W koszyku nie ma jeszcze produktów
- NOWOŚCI
- PROMOCJE
-
wstecz
-
wstecz
- BAZY DO LODÓW
- BAZY DO PRODUKCJI LODÓW WŁOSKICH
- BAZY DO PRODUKCJI ŚWIDERKÓW
- MIESZANKI DO LODÓW
- DODATKI FUNKCJONALNE DO LODÓW
- PRODUKTY DO LODÓW BEZ DODATKU CUKRU
- PRODUKTY DO LODÓW WEGAŃSKICH
- TOPPINGI
- POLEWY ZASTYGAJĄCE
- POSYPKI DO LODÓW
- SZPATUŁY I GAŁKOWNICE
- KUWETY I BAŃKI DO LODÓW
- SMAKÓWKI DO LODÓW
- FORMY DO LODÓW
-
wstecz
-
wstecz
-
wstecz
-
wstecz
-
wstecz
- NARZĘDZIA DO DEKORACJI
- TYLKI CUKIERNICZE
- WORKI CUKIERNICZE
- WAŁKI DO MASY I CIASTA
- AKCESORIA DO KORONEK
- AKCESORIA FLORYSTYCZNE
- KRATKI DO STUDZENIA
- RÓZGI i TRZEPACZKI
- NOŻE KUCHENNE
- SZPATUŁY CUKIERNICZE
- SKROBKI
- ŁOPATKI KUCHENNE
- PĘDZELKI
- MISKI
- MIARKI KUCHENNE
- TARKI RĘCZNE
- DROBNY SPRZĘT KUCHENNY
- SITKA CUKIERNICZE
- STOLNICE SILIKONOWE
- FOLIE GITAROWE
- SPRZĘT BARISTYCZNY
- SYFONY I AKCESORIA
- TERMOMETRY I MIERNIKI
- ROBOTY KUCHENNE
- BLENDERY
- URZĄDZENIA DO CZEKOLADY
- DRUKARKI SPOŻYWCZE
- GOFROWNICE I AKCESORIA
- ŚRODKI HIGIENY
-
- SZKOLENIA CUKIERNICZE
- KSIĄŻKI CUKIERNICZE
- AGUGIARO & FIGNA
- ALFATEC PRO
- ASTRA SWEETS
- BABBI
- BALDINI
- BAMIX OF SWITZERLAND
- BARBARA LUIJCKX
- BENEO
- BIRKMANN
- BONUS
- BOTANICA
- BRAND 4CAKE
- BRAS MILANO
- CACAO BARRY
- CALLEBAUT
- CCW WEIBLER CONFISERIE CHOCOLATERIE
- CHOCOLATE WORLD
- CHOCOVIC
- COLLINO
- COMPRITAL
- DANTOM
- DAWN FOODS
- DE BUYER
- DEBIC
- DECO RELIEF
- DECORA
- DEKORA
- DEKORPOL
- DIJO FUN&FOOD
- DITARTE
- DLA SMAKU
- DOMOGEL
- DOROSIOWE RANTY
- DREIDOPPEL
- DYLEX
- ELENA LIOFILIZATY
- EMIX
- EUROVANILLE
- EWALD-GELATINE GMBH
- FLORENSUC
- FOOD COLOURS
- FRACTAL COLORS
- FRANTYL
- FS OPAKOWANIA
- GALAGO MEDAC
- GIUBILEO EXPERIENCE
- GIUSTO MANETTI BATTILORO
- GODAN
- GOLDPLAST
- GRODCONO
- HANS BRUNNER
- HEINZELMANN
- HENDI
- HERSTA
- ICB TECNOLOGIE
- ISI INSPIRING FOOD
- KOMAGES
- KRAM
- LAPED
- LC TRADE POLAND
- LEAGEL
- LEDUVEL
- LIV OPAKOWANIA
- LOUIS FRANCOIS
- LOVE NATURE
- LUBECA
- MARTELLATO
- MASTER MARTINI
- MASTERCHEM
- MAZZONI GROUP
- MICROPLANE
- MIRAN
- MIX EXPERT
- MIXIT
- MODECOR
- MONA LISA
- MONIN
- MORI 2A
- MULTIICE
- NESTLE PROFESSIONAL
- NOVACART
- PAPILART
- PAVONI ITALIA
- PEJOT
- PERNIGOTTI
- PIANETTA DI BARBIERI
- PODKŁADY CUKIERNICZE
- POLKRYS
- POLO PLAST
- PROFBOARD
- RAVIFRUIT
- ROBOT COUPE
- ROSE DECOR
- SALPA
- SARACINO
- SASKIA
- SEMPRE
- SICO KITCHENWARE
- SILIKOMART
- SOSA INGREDIENTS
- STALGAST
- STARK
- STÖCKEL
- STYROPAK
- SWEET DECOR
- TALA
- TEAHOUSE EXCLUSIVES
- TESCOMA
- TESTO
- THERMOHAUSER
- TOMGAST
- TRUCILLO
- UNIPACK
- UNOX
- VALRHONA
- VAN HOUTEN
- VITAMIX
- VITO OIL FILTER SYSTEM
- WILTON
- ZEELANDIA
Szukaj
Atrapa Tortu - kwadrat - dł. 34 x wys. 8 cm - styropianowa makieta do tortu - Sweet Decor
Styropianowa baza do nauki dekorowania tortów. Kwadratowa makieta do tworzenia tortów na ekspozycję. Pozwala na ćwiczenie i prezentowanie technik dekoracyjnych.
