Charakterystyczny aromat czarnych trufli o uniwersalnym zastosowaniu w gastronomii i cukiernictwie. Płynna formuła koncentratu na bazie gliceryny, która doskonale łączy się z produktami.
Doskonale zbilansowana mieszanka mąki migdałowej i cukru pudru do wypieku perfekcyjnych makaroników. Produkt, spełnia potrzeby zarówno produkcji półprzemysłowej, jak i rzemieślniczej.
Mieszanka bazowa neutralnego żelu dekoracyjnego. Przygotowana ze składników pochodzenia roślinnego. Pozwala na sporządzanie glazur i polew dekoracyjnych możliwych do stosowania w produktach wegańskich. Roślinna alternatywa dla tradycyjnych polew dekoracyjnych na bazie żelatyny.
op. 10 kg Mąka MIA M 5 Stagioni - miękka mąka pszenna typ "1" - o uniwersalnym zastosowaniu
31.12.2025 TERMIN PRZYDATNOŚCI DO SPOŻYCIA Miękka mąka pszenna uzyskiwana w procesie zintegrowanego mielenia! Wysokiej jakości mąka pszenna do użytku profesjonalnego. Uniwersalne zastosowanie!
30.11.2025 TERMIN PRZYDATNOŚCI DO SPOŻYCIA Pełnoziarnista semolina z pszenicy durum uzyskiwana w procesie zintegrowanego mielenia! Wysokiej jakości mąka pszenna do użytku profesjonalnego. Idealna do wypieku pizzy i pieczywa oraz do wyrabiania "domowego" makaronu.
op. 10 kg Mąka MIA S 5 Stagioni - miękka mąka pszenna typ "1" - o uniwersalnym zastosowaniu
31.12.2025 TERMIN PRZYDATNOŚCI DO SPOŻYCIA Miękka mąka pszenna uzyskiwana w procesie zintegrowanego mielenia! Wysokiej jakości mąka pszenna do użytku profesjonalnego. Uniwersalne zastosowanie! Szczególnie polecana do ciasta kruchego oraz świeżych makaronów.
30.11.2025 TERMIN PRZYDATNOŚCI DO SPOŻYCIA Sfoglia - mąka pszenna do szybko rosnących wypieków o wyjątkowej chrupkości. Mąka z pszenicy miękkiej typu 00 o 13% zawartości białka. Mąka do ciasta francuskiego! Mąka pszenna do bezpośredniego wypieku! Mąka sprzyjająca szybkiemu wzrostowi ciasta! Mąka pszenna do delikatnych i chrupiących wypieków!
Różowy barwnik spożywczy rozpuszczalny w tłuszczach. Idealny do barwienia białej czekolady i kremu maślanego. Skoncentrowana formuła w postaci wygodnego do dozowania proszku. Uwaga: grafika jest poglądowa. Rzeczywiste kolory barwników mogą nieznacznie różnić się od wizualizacji na zdjęciach.
Słodki smak pieczonych na ognisku pianek Marshmallow zamknięty w butelce. Nostalgiczny smak z dzieciństwa. Połączenie delikatnej słodyczy cukrowych pianek z tostowymi i prażonymi nutami, to właśnie syrop Toasted Marshmallow! Tego smaku nie może zabraknąć w Twojej Kawiarni!
5 ml POMARAŃCZA AROMAT BIO BALDINI BY TAOASIS naturalny aromat z czystego olejku eterycznego
Seria naturalnych aromatów spożywczych wytwarzanych z czystych olejków eterycznych (w procesie destylacji parą wodną). Przeznaczone do aromatyzowania i przyprawiania żywności oraz napojów. Certyfikowany produkt ekologiczny - BIO.
1 kg PASTA IMBIR 455 DREIDOPPEL pasta smakowa do lodów i wyrobów cukierniczych
Seria skoncentrowanych past owocowo-smakowych do lodów i wyrobów cukierniczych. Pasty charakteryzują się bardzo ekonomicznym dozowaniem. Nadają wyrobom intensywny smak i aromat oraz naturalną barwę.
op. 1 l Syrop o smaku białej czekolady - White Chocolate Le Sirop de Monin - plastikowa butelka
Syrop barmański o bogatym smaku białej czekolady z przyjemną nutą wanilii. Idealnie komponuje się ze smakiem kwaśnych i egzotycznych owoców. Doskonały do kremowych napojów kawowych z dodatkami.
op. 1 kg Ruby Ground Chocolate - VAN HOUTEN - mieszanka w proszku do sporządzania czekolady do picia
Idealnie kremowy smak czekolady rubinowej w Twojej ulubionej filiżance. Mieszanka z wysoką zawartością kakao, do przygotowywania aromatycznego napoju o wyjątkowym smaku czekolady z owocową nutą.
