Indeks: CALLEBAUT09
Marka: CALLEBAUT
800g Crispearls™ Dark Chrupiące perełki w ciemnej czekoladzie CHD-CC-CRISPE0-02B Mona Lisa Callebaut
10,38 zł / 100 g
Posypka dekoracyjna w postaci chrupiących kuleczek ryżowych oblanych czekoladą. Idealna do urozmaicania i ozdabiania - wypieków, deserów, lodów, czekolady oraz ...
CHRUPIĄCE KULECZKI RYŻOWE OBLANE CIEMNĄ CZEKOLADĄ - POSYPKA DEKORACYJNA
Chrupiące wnętrze na bazie mąki ryżowej otoczone prawdziwą, wysokogatunkową czekoladą. Dodane do kremów, musów lub lodów, nadają im chrupiącą teksturę z czekoladowym akcentem. Czekoladowa otoczka dodatkowo chroni chrupiące wnętrze przed rozmiękaniem, dzięki czemu pozostają cały czas chrupiące.
Zastosowanie:
- posypka dekoracyjna do ciast, tortów, deserów w postaci kremów i musów, monoporcji,
- do ozdabiania lizaków, trufli, pralin, tabliczek czekolady oraz innych wyrobów z czekolady,
- do dekorowania kuwet z lodami, lodów na patyku, deserów lodowych, lodów w waflu,
- dodatek urozmaicający teksturę i smak kremów, nadzień czy musów,
- składnik chrupiącej warstwy do tortów i monoporcji,
- dodatek dekoracyjny do napojów kawowych i czekoladowych z bitą śmietaną,
- posypka do kaw ze spienionym mlekiem.
Składniki: miazga kakaowa, cukier, mąka ryżowa, tłuszcz kakaowy, emulgator: lecytyna słonecznikowa (E322), sól, substancja glazurująca: szelak (E904), skrobia, syrop glukozowy, aromat naturalny; może zawierać soję oraz zboża zawierające gluten.
Warunki przechowywania: chrupiące kuleczki oblane czekoladą należy przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, w szczelnie zamkniętym opakowaniu; chronić przed bezpośrednim działaniem światła słonecznego; po każdym użyciu dokładnie zabezpieczyć produkt przed działaniem wilgoci, obcych zapachów; optymalna temperatura przechowywania to 5-20°C, wilgotność względna podczas przechowywania nie powinna przekraczać 75%.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 GRAMACH PRODUKTU | |
Wartość energetyczna | 2100/504 kJ/kcal |
Tłuszcz | 30.0 g |
w tym nasycone kwasy tłuszczowe | 19.0 g |
Węglowodany | 48.0 g |
w tym cukry | 25.0 g |
Białko | 6.7 g |
Sól | 0.25 g |
ZASTOSOWANIE CHRUPIĄCYCH KULECZEK W CZEKOLADZIE:
W OKRESIE LETNIM ZACHĘCAMY DO ZABEZPIECZENIA WYROBÓW CZEKOLADOWYCH PODCZAS TRANSPORTU, ABY ZAPOBIEC NEGATYWNYM SKUTKOM ODDZIAŁYWANIA WYSOKIEJ TEMPERATURY. MOŻESZ ZABEZPIECZYĆ SWOJE ZAKUPY DODAJĄC DO KOSZYKA TERMOIZOLACYJNE PUDEŁKO STYROPIANOWE, KTÓRE WYPEŁNIAMY SUCHYM LODEM:
OPAKOWANIE STYROPIANOWE ZABEZPIECZAJĄCE PRZESYŁKĘ PRZED DZIAŁANIEM WYSOKICH TEMPERATUR
Indeks: CALLEBAUT09
Marka: CALLEBAUT
Indeks: CALLEBAUT14
Marka: CALLEBAUT
Indeks: CALLEBAUT11
Marka: CALLEBAUT
Indeks: BARIMA388
Marka: BARBARA LUIJCKX
Posypka dekoracyjna w postaci chrupiących kuleczek ryżowych oblanych czekoladą. Idealna do urozmaicania i ozdabiania - wypieków, deserów, lodów, czekolady oraz ...
Indeks: BARIMA389
Marka: BARBARA LUIJCKX
Posypka dekoracyjna w postaci chrupiących kuleczek ryżowych oblanych czekoladą. Idealna do urozmaicania i ozdabiania - wypieków, deserów, lodów, czekolady oraz ...
Indeks: CALLEBAUT12
Marka: CALLEBAUT
Indeks: SILIKOMART129
Marka: SILIKOMART
Forma silikonowa do tworzenia trójwymiarowych deserów w kształcie owoców. W zestawie znajduje się wspornik z tworzywa, który stabilizuje formę i zapewnia odpowiednie odwzorowanie kształtu.
Indeks: SILIKOMART236
Marka: SILIKOMART
Indeks: PAVONI160
Marka: PAVONI ITALIA
Indeks: CALLEBAUT13
Marka: CALLEBAUT
Indeks: CALLEBAUT04
Marka: CALLEBAUT
Uniwersalna ciemna belgijska czekolada o zrównoważonym smaku z dominującymi nutami kakao oraz owocowymi nutami. Optymalna płynność czekolady czyni ją uniwersalną w zastosowaniu - zarówno w cukiernictwie, gastronomi jak i przy produkcji lodów.
Indeks: BARIMA34
Marka: BARBARA LUIJCKX
Dekoracyjna posypka czekoladowa w formie drobnych wiórków o uniwersalnym zastosowaniu w cukiernictwie.
Indeks: PAPILART26
Marka: NOVACART