W koszyku nie ma jeszcze produktów
- NOWOŚCI
- PROMOCJE
-
wstecz
-
wstecz
- BAZY DO LODÓW
- BAZY DO PRODUKCJI LODÓW WŁOSKICH
- BAZY DO PRODUKCJI ŚWIDERKÓW
- MIESZANKI DO LODÓW
- DODATKI FUNKCJONALNE DO LODÓW
- PRODUKTY DO LODÓW BEZ DODATKU CUKRU
- PRODUKTY DO LODÓW WEGAŃSKICH
- TOPPINGI
- POLEWY ZASTYGAJĄCE
- POSYPKI DO LODÓW
- SZPATUŁY I GAŁKOWNICE
- KUWETY I BAŃKI DO LODÓW
- SMAKÓWKI DO LODÓW
- FORMY DO LODÓW
-
wstecz
-
wstecz
-
wstecz
-
wstecz
-
wstecz
- NARZĘDZIA DO DEKORACJI
- TYLKI CUKIERNICZE
- WORKI CUKIERNICZE
- WAŁKI DO MASY I CIASTA
- AKCESORIA DO KORONEK
- AKCESORIA FLORYSTYCZNE
- KRATKI DO STUDZENIA
- RÓZGI i TRZEPACZKI
- NOŻE KUCHENNE
- SZPATUŁY CUKIERNICZE
- SKROBKI
- ŁOPATKI KUCHENNE
- PĘDZELKI
- MISKI
- MIARKI KUCHENNE
- TARKI RĘCZNE
- DROBNY SPRZĘT KUCHENNY
- SITKA CUKIERNICZE
- STOLNICE SILIKONOWE
- FOLIE GITAROWE
- SPRZĘT BARISTYCZNY
- SYFONY I AKCESORIA
- TERMOMETRY I MIERNIKI
- ROBOTY KUCHENNE
- BLENDERY
- URZĄDZENIA DO CZEKOLADY
- DRUKARKI SPOŻYWCZE
- GOFROWNICE I AKCESORIA
- ŚRODKI HIGIENY
-
- SZKOLENIA CUKIERNICZE
- KSIĄŻKI CUKIERNICZE
- AGUGIARO & FIGNA
- ALFATEC PRO
- ASTRA SWEETS
- BABBI
- BALDINI
- BAMIX OF SWITZERLAND
- BARBARA LUIJCKX
- BENEO
- BIRKMANN
- BONUS
- BOTANICA
- BRAND 4CAKE
- BRAS MILANO
- CACAO BARRY
- CALLEBAUT
- CCW WEIBLER CONFISERIE CHOCOLATERIE
- CHOCOLATE WORLD
- CHOCOVIC
- COLLINO
- COMPRITAL
- DANTOM
- DAWN FOODS
- DE BUYER
- DEBIC
- Deco Relief
- DECORA
- DEKORA
- DEKORPOL
- DIJO FUN&FOOD
- DITARTE
- DLA SMAKU
- DOMOGEL
- DOROSIOWE RANTY
- DREIDOPPEL
- DYLEX
- Elena Liofilizaty
- EMIX
- EUROVANILLE
- EWALD-GELATINE GMBH
- FLORENSUC
- FOOD COLOURS
- Fractal Colors
- FRANTYL
- FS OPAKOWANIA
- GALAGO MEDAC
- GIUBILEO EXPERIENCE
- GIUSTO MANETTI BATTILORO
- GODAN
- GOLDPLAST
- GRODCONO
- HANS BRUNNER
- HEINZELMANN
- HENDI
- HERSTA
- ICB TECNOLOGIE
- ISI INSPIRING FOOD
- KOMAGES
- KRAM
- LAPED
- LC TRADE POLAND
- LEAGEL
- LEDUVEL
- LIV OPAKOWANIA
- LOUIS FRANCOIS
- LOVE NATURE
- LUBECA
- MARTELLATO
- Master Martini
- MASTERCHEM
- MAZZONI GROUP
- MICROPLANE
- MIRAN
- MIX EXPERT
- MIXIT
- MODECOR
- MONA LISA
- MONIN
- MORI 2A
- MULTIICE
- Nestle Professional
- NOVACART
- PAPILART
- PAVONI ITALIA
- PEJOT
- PERNIGOTTI
- Pianetta di Barbieri
- PODKŁADY CUKIERNICZE
- POLKRYS
- POLO PLAST
- PROFBOARD
- RAVIFRUIT
- ROBOT COUPE
- ROSE DECOR
- SALPA
- SARACINO
- SASKIA
- SEMPRE
- SICO KITCHENWARE
- SILIKOMART
- Sosa Ingredients
- STALGAST
- STARK
- STÖCKEL
- STYROPAK
- SWEET DECOR
- TALA
- TEAHOUSE EXCLUSIVES
- TESCOMA
- TESTO
- THERMOHAUSER
- TOMGAST
