Cukieteria sklep on-line
Telefon: 601 767 272 E-mail: sklep@cukieteria.pl

Ulubione

Konto
Zaloguj się Stwórz konto
 0
Koszyk
Loading...
Koszyk (0)

W koszyku nie ma jeszcze produktów

  • NOWOŚCI
  • PROMOCJE
  • CZEKOLADA 
     wstecz
    • BIAŁA CZEKOLADA
    • MLECZNA CZEKOLADA
    • CZEKOLADA DESEROWA
    • CZEKOLADA KOLOROWA
    • CZEKOLADA DO PICIA
    • CZEKOLADA DO FONTANNY
    • CZEKOLADA DO FONDUE
    • CZEKOLADA DO SPA
    • PRODUKTY CZEKOLADOWE 
       wstecz
      • KAKAO, MIAZGA KAKAOWA
      • TŁUSZCZ KAKAOWY
      • POLEWY CZEKOLADOWE
      • CZEKOLADA DO ZAPIEKANIA
    • FORMY DO CZEKOLADY 
       wstecz
      • FORMY DO PRALIN
      • FORMY DO BATONÓW
      • FORMY DO TABLICZEK CZEKOLADY
      • FORMY DO LIZAKÓW CZEKOLADOWYCH
      • FORMY DO FIGUREK CZEKOLADOWYCH
      • FORMY BOŻONARODZENIOWE
      • FORMY WIELKANOCNE
  • KAWIARNIA I BAR 
     wstecz
    • KAWA
    • HERBATA
    • SYROPY MONIN 
       wstecz
      • SYROPY KLASYCZNE
      • SYROPY OWOCOWE
      • SYROPY DO KAWY
      • SYROPY DO KOKTAJLI
      • KONCENTRATY NAPOJÓW
    • PUREE OWOCOWE
    • SOSY I POLEWY
    • BAZY DO NAPOJÓW
  • DLA LODZIARNI 
     wstecz
    • PASTY DO LODÓW 
       wstecz
      • PASTY OWOCOWE
      • PASTY ORZECHOWE
      • PASTY SMAKOWE
      • PASTY VARIEGATO
      • OWOCOWE PASTY VARIEGATO
    • BAZY DO LODÓW
    • BAZY DO PRODUKCJI LODÓW WŁOSKICH
    • BAZY DO PRODUKCJI ŚWIDERKÓW
    • MIESZANKI DO LODÓW
    • DODATKI FUNKCJONALNE DO LODÓW
    • PRODUKTY DO LODÓW BEZ DODATKU CUKRU
    • PRODUKTY DO LODÓW WEGAŃSKICH
    • TOPPINGI
    • POLEWY ZASTYGAJĄCE
    • POSYPKI DO LODÓW
    • SZPATUŁY I GAŁKOWNICE
    • KUWETY I BAŃKI DO LODÓW
    • SMAKÓWKI DO LODÓW
    • FORMY DO LODÓW
  • DO CUKIERNICTWA 
     wstecz
    • MĄKA I MIESZANKI DO CIAST
    • PASTY CUKIERNICZE
    • NADZIENIA DO PRALIN
    • SUSZONE OWOCE
    • PRZETWORY OWOCOWE
    • PRODUKTY ORZECHOWE
    • PRODUKTY WANILIOWE
    • DECORGELE
    • STABILIZATORY DO ŚMIETANY
  • DO PIECZENIA 
     wstecz
    • FORMY DO CIAST I DESERÓW 
       wstecz
      • FORMY SILIKONOWE 
         wstecz
        • FORMY JEDNOPORCJOWE
        • FORMY DO MONOPORCJI
        • FORMY MICRO I MINI
        • FORMY DO DEKORACJI
        • FORMY GASTRONOMICZNE
      • TORTOWNICE
      • RANTY CUKIERNICZE
      • RANTY PERFOROWANE
      • FORMY PAPIEROWE
      • FORMY METALOWE
      • FORMY DO BABKI
      • FORMY DO TART
    • MATY SILIKONOWE
    • FOREMKI DO WYKRAWANIA
    • PAPILOTKI
    • FOLIE RANTOWE
    • PAPIER DO PIECZENIA
