
Indeks: THERMOHAUSER344
Marka: THERMOHAUSER
Skrobka trapezowa z tworzywa 216 x 128 mm kolor kości słoniowej 37053 Thermohauser
11,00 zł / 1 szt.
20g TUBKA Barwnik NIEBIESKI spożywczy w ŻELU WSG-T07 Food Colours:
Opis: łatwe w aplikacji barwniki spożywcze w żelu (równomierne rozprowadzenie barwnika),
dzięki dużej mocy barwienia pozwalają uzyskać intensywne i żywe kolory nawet przy niewielkim dozowaniu.
Opakowanie barwników (tubka) wyposażone jest w wygodny zakraplacz, pozwalający na precyzyjne dozowanie.
W składzie barwników ograniczono zastosowanie barwników azowych.
Przeznaczony do celów spożywczych, nie przeznaczony do bezpośredniego spożycia.
Barwniki w żelu można dowolnie mieszać w celu uzyskania unikalnej barwy.
Barwnik rozpuszczalny w wodzie.
Zastosowanie: masa cukrowa, marcepan, kremy śmietankowe, lukier królewski, makaroniki.
Składniki: glicerol E422, syrop glukozowy, woda, barwnik: Błękit Brylantowy E133, aromat, substancja zagęszczająca:
modyfikowana skrobia kukurydziana E1422, substancje konserwujące: sorbinian potasu E202,
regulator kwasowości: kwas cytrynowy E330.
Kolor: niebieski
Kod produktu: WSG-T07
Opakowanie: tubka z zakraplaczem 20 g
Konsystencja: żelowa
Przechowywanie: przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Warunki użycia: stosowanie: grupa 05.2 - wyroby cukiernicze - 8,0 g/kg,
grupa 05.4 - dekoracje i powłoki - 13,8 g/kg
Dozowanie: zaczynać od jak najmniejszej ilości barwnika, powoli zwiększając dozę do uzyskania pożądanego koloru.
UWAGA! Przedstawione na stronie internetowej kolory wybarwień mają charakter poglądowy i nie powinny być traktowane zobowiązująco.
Indeks: THERMOHAUSER344
Marka: THERMOHAUSER
Indeks: TESCOMA91
Marka: TESCOMA
Indeks: BONUS48(1)
Marka: BONUS
Prażone orzechy ziemne w połówkach. Wygodne opakowanie z zamknięciem zapewniające łatwe przechowywanie i świeżość produktu!
Indeks: BARIMA304
Marka: BARBARA LUIJCKX
Tłuszcz kakaowy o neutralnym smaku i zapachu - uniwersalny w zastosowaniu. Wytwarzany w postaci wygodnych do porcjowania i upłynniania pastylek. Wykorzystywany w produkcji cukierniczej oraz przez szefów kuchni do smażenia potraw.