- TRUCILLO
- UNIPACK
- UNOX
- VALRHONA
- VAN HOUTEN
- VITAMIX
- VITO OIL FILTER SYSTEM
- WILTON
- ZEELANDIA
Szukaj
Atrapa Tortu - śr. 10 x wys. 8 cm - styropianowa makieta do okrągłego tortu - Sweet Decor
Styropianowa baza do nauki dekorowania tortów. Okrągła makieta do tworzenia tortów na ekspozycję. Pozwala na ćwiczenie i prezentowanie technik dekoracyjnych.
Opis produktu
Styropianowa Atrapa Tortu:
Styropianowe makiety stosowane są przede wszystkim do nauki technik dekoracyjnych w pracowniach cukierniczych. Szczególnie cenione są w branżach zajmujących się organizacją przyjęć, takich jak wesela, chrzciny czy komunie. Atrapy pozwalają na zaprezentowanie umiejętności cukierników, a tym samym wizualizację oferty torów w danej pracowni. Stosowanie atrap pozwala na utworzenie trwałej ekspozycji. Styropianowe atrapy są lekkie i wygodne w użyciu. Styropian dobrze łączy się ze spożywczymi materiałami stosowanymi do dekorowania tortów. To doskonała baza do tworzenia kreatywnych projektów cukierniczych. Styropianowe makiety są powszechnie wykorzystywane na konkurach cukierniczych, a także podczas targów oraz innych wydarzeń cukierniczych.
Zastosowanie styropianowych makiet:
Styropianowe bazy służą przede wszystkim do ćwiczenia technik dekoracyjnych.
Stosowane są do wizualizacji tortów na ekspozycji.
Sprawdzają się na różnego rodzaju wydarzeniach i konkursach.
Szczególnie cenione w branży zajmującej się organizacją przyjęć, takich jak wesela, komunie czy chrzciny.
Wymiary styropianowej atrapy tortu:
Średnica | 100 mm |
Wysokość | 80 mm |
Szczegóły i charakterystyka produktu:
Nazwa handlowa | Atrapa Tortu okrągła |
Rodzaj | makieta tortu |
Kształt | okrągły |
Materiał | styropian |
Kolor | biały |
Przeznaczenie | produkt do ekspozycji |
Zastosowanie | ćwiczenie technik dekoracyjnych |
Ostrzeżenia i informacje dodatkowe:
Produkt ze styropianu, nie nadaje się do spożycia.
Przeznaczony do ćwiczenia technik dekoracyjnych.
Stosowany do wizualizacji oferty tortów na ekspozycji.
Producent: Sweet Decor
Dystrybutor: Sempre Group
Kraj produkcji: wyprodukowano w Polsce
Szczegóły produktu
1kg SUGAR PASTE POP WHITE 25472 MODECOR biała masa cukrowa bezglutenowa
Seria uniwersalnych w zastosowaniu mas cukrowych w pięknych kolorach, które pozwolą na tworzenie wyjątkowych dekoracji Twoich tortów oraz innych wypieków.
Uniwersalna w zastosowaniu masa cukrowa - idealna do obkładania tortów i formowania dekoracji. Naturalnie biała barwa i przyjemny smak i aromat. Dobrze łączy się z barwnikami spożywczymi o konsystencji żelowej.