    • ATRAPY STYROPIANOWE
    • PATERY I STOJAKI
  • DODATKI SPOŻYWCZE 
     wstecz
    • BARWNIKI SPOŻYWCZE 
       wstecz
      • BARWNIKI W ŻELU
      • BARWNIKI W PROSZKU
      • BARWNIKI W SPRAYU
      • ZAMSZE W SPRAYU
      • BARWNIKI DO CZEKOLADY I MAS TŁUSTYCH
      • BARWNIKI DO AEROGRAFU
      • BARWNIKI NATURALNE
      • PISAKI SPOŻYWCZE
      • TUSZE SPOŻYWCZE
    • AROMATY SPOŻYWCZE
    • SUBSTANCJE SŁODZĄCE
    • SUBSTANCJE ŻELUJĄCE I ZAGĘSZCZAJĄCE
    • PRZECIWUTLENIACZE I REGULATORY KWASOWOŚCI
    • SUBSTANCJE EMULGUJĄCE I PIANOTWÓRCZE
    • FUNKCJONALNE DODATKI SPOŻYWCZE
  • DEKORACJE CUKIERNICZE 
     wstecz
    • MASA CUKROWA 
       wstecz
      • MASY DO OBKŁADANIA
      • MASY DO MODELOWANIA
      • MASY DO KORONEK
      • BAZY DO LUKRU
    • POSYPKI CUKIERNICZE 
       wstecz
      • PEREŁKI CUKROWE
      • MACZKI CUKROWE
      • PAŁECZKI CUKROWE
      • KONFETTI CUKROWE
      • POZOSTAŁE POSYPKI
      • POSYPKI CZEKOLADOWE
    • DEKORACJE Z CZEKOLADY 
       wstecz
      • WIÓRKI CZEKOLADOWE
      • AŻURKI CZEKOLADOWE
      • KULKI CZEKOLADOWE
      • OŁÓWKI I ROLSY CZEKOLADOWE
      • KWIATY I LIŚCIE CZEKOLADOWE
      • DEKORACJE OKOLICZNOŚCIOWE
      • POZOSTAŁE
      • KORPUSY DO PRALIN
      • FOREMKI CZEKOLADOWE
    • KWIATY JADALNE
    • ZŁOTO I SREBRO JADALNE
    • WYDRUKI JADALNE
    • DEKORACJE CUKROWE
    • DEKORACJE WAFLOWE
    • ŚWIECZKI NA TORT
    • TOPPERY
    • FOLIE TRANSFEROWE
    • DODATKI DO DEKORACJI
  • OPAKOWANIA JEDNORAZOWE 
     wstecz
    • PODKŁADY 
       wstecz
      • PODKŁADY CIENKIE
      • PODKŁADY GRUBE
    • PUDEŁKA
    • PODKŁADKI POD MONOPORCJE
    • PAPILOTKI DO PRALIN
    • SERWETKI POD CIASTA
    • PATYCZKI DO LIZAKÓW
    • SŁOMKI DO NAPOJÓW
    • KUBKI DO NAPOJÓW
    • KUBKI DO LODÓW
    • ŁYŻECZKI DO LODÓW
    • POJEMNIKI TERMOIZOLACYJNE
    • POZOSTAŁE
  • SPRZĘT I AKCESORIA 
     wstecz
    • AKCESORIA CUKIERNICZE 
       wstecz
      • NARZĘDZIA DO DEKORACJI
      • TYLKI CUKIERNICZE
      • WORKI CUKIERNICZE
      • WAŁKI DO MASY I CIASTA
      • AKCESORIA DO KORONEK
      • AKCESORIA FLORYSTYCZNE
      • KRATKI DO STUDZENIA
      • RÓZGI i TRZEPACZKI
      • NOŻE KUCHENNE
      • SZPATUŁY CUKIERNICZE
      • SKROBKI
      • ŁOPATKI KUCHENNE
      • PĘDZELKI
      • MISKI
      • MIARKI KUCHENNE
      • TARKI RĘCZNE
      • DROBNY SPRZĘT KUCHENNY
      • SITKA CUKIERNICZE
      • STOLNICE SILIKONOWE
      • FOLIE GITAROWE
    • SPRZĘT BARISTYCZNY
    • SYFONY I AKCESORIA
    • TERMOMETRY I MIERNIKI