Cukier perlisty do dekoracji wypieków! Granulki cukrowe do zapiekania i dekoracji! Posypka cukrowa do Panettone! Cukier do dekoracji wielkanocnej babki! Granulki cukrowe do makowca! Chrupiący cukier do croissantów i rogalików! Termostabilny cukier do zapiekania w postaci wydłużonych granulek o białej barwie. Idealny do dekoracji powierzchni wypieków. Biała posypka cukrowa do zapiekania.
Gofrownica do gofrów bąbelkowych - Bubble Waffle - Soda Pluss - cookPRO nr. kat. 510030001
Gofrownica do BUBBLE WAFFLE pozwala w szybki i prosty sposób przygotować modne i atrakcyjne wizualnie gofry o wyjątkowych walorach smakowych.
12.03.2026 TERMIN PRZYDATNOŚCI DO SPOŻYCIA Naturalny ekstrakt z lasek wanilii z Madagaskaru. Płynny aromat z dodatkiem nasion wanilii. Intensywny naturalny aromat wanilii! Idealny do lodów, kremów i koktajli.
Wyjątkowy produkt - pasta orzechowa do lodów w postaci pesto. Doskonały smak prażonych orzechów uwydatniony dodatkiem soli morskiej. Gęsta i kremowa konsystencja z drobnymi kawałkami chrupiących orzechów. Nowoczesne wydanie lodów w orzechowych smakach.
Edycja limitowana - KREACJE - Iwaniuk Rosiński Wiśniewski - Książka cukiernicza
Edycja limitowana w eleganckim opakowaniu z sygnowaną szpatułą cukierniczą oraz pendrive z nagraniami.
Pasta Variegato Nougatine to intensywnie czekoladowy krem z kawałkami chrupiących orzechów laskowych w karmelu. Pasta do przekładania i dekorowania lodów w kuwetach. Czekoladowy krem cukierniczy z kawałkami chrupiących orzechów. Smak kremu inspirowany popularnymi czekoladowo-orzechowymi czekoladkami w kształcie jajeczek prosto z Piemontu.
Kremowa pasta do lodów i wyrobów cukierniczych - gianduia o smaku orzechów arachidowych - 50% zawartość pasty z orzechów ziemnych. Doskonałe połączenie orzechów arachidowych z kakao i orzechami laskowymi.
Pasta variegato do urozmaicania lodów i wyrobów cukierniczych na bazie aromatycznego karmelu. Dodatek smakowy do lodów karmelowych i wyrobów cukierniczych.
30.11.2025 TERMIN PRZYDATNOŚCI DO SPOŻYCIA Specjalna mieszanka do wypieków cukierniczych na bazie suszonego zakwasu. Przeznaczona do wszystkich metod stosowanych w produkcji ciast na zakwasie. Dodatek zakwasu cukierniczego pozwala na zmniejszenie ilości stosowanych drożdży oraz poprawia właściwości mechaniczne ciasta.
Sklep i hurtownia cukiernicza.
Od ponad 10 lat budujemy i tworzymy sklep dla miłośników cukiernictwa. Jesteśmy częścią Sempre Group firmy z branży zaopatrzenia cukiernictwa i lodziarstwa. Integralną częścią firmy jest Warsaw Academi of Pastry Arts – w której prowadzone są szkolenia cukiernicze przez najlepszych trenerów w kraju. W swojej ofercie posiadamy zarówno produkty skierowane dla profesjonalistów, cukierni lodziarni do produkcji cukierniczej i lodziarstwa, jak również asortyment dla klientów detalicznych, pasjonatów i amatorów wypieków cukierniczych. Wraz z produktami staramy się wspierać i przekazywać wiedzę. Jesteśmy więcej niż sklepem internetowym - budujemy relacje z klientami na lata.