Tylka śr. 18mm do płatków kwiatów 20710 Thermohauser
#509 Tylka śr. 18mm wys.46mm 20710 do płatków kwiatów
op. 1 kg Biała masa cukrowa do modelowania - Modelling Paste Saracino - mocna i elastyczna
Biała masa cukrowa do modelowania. Gotowa do użycia masa plastyczna do ręcznego formowania figurek i odciskania dekoracji cukierniczych. Doskonała do precyzyjnego formowania figurek, kwiatów oraz drobnych elementów dekoracyjnych.
op. 5 kg Biała masa cukrowa do modelowania - Modelling Paste Saracino - mocna i elastyczna
Biała masa cukrowa do modelowania. Gotowa do użycia masa plastyczna do ręcznego formowania figurek i odciskania dekoracji cukierniczych. Doskonała do precyzyjnego formowania figurek, kwiatów oraz drobnych elementów dekoracyjnych.
Niezbędny element wyposażenia każdej domowej i profesjonalnej pracowni cukierniczej. Obrotowa patera na nóżce znacznie ułatwia dekorowanie i serwowanie wyrobów. Idealnie sprawdzi się podczas dekorowania tortów.
∅ 30 x h 9 cm STALOWA PATERA OBROTOWA 523827 HENDI do ekspozycji i dekorowania
Elegancka i bardzo praktyczna - patera obrotowa na nóżce wykonana ze stali nierdzewnej >>> do dekorowania tortów i ekspozycji wypieków.
50 szt. DRUCIKI FLORYSTYCZNE 0813002 ROZMIAR 20 DECORA druciki do kwiatów cukrowych dł. 40 cm
Przeznaczone do kontaktu z żywnością druciki florystyczne do mocowania kwiatów cukrowych w dekorowanej powierzchni.
PATERA OBROTOWA ∅ 305 x h 130 mm aluminiowa patera na nóżce z możliwością regulacji obracania
Elegancka i bardzo praktyczna - patera obrotowa na nóżce wykonana z aluminium >>> do dekorowania tortów i ekspozycji wypieków.
Solidnie wykonana skrobka cukiernicza z wygodnym uchwytem. Uniwersalne zastosowanie. Doskonała do porcjowania i krojenia ciasta, siekania składników oraz wygładzania mas cukierniczych. Wykonana z odpornej stali nierdzewnej przeznaczonej do kontaktu z żywnością. Wygodny uchwyt z odpornego tworzywa w kolorze czarnym.
Solidnie wykonana skrobka cukiernicza z wygodnym uchwytem. Uniwersalne zastosowanie. Doskonała do porcjowania i krojenia ciasta, siekania składników oraz wygładzania mas cukierniczych. Wykonana z odpornej stali nierdzewnej przeznaczonej do kontaktu z żywnością. Wygodny uchwyt z odpornego tworzywa w kolorze niebieskim.
Dwustronna - Dorosiowa Skrobka SK-6 - cukiernicza do pracy z kremem - dł. 20 x szer. 8 cm
Dwustronna skrobka cukiernicza przeznaczona do pracy z kremem. Wykonana z odpornej stali nierdzewnej. Doskonale sprawdzi się podczas dekorowania i tynkowania tortów.
Dwustronna - Dorosiowa Skrobka SK-9 - cukiernicza do pracy z kremem - dł. 20 x szer. 8 cm
Dwustronna skrobka cukiernicza przeznaczona do pracy z kremem. Wykonana z odpornej stali nierdzewnej. Doskonale sprawdzi się podczas dekorowania i tynkowania tortów.
135 ml Barwnik ZIELONY CIEMNY w płynie do AEROGRAFU WS-La-0571 Foodcolours
Płynny barwnik do aerografu, nie zawiera glutenu.
135 ml Barwnik CZERWONY w płynie do AEROGRAFU WS-La-0251 Foodcolours
Płynny barwnik do aerografu, nie zawiera glutenu.
Cienkie plastikowe wsporniki do tworzenia stelaża tortu piętrowego. Białe rurki do tortu piętrowego do przycinania na wymiar.
50 szt. DRUCIKI FLORYSTYCZNE 0813005 ROZMIAR 26 DECORA druciki do kwiatów cukrowych dł. 40 cm
Przeznaczone do kontaktu z żywnością druciki florystyczne do mocowania kwiatów cukrowych w dekorowanej powierzchni.