    • ROBOTY KUCHENNE
    • BLENDERY
    • URZĄDZENIA DO CZEKOLADY
    • DRUKARKI SPOŻYWCZE
    • GOFROWNICE I AKCESORIA
    • ŚRODKI HIGIENY
  • PRODUKTY OKAZJONALNE 
     wstecz
    • VOUCHERY PODARUNKOWE
    • PREZENTY CZEKOLADOWE
    • LIZAKI CZEKOLADOWE
    • BOŻE NARODZENIE 
       wstecz
      • SMAK ŚWIĄT
      • WYKROJNIKI DO PIERNICZKÓW
      • FORMY I FOREMKI ŚWIĄTECZNE
      • ŚWIĄTECZNE PREZENTY CZEKOLADOWE
      • DEKORACJE ŚWIĄTECZNE
      • PUDEŁKA PREZENTOWE
    • WIELKANOC
    • HALLOWEEN
    • WALENTYNKI
    • PIERWSZA KOMUNIA
    • TŁUSTY CZWARTEK
  • SZKOLENIA CUKIERNICZE
  • KSIĄŻKI CUKIERNICZE
  • Zobacz wszystkie marki
  • AGUGIARO & FIGNA
  • ALFATEC PRO
  • ASTRA SWEETS
  • BABBI
  • BALDINI
  • BAMIX OF SWITZERLAND
  • BARBARA LUIJCKX
  • BENEO
  • BIRKMANN
  • BONUS
  • BOTANICA
  • BRAND 4CAKE
  • BRAS MILANO
  • CACAO BARRY
  • CALLEBAUT
  • CCW WEIBLER CONFISERIE CHOCOLATERIE
  • CHOCOLATE WORLD
  • CHOCOVIC
  • COLLINO
  • COMPRITAL
  • DANTOM
  • DAWN FOODS
  • DE BUYER
  • DEBIC
  • DECO RELIEF
  • DECORA
  • DEKORA
  • DEKORPOL
  • DIJO FUN&FOOD
  • DITARTE
  • DLA SMAKU
  • DOMOGEL
  • DOROSIOWE RANTY
  • DREIDOPPEL
  • DYLEX
  • ELENA LIOFILIZATY
  • EMIX
  • EUROVANILLE
  • EWALD-GELATINE GMBH
  • FLORENSUC
  • FOOD COLOURS
  • FRACTAL COLORS
  • FRANTYL
  • FS OPAKOWANIA
  • GALAGO MEDAC
  • GIUBILEO EXPERIENCE
  • GIUSTO MANETTI BATTILORO
  • GODAN
  • GOLDPLAST
  • GRODCONO
  • HANS BRUNNER
  • HEINZELMANN
  • HENDI
  • HERSTA
  • ICB TECNOLOGIE
  • ISI INSPIRING FOOD
  • KOMAGES
  • KRAM
  • LAPED
  • LC TRADE POLAND
  • LEAGEL
  • LEDUVEL
  • LIV OPAKOWANIA
  • LOUIS FRANCOIS
  • LOVE NATURE
  • LUBECA
  • MARTELLATO
  • MASTER MARTINI
  • MASTERCHEM
  • MAZZONI GROUP
  • MICROPLANE
  • MIRAN
  • MIX EXPERT
  • MIXIT
  • MODECOR
  • MONA LISA
  • MONIN
  • MORI 2A
  • MULTIICE
  • NESTLE PROFESSIONAL
  • NOVACART
  • PAPILART
  • PAVONI ITALIA
  • PEJOT
  • PERNIGOTTI
  • PIANETTA DI BARBIERI
  • PODKŁADY CUKIERNICZE
  • POLKRYS
  • POLO PLAST
  • PROFBOARD
  • RAVIFRUIT
  • ROBOT COUPE
  • ROSE DECOR
  • SALPA
  • SARACINO
  • SASKIA
  • SEMPRE
  • SICO KITCHENWARE
  • SILIKOMART
  • SOSA INGREDIENTS
  • STALGAST
  • STARK
  • STÖCKEL
  • STYROPAK
  • SWEET DECOR
  • TALA
  • TEAHOUSE EXCLUSIVES
  • TESCOMA
  • TESTO
  • THERMOHAUSER
  • TOMGAST
  • TRUCILLO
  • UNIPACK
  • UNOX
  • VALRHONA
  • VAN HOUTEN
  • VITAMIX
  • VITO OIL FILTER SYSTEM
  • WILTON
  • ZEELANDIA
  • Blog
  • Akademia
  • Dostawa i płatność

