- Nowy

Dwustronna skrobka cukiernicza przeznaczona do pracy z kremem. Wykonana z odpornej stali nierdzewnej. Doskonale sprawdzi się podczas dekorowania i tynkowania tortów.
Dorosiowa skrobka cukiernicza z przeznaczona do pracy z kremem. Doskonale sprawdzi się podczas dekorowania i tynkowania tortów. Wykonana z wysokiej jakości stali nierdzewnej. Materiał zapewnia skrobce odpowiedni stopień elastyczności. Skrobka jest lekka i bardzo poręczna. Pozwala w prosty sposób udekorować brzegi tortu. Ułatwia rozprowadzanie kremu na brzegach tortu pozostawiając wzór zgodny ze żłobieniem na skrobce. Każda skrobka posiada dwa różne wzory.
Nazwa handlowa | Dorosiowa skrobka |
Numer katalogowy | SK-6 |
Rodzaj | dwustronna skrobka cukiernicza |
Materiał | stal nierdzewna |
Kształt | prostokąt |
Wzór | dwa rodzaje żłobienia |
Wymiary | dł. 20 cm x szer. 8 cm |
Kolor | srebrny |
Przeznaczenie | skrobka cukiernicza do pracy z kremem |
Zastosowanie | do dekorowania i wygładzania mas cukierniczych |
Produkt | atestowany |
Wykonana z materiałów przeznaczonych do kontaktu z żywnością.
Produkt posiada ostre krawędzie, należy zachować ostrożność podczas pracy.
Dokładnie umyć przed pierwszym użyciem.
Można myć w zmywarce.
Producent: Dorosiowe Ranty
Dystrybutor: Sempre Group
Kraj produkcji: Wyprodukowano w Polsce
Indeks: THERMOHAUSER177
Marka: THERMOHAUSER
Indeks: MASTERMARTINI58
Marka: Master Martini
Niezawodny roślinny krem o słodkim, lekko waniliowym smaku przeznaczony do ubijania. Będzie idealną bazą różnego rodzaju kremów i deserów, a także dodatkiem stabilizującym do śmietanki.
Indeks: THERMOHAUSER07
Marka: THERMOHAUSER
Indeks: THERMOHAUSER176
Marka: THERMOHAUSER
Indeks: THERMOHAUSER234
Marka: THERMOHAUSER
Indeks: DEBIC02
Marka: DEBIC
Niezawodny i gotowy do użycia produkt - lekko słodka bita śmietana stworzona z myślą o profesjonalistach. Wygodna butelka z precyzyjnym dozownikiem zapewnia zawsze doskonały efekt dekoracyjny.
Indeks: DOROSIOWE11
Marka: DOROSIOWE RANTY
Gruba i wysoka folia rantowa wykonana z materiałów biodegradowalnych - przeznaczona do stosowania podczas przygotowywania deserów na zimno.
Indeks: DOROSIOWE10
Marka: DOROSIOWE RANTY
Gruba i wysoka folia rantowa wykonana z materiałów biodegradowalnych - przeznaczona do stosowania podczas przygotowywania deserów na zimno.
Indeks: DOROSIOWE09
Marka: DOROSIOWE RANTY
Stalowa skrobka cukiernicza z podziałką przeznaczona do pracy z kremem. Doskonale sprawdzi się podczas dekorowania i tynkowania tortów.
Indeks: DOROSIOWE08
Marka: DOROSIOWE RANTY
Stalowa skrobka cukiernicza z podziałką przeznaczona do pracy z kremem. Doskonale sprawdzi się podczas dekorowania i tynkowania tortów.
Indeks: DOROSIOWE07
Marka: DOROSIOWE RANTY
Stalowa skrobka cukiernicza z podziałką przeznaczona do pracy z kremem. Doskonale sprawdzi się podczas dekorowania i tynkowania tortów.
Indeks: DOROSIOWE12
Marka: DOROSIOWE RANTY
Okrągły rant ze stali nierdzewnej z możliwością regulacji średnicy. Doskonała alternatywa dla klasycznych form i tortownic. Sprawdzi się w profesjonalnej pracowni, jak i zaciszu domowej kuchni.
Indeks: DOROSIOWE13
Marka: DOROSIOWE RANTY
Okrągły rant ze stali nierdzewnej z możliwością regulacji średnicy. Doskonała alternatywa dla klasycznych form i tortownic. Sprawdzi się w profesjonalnej pracowni, jak i zaciszu domowej kuchni.
Indeks: DOROSIOWE16
Marka: DOROSIOWE RANTY
Zestaw ratunkowy dla cukiernika - uniwersalne spinki do dorosiowych rantów z regulacją.
Indeks: DOROSIOWE17
Marka: DOROSIOWE RANTY
BLASZKA - MAŁA BLACHA PIEKARNIKOWA - idealnie płaska podstawka pod dorosiowe ranty >>> pewność i stabilność podczas wypieku biszkoptów w rantach cukierniczych.
Indeks: DOROSIOWE18
Marka: DOROSIOWE RANTY
BLACHA - DUŻA BLASZKA PIEKARNIKOWA - idealnie płaska podstawka pod dorosiowe ranty >>> pewność i stabilność podczas wypieku biszkoptów w rantach cukierniczych.
Indeks: PODKŁADYCUK69
Marka: PODKŁADY CUKIERNICZE
Stalowa skrobka cukiernicza z podziałką przeznaczona do pracy z kremem. Doskonale sprawdzi się podczas dekorowania i tynkowania tortów.
Indeks: LEAGEL02
Marka: LEAGEL
Cremosette Pistacchio od Leagel, to wysokiej jakości krem o smaku prażonych pistacji i mleka, o uniwersalnym zastosowaniu w cukiernictwie. Gotowy krem cukierniczy do szprycowania, oblewania i dekorowania. Poznaj możliwości, jakie dają produkty Cremosette:
Indeks: LEAGEL13
Marka: LEAGEL
Cremosette Mandorla od Leagel, to wysokiej jakości krem migdałowy, o uniwersalnym zastosowaniu w cukiernictwie. Gotowy krem cukierniczy do szprycowania, oblewania i dekorowania. Poznaj możliwości, jakie dają produkty Cremosette:
Indeks: DOROSIOWE24
Marka: DOROSIOWE RANTY
Dwustronna skrobka cukiernicza przeznaczona do pracy z kremem. Wykonana z odpornej stali nierdzewnej. Doskonale sprawdzi się podczas dekorowania i tynkowania tortów.
Dwustronna skrobka cukiernicza przeznaczona do pracy z kremem. Wykonana z odpornej stali nierdzewnej. Doskonale sprawdzi się podczas dekorowania i tynkowania tortów.