
Indeks: MODECOR363
Marka: MODECOR
1kg BIAŁA Masa cukrowa do obkładania tortów ELITE BIANCA 25428 Modecor
52,00 zł / 1 kg
Styropianowa baza do nauki dekorowania tortów. Kwadratowa makieta do tworzenia tortów na ekspozycję. Pozwala na ćwiczenie i prezentowanie technik dekoracyjnych.
Styropianowe makiety stosowane są przede wszystkim do nauki technik dekoracyjnych w pracowniach cukierniczych. Szczególnie cenione są w branżach zajmujących się organizacją przyjęć, takich jak wesela, chrzciny czy komunie. Atrapy pozwalają na zaprezentowanie umiejętności cukierników, a tym samym wizualizację oferty torów w danej pracowni. Stosowanie atrap pozwala na utworzenie trwałej ekspozycji. Styropianowe atrapy są lekkie i wygodne w użyciu. Styropian dobrze łączy się ze spożywczymi materiałami stosowanymi do dekorowania tortów. To doskonała baza do tworzenia kreatywnych projektów cukierniczych. Styropianowe makiety są powszechnie wykorzystywane na konkurach cukierniczych, a także podczas targów oraz innych wydarzeń cukierniczych.
Styropianowe bazy służą przede wszystkim do ćwiczenia technik dekoracyjnych.
Stosowane są do wizualizacji tortów na ekspozycji.
Sprawdzają się na różnego rodzaju wydarzeniach i konkursach.
Szczególnie cenione w branży zajmującej się organizacją przyjęć, takich jak wesela, komunie czy chrzciny.
Długość | 340 mm |
Szerokość | 340 mm |
Wysokość | 80 mm |
Nazwa handlowa | Atrapa Tortu kwadratowa |
Rodzaj | makieta tortu |
Kształt | kwadrat |
Materiał | styropian |
Kolor | biały |
Przeznaczenie | produkt do ekspozycji |
Zastosowanie | ćwiczenie technik dekoracyjnych |
Produkt ze styropianu, nie nadaje się do spożycia.
Przeznaczony do ćwiczenia technik dekoracyjnych.
Stosowany do wizualizacji oferty tortów na ekspozycji.
Producent: Sweet Decor
Dystrybutor: Sempre Group
Kraj produkcji: wyprodukowano w Polsce
Indeks: MODECOR363
Marka: MODECOR
Indeks: BARIMA04
Marka: BARBARA LUIJCKX
Uniwersalna w zastosowaniu masa cukrowa - idealna do obkładania tortów i formowania dekoracji. Naturalnie biała barwa i przyjemny smak i aromat. Dobrze łączy się z barwnikami spożywczymi o konsystencji żelowej.
Indeks: SILIKOMART109
Indeks: MODECOR170
Marka: MODECOR
Masa cukrowa do obkładania tortów.
Indeks: TESCOMA85
Marka: TESCOMA
Indeks: THERMOHAUSER113
Marka: THERMOHAUSER
Indeks: THERMOHAUSER204
Marka: THERMOHAUSER
Indeks: THERMOHAUSER24
Marka: THERMOHAUSER
Indeks: THERMOHAUSER25
Marka: THERMOHAUSER
Indeks: STALGAST49
Marka: STALGAST
Indeks: SILIKOMART261
Marka: SILIKOMART
Indeks: SILIKOMART60
Marka: SILIKOMART
Indeks: SILIKOMART302
Marka: SILIKOMART
Indeks: BIRKMANN65
Marka: BIRKMANN
Indeks: THERMOHAUSER445
Marka: THERMOHAUSER
Indeks: TESCOMA178
Marka: TESCOMA
Niezbędny w każdej domowej kuchni i pracowni cukierniczej - regulowany wałek do ciasta. Pomyśl tylko o zawsze perfekcyjnie wypieczonych ciasteczkach i tartach... lub o idealnie cienkim domowym makaronie... lub o perfekcyjnie ulepionych domowych pierogach...
Indeks: FOODCOLOURS301
Marka: FOOD COLOURS
Neutralna baza tiulu spożywczego w proszku. Idealna do tworzenia efektowych i delikatnych dekoracji tortów. Możliwość barwienia przy użyciu barwników spożywczych w proszku.
Indeks: FOODCOLOURS300
Marka: FOOD COLOURS
Złota baza tiulu spożywczego w proszku. Idealna do tworzenia efektowych i delikatnych dekoracji tortów.
Indeks: TESCOMA122
Marka: TESCOMA
Niezbędny w każdej domowej kuchni i pracowni cukierniczej - regulowany wałek do ciasta. Pomyśl tylko o zawsze perfekcyjnie wypieczonych ciasteczkach i tartach... lub o idealnie cienkim domowym makaronie... lub o perfekcyjnie ulepionych domowych pierogach...
Indeks: MODECOR1201
Marka: MODECOR
Solidnie wykonany, kartonowy podkład z dekoracyjną powłoką w kolorze białym. Idealnie sprawdzi się do transportu, przechowywania i ekspozycji cięższych ciast i tortów. Będzie również doskonałą podstawą dla tortu piętrowego.
Indeks: UNI-PACK23
Marka: SEMPRE
Pudełko przeznaczone do kontaktu z żywnością
Indeks: ALFATEC16
Marka: ALFATEC PRO
Solidnie wykonany, kartonowy podkład z dekoracyjną powłoką w kolorze srebrnym. Idealnie sprawdzi się do transportu, przechowywania i ekspozycji cięższych ciast i tortów. Będzie również doskonałą podstawą dla tortu piętrowego.
Indeks: MARTELLATO26
Marka: MARTELLATO
Tylka Rosyjska, to końcówka do tworzenia dekoracji cukierniczych z kremu maślanego oraz innych mas o większej gęstości. Charakterystyczną cechą tego rodzaju końcówek jest możliwość uzyskania gotowego wzoru przy jednym wyciśnięciu kremu. Stosowanie końcówek pozwala na tworzenie efektownych dekoracji.
Styropianowa baza do nauki dekorowania tortów. Kwadratowa makieta do tworzenia tortów na ekspozycję. Pozwala na ćwiczenie i prezentowanie technik dekoracyjnych.