Korpusy czekoladowe do trufli  Liczba produktów: 7.

Korpusy czekoladowe do trufli

Korpusy czekoladowe są alternatywą dla wylewanych form do pralin. Cieniutka skorupka korpusu w kształcie kuli z otworem, daje możliwość pracy bezpośrednio z nadzieniem. Wystarczy przygotować dowolny ganach i wypełnić korpus czekolady. Otwór zamykamy czekoladą, a następnie całość obtaczamy w czekoladzie. W zależności od wybranej koncepcji i smaku...

Korpusy czekoladowe są alternatywą dla wylewanych form do pralin. Cieniutka skorupka korpusu w kształcie kuli z otworem, daje możliwość pracy bezpośrednio z nadzieniem. Wystarczy przygotować dowolny ganach i wypełnić korpus czekolady. Otwór zamykamy czekoladą, a następnie całość obtaczamy w czekoladzie. W zależności od wybranej koncepcji i smaku, czekoladową kulkę można obtoczyć jeszcze w wybranej posypce lub udekorować ją punktowo.

Więcej

Produkty 1 - 7 z 7

Przejdź do góry