków, deserów, lodów, czekolady oraz ...
Posypka dekoracyjna w postaci chrupiących kuleczek ryżowych oblanych czekoladą. Idealna do urozmaicania i ozdabiania - wypieków, deserów, lodów, czekolady oraz ...
Forma silikonowa do tworzenia trójwymiarowych deserów w kształcie owoców. W zestawie znajduje się wspornik z tworzywa, który stabilizuje formę i zapewnia odpowiednie odwzorowanie kształtu.
6 szt. ∅ 80 x h 20 mm TARTE RING ROUND 80 SILIKOMART 52.243.20.0165 zestaw 6 perforowanych rantów
800g Crispearls™ Ruby Chrupiące perełki w czekoladzie Ruby CHR-CC-2CRISE0-02B Mona Lisa Callebaut
op. 1 kg Topping truskawkowy - polewa cukiernicza do lodów i gofrów - Dijo Fun&Food
Sos truskawkowy, to doskonały dodatek do słodkich potraw, lodów i deserów. Znakomicie podkreśla smak ciast, naleśników i sałatek owocowych. Polewa owocowa o uniwersalnym zastosowaniu. Musisz spróbować!
Dekoracyjna posypka cukrowa o nieregularnym kształcie kryształków cukru.
240 szt. CZERWONE SERCE 33846 BARBARA DECOR walentynkowa dekoracja z białej czekolady dł. 34 mm
Walentynkowa kolekcja dekoracji czekoladowych - doskonałe kształty i wyraziste barwy pozwalające tworzyć cukiernicze kreacje pełne romantyzmu.
2.5 kg POSYPKA DUO 3325343 BARBARA DECOR dekoracyjne wiórki białej i ciemnej czekolady 9 x 5 mm
Dekoracyjna posypka czekoladowa w formie drobnych wiórków o uniwersalnym zastosowaniu w cukiernictwie.
Wystąpił błąd, sprawdź szczegóły poniżej