Opis produktu
Styropianowa Atrapa Tortu:
Styropianowe makiety stosowane są przede wszystkim do nauki technik dekoracyjnych w pracowniach cukierniczych. Szczególnie cenione są w branżach zajmujących się organizacją przyjęć, takich jak wesela, chrzciny czy komunie. Atrapy pozwalają na zaprezentowanie umiejętności cukierników, a tym samym wizualizację oferty torów w danej pracowni. Stosowanie atrap pozwala na utworzenie trwałej ekspozycji. Styropianowe atrapy są lekkie i wygodne w użyciu. Styropian dobrze łączy się ze spożywczymi materiałami stosowanymi do dekorowania tortów. To doskonała baza do tworzenia kreatywnych projektów cukierniczych. Styropianowe makiety są powszechnie wykorzystywane na konkurach cukierniczych, a także podczas targów oraz innych wydarzeń cukierniczych.
Zastosowanie styropianowych makiet:
Styropianowe bazy służą przede wszystkim do ćwiczenia technik dekoracyjnych.
Stosowane są do wizualizacji tortów na ekspozycji.
Sprawdzają się na różnego rodzaju wydarzeniach i konkursach.
Szczególnie cenione w branży zajmującej się organizacją przyjęć, takich jak wesela, komunie czy chrzciny.
Wymiary styropianowej atrapy tortu:
Długość | 340 mm |
Szerokość | 340 mm |
Wysokość | 80 mm |
Szczegóły i charakterystyka produktu:
Nazwa handlowa | Atrapa Tortu kwadratowa |
Rodzaj | makieta tortu |
Kształt | kwadrat |
Materiał | styropian |
Kolor | biały |
Przeznaczenie | produkt do ekspozycji |
Zastosowanie | ćwiczenie technik dekoracyjnych |
Ostrzeżenia i informacje dodatkowe:
Produkt ze styropianu, nie nadaje się do spożycia.
Przeznaczony do ćwiczenia technik dekoracyjnych.
Stosowany do wizualizacji oferty tortów na ekspozycji.
Producent: Sweet Decor
Dystrybutor: Sempre Group
Kraj produkcji: wyprodukowano w Polsce
Szczegóły produktu
Uniwersalna w zastosowaniu masa cukrowa - idealna do obkładania tortów i formowania dekoracji. Naturalnie biała barwa i przyjemny smak i aromat. Dobrze łączy się z barwnikami spożywczymi o konsystencji żelowej.
5kg BIAŁA Masa cukrowa do obkładania tortów ELITE BIANCA 24568 Modecor
Masa cukrowa do obkładania tortów.
REGULOWANY WAŁEK DO CIASTA 630182 TESCOMA wałek z tworzywa z regulacją grubości wałkowania
Niezbędny w każdej domowej kuchni i pracowni cukierniczej - regulowany wałek do ciasta. Pomyśl tylko o zawsze perfekcyjnie wypieczonych ciasteczkach i tartach... lub o idealnie cienkim domowym makaronie... lub o perfekcyjnie ulepionych domowych pierogach...
30 g TULLE NEUTRAL F-055 FOOD COLOURS neutralna baza dekoracyjnego tiulu spożywczego w proszku
Neutralna baza tiulu spożywczego w proszku. Idealna do tworzenia efektowych i delikatnych dekoracji tortów. Możliwość barwienia przy użyciu barwników spożywczych w proszku.
20 g TULLE GOLD F-050 FOOD COLOURS złota baza dekoracyjnego tiulu spożywczego w proszku
Złota baza tiulu spożywczego w proszku. Idealna do tworzenia efektowych i delikatnych dekoracji tortów.
dł. 20 cm WAŁEK REGULOWANY 630565 TESCOMA wałek z tworzywa z regulacją grubości wałkowania
Niezbędny w każdej domowej kuchni i pracowni cukierniczej - regulowany wałek do ciasta. Pomyśl tylko o zawsze perfekcyjnie wypieczonych ciasteczkach i tartach... lub o idealnie cienkim domowym makaronie... lub o perfekcyjnie ulepionych domowych pierogach...
1 szt. ∅ 20 cm PODKŁAD OKRĄGŁY BIAŁY 30616G MODECOR gruby podkład do tortów o wysokości ok. 1.2 cm
Solidnie wykonany, kartonowy podkład z dekoracyjną powłoką w kolorze białym. Idealnie sprawdzi się do transportu, przechowywania i ekspozycji cięższych ciast i tortów. Będzie również doskonałą podstawą dla tortu piętrowego.
100 szt. 87 ml KIELISZEK JAPAN PMOJA002 MARTELLATO plastikowy transparentny kieliszek do deserów
Transparentne kieliszki jednorazowego użytku do serwowania deserów. Doskonale sprawdzą się do serwowania słodkich i wytrawnych wyrobów w małych porcjach. Przeznaczone przede wszystkim do stosowania w gastronomii i cateringu.
Atrapa Tortu - śr. 16 x wys. 8 cm - styropianowa makieta do okrągłego tortu - Sweet Decor
Styropianowa baza do nauki dekorowania tortów. Okrągła makieta do tworzenia tortów na ekspozycję. Pozwala na ćwiczenie i prezentowanie technik dekoracyjnych.
1 szt. ∅ 33 cm PODKŁAD OKRĄGŁY ZŁOTY ALFATEC gruby podkład do tortów o wysokości ok. 1.2 cm
Solidnie wykonany, kartonowy podkład z dekoracyjną powłoką w kolorze złotym. Idealnie sprawdzi się do transportu, przechowywania i ekspozycji cięższych ciast i tortów. Będzie również doskonałą podstawą dla tortu piętrowego.