Szukaj
menu
Menu

Menu

  • Marki 
     wstecz
  • Facebook
  • Instagram

Szukaj

  1. Strona główna
  2. DEKORACJE CUKIERNICZE
  3. DEKORACJE Z CZEKOLADY
  4. KORPUSY DO PRALIN

Gotowe korpusy do pralin z czekolady mlecznej, białej i deserowej

Korpusy czekoladowe są alternatywą dla wylewanych form do pralin. Cieniutka skorupka korpusu w kształcie kuli z otworem, daje możliwość pracy bezpośrednio z nadzieniem. Wystarczy przygotować dowolny ganach i wypełnić korpus czekolady. Otwór zamykamy czekoladą, a następnie całość obtaczamy w czekoladzie. W zależności od wybranej koncepcji i smaku, czekoladową kulkę można obtoczyć jeszcze w wybranej posypce lub udekorować ją punktowo.

Korpusy czekoladowe do trufli!

Korpusy czekoladowe do lizaków!

Korpusy czekoladowe do pralin – proste i szybkie!

Oferowane przez nasz sklep chrupiące korpusy czekoladowe do pralin wykonane są w 100% z przepysznej, aksamitnej mlecznej, ciemnej, a także białej czekolady belgijskiej o najwyższej jakości. Dzięki opanowanej przez lata recepturze oferowane przez nas korpusy do pralin posiadają nie tylko zniewalający smak, ale także charakteryzują się doskonałą łamliwością. Naszym klientom oferujemy różne rozmiary korpusów, które znakomicie nadadzą się to wytwarzania trufli, przekąsek, a nawet czekoladowych lizaków. Korpusy czekoladowe do pralin znajdujące się w naszym sklepie doskonale sprawdzą się zarówno do wyrobów domowych, jak i profesjonalnych wyrobów cukierniczych. 

Korpusy do pralin - cena

Dzięki oferowanym przez nas korpusom czekoladowym do pralin każdy miłośnik tych czekoladowych słodkości może w łatwy sposób tworzyć ich najróżniejsze rodzaje. Cały proces tworzenia trufli przy pomocy korpusów czekoladowych do pralin jest niezwykle prosty. Dodatkowym atutem oferowanych przez nas korpusów do pralin jest możliwość wypełnienia ich środka dowolnym nadzieniem. Sam decyduj o smaku swoich pralin!

W czekoladowych kuleczkach możesz umieścić zarówno dodatki owocowe, alkoholowe, czy też te o smaku orzechowym. Gdy już zdecydujesz się na wybór konkretnego nadzienia i wypełnisz nim truflową kuleczkę, nadejdzie moment, w którym należy zamknąć nadzienie czekoladą, dzięki czemu korpus zamienia się w idealną kulkę, którą z powodzeniem można udekorować dowolną posypką!

Korpusy czekoladowe do pralin – opinie

Wzbogacające naszą ofertę korpusy czekoladowe do pralin cieszą się niezmiennie dobrą opinią oraz niezwykłą popularnością zarówno wśród smakoszy próbujących swoich sił w domowych warunkach, jak i tych, którzy na co dzień specjalizują się w wyrobach cukierniczych! 

Zastosowanie czekoladowych korpusów do pralin jest gwarancją uzyskania idealnego kształtu kuleczki, w której zamknięte jest nadzienie, zapierające dech w piersiach swym smakiem! Od dziś tworzenie pralinek będzie niezwykle proste, a także przyjemne. Możesz śmiało zaangażować całą rodzinę do wspólnego tworzenia tych wybitnych słodkości! Każdy z Was może wybrać zarówno smak nadzienia swojej praliny, jak i jej posypkę! W przypadku ostatniego kroku znakomicie sprawdzą się zarówno wiórki kokosowe, czy też posypka malinowa - wszystko zależy od Twoich preferencji!

Oferowane przez nasz sklep korpusy truflowe stanowią bezcenną bazę do tworzenia pralin o różnych smakach. Wystarczy nadziać korpus wybranym nadzieniem, a następnie zanurzyć w czekoladzie i udekorować wybraną posypką. Wszelkie oferowane przez nasz sklep produkty służące do wytwarzania trufli, w swoim składzie zawierają minimum 35,6% masy kakaowej!

Serdecznie zapraszamy do zapoznania się z naszą ofertą czekoladowych korpusów do pralin! Z całą pewnością każdy znajdzie tutaj coś dla siebie! Gwarantujemy, że zakup oferowanych przez nas czekoladowych korpusów do tworzenia pralin sprawi, że wspomniane słodycze staną się jednym z Twoich ulubionych przysmaków! 

Jest 6 produktów.

Sortuj wg:
Dostępne
Best sellers Dostępne Nazwa, A do Z Nazwa, Z do A Cena, rosnąco Cena, malejąco
504 szt. KORPUSY TRUFLOWE Z BIAŁEJ CZEKOLADY CHW-TS-19952E0-999 Monalisa

504 szt. KORPUSY TRUFLOWE Z BIAŁEJ CZEKOLADY CHW-TS-19952E0-999 Monalisa

 

Cena 571,50 zł
1,13 zł / 1 szt.
Chwilowy brak
504 szt. KORPUSY TRUFLOWE Z MLECZNEJ CZEKOLADY CHM-TS-19951E0-999 Monalisa

504 szt. KORPUSY TRUFLOWE Z MLECZNEJ CZEKOLADY CHM-TS-19951E0-999 Monalisa

 

Cena 519,50 zł
1,03 zł / 1 szt.
Chwilowy brak
504 szt. KORPUSY TRUFLOWE Z CIEMNEJ CZEKOLADY CHD-TS-19950E0-999 Monalisa

504 szt. KORPUSY TRUFLOWE Z CIEMNEJ CZEKOLADY CHD-TS-19950E0-999 Monalisa

 

Cena 512,50 zł
1,02 zł / 1 szt.
Chwilowy brak
504 szt. KORPUSY TRUFLOWE Z BIAŁEJ CZEKOLADY 1032 Barbara Decor

504 szt. KORPUSY TRUFLOWE Z BIAŁEJ CZEKOLADY 1032 Barbara Decor

 

Cena 325,00 zł
0,64 zł / 1 szt.
504 szt. KORPUSY TRUFLOWE Z MLECZNEJ CZEKOLADY 1031 Barbara Decor

504 szt. KORPUSY TRUFLOWE Z MLECZNEJ CZEKOLADY 1031 Barbara Decor

 

Cena 255,00 zł
0,51 zł / 1 szt.
504 szt. KORPUSY TRUFLOWE Z CIEMNEJ CZEKOLADY 1030 Barbara Decor

504 szt. KORPUSY TRUFLOWE Z CIEMNEJ CZEKOLADY 1030 Barbara Decor

 

Cena 274,00 zł
0,54 zł / 1 szt.
Pokazano 1-6 z 6 pozycji
Kontakt
Kontakt  
  • cukieteria.pl
  • by Sempre Group Sp. z o.o.
    Ul. Wiejska 13A
    05-802 Pruszków

    Obsługa klienta:
    tel. kom. 601 767 272 Zbyszek

    Manager e-commerce:
    tel. kom. 511 049 348 Dominika

    Dział marketingu:
    tel. kom. 601 273 637 Joanna

    Szkolenia:
    tel. kom. 532 403 425 Anna

  • Telefon: 601 767 272
  • E-mail: sklep@cukieteria.pl
Produkty
Produkty  
  • Promocje
  • Nowe produkty
  • Najczęściej kupowane
  • Oferta sezonowa
Nasza firma
Nasza firma  
  • Polityka Prywatności
  • Regulamin sklepu
  • Dostawa i płatność
  • Dane kontaktowe
  • Skontaktuj się z nami
  • sklepy
  • Dane do przelewu
  • Nasza marka
  • Akademia Cukiernicza
Twoje konto
Twoje konto  
  • Dane osobowe
  • Zamówienia
  • Moje pokwitowania - korekty płatności
  • Adresy
  • Kupony

Send to email

Bądź na bieżąco

  • Facebook
  • Instagram
Sempre Group Sp. z o.o. Opinie z ekomi-pl.com
© Copyright 2025 Cukieteria sklep on-line. All Rights Reserved.

Send to email

Wystąpił błąd, sprawdź szczegóły poniżej