
Indeks: PAPILART57
Marka: PapilArt
∅ 8 cm PODKŁADKA ZŁOTA RO08 PAPILART cienkie krążki pod monoporcje
Indeks: PAPILART57
Marka: PapilArt
Indeks: PAPILART136
Marka: PapilArt
Indeks: LIV04
Marka: SEMPRE
Ozdobne pudełko przeznaczone do kontaktu z żywnością
Baza do lodów mlecznych
2,5kg B158A BASE CREMERIA 50 Baza do lodów mlecznych Comprital:
Produkt bezglutenowy
Półprodukt w proszku do lodów i cukiernictwa.
Przeznaczony tylko dla przemysłu i laboratoriów rzemieślniczych.
Nieprzeznaczony do bezpośredniego spożycia.
Cremeria 50 - baza do lodów mlecznych, do stosowania na gorąco i na zimno, daje lody kremowe i delikatne.
Przechowywanie: przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Składniki: odtłuszczone mleko w proszku, dekstroza, emulgator: E471, stabilizator: E412, E410, E466, aromaty.
Może zawierać śladowe ilości mleka, jaj, soi, orzechów.
Kod produktu: B158A
Opakowanie: 2,5kg
Karton zbiorczy: 10kg (4x2,5kg)
Dozowanie: 50g base cremeria 50/250g cukru/1 litr mleka
Producent: Comprital
Wartość odżywcza w 100g produktu:
- wartość energetyczna: 1734/415 kJ/kcal
- tłuszcz: 13,0g
- w tym nasycone kwasy tłuszczowe: 5,5g
- węglowodany: 57,0g
- w tym cukry: 57,0g
- białko: 14,0g
- sól: 0,49g
Wyprodukowano we Włoszech.
Indeks: COMPRITAL04
Marka: COMPRITAL
Dodatek funkcjonalny do lodów owocowych
Indeks: COMPRITAL230
Marka: COMPRITAL
Baza do wegańskich lodów czekoladowych
Indeks: SILIKOMART58
Marka: SILIKOMART
AIR MAT profesjonalna mata silikonowa do wypieków 300x400
Indeks: COMPRITAL230
Marka: COMPRITAL
Baza do wegańskich lodów czekoladowych
Indeks: BABBI207
Marka: BABBI
Doskonale zbilansowany półprodukt w proszku przeznaczony do sporządzania lodów o smaku słonego karmelu. Mieszanka pozwala również na produkcję intensywnie karmelowych lodów z automatu.
Indeks: PERNIGOTTI178
Marka: PERNIGOTTI
Wysokiej jakości baza przeznaczona do produkcji lodów mlecznych metodą tradycyjną. Łatwa w użyciu - pozwala uzyskać kremowe lody o przyjemnym i zrównoważonym śmietankowym smaku.
Indeks: BABBI160
Marka: BABBI
Indeks: BABBI130
Marka: BABBI
Indeks: PERNIGOTTI236
Marka: PERNIGOTTI
Wysokiej jakości baza przeznaczona do produkcji lodów mlecznych metodą tradycyjną. Pozwala na uzyskanie doskonałej podstawy do produkcji lodów o różnorodnych smakach.
Indeks: PERNIGOTTI188
Marka: PERNIGOTTI
Półprodukt w proszku do produkcji sorbetów z wysoką zawartością owoców. Baza nie zawiera w składzie substancji emulgujących, tłuszczu oraz aromatów. Przeznaczona do stosowania w procesie na zimno oraz na ciepło.
Indeks: BABBI216
Marka: BABBI
Doskonale zbilansowany półprodukt w proszku przeznaczony do sporządzania mieszanki bazowej do lodów jogurtowych bez dodatku cukru. Gotowa mieszanka bazowa pozwala na produkcję lodów z automatu.
Indeks: COMPRITAL45
Marka: COMPRITAL
Baza do lodów mlecznych
Indeks: PERNIGOTTI246
Marka: PERNIGOTTI
Półprodukt w proszku do produkcji sorbetów z wysoką zawartością owoców. Baza nie zawiera w składzie substancji emulgujących, tłuszczu oraz aromatów. Przeznaczona do stosowania w procesie na zimno oraz na ciepło.
Indeks: COMPRITAL271
Marka: COMPRITAL
Baza o smaku śmietankowym
Indeks: COMPRITAL209
Marka: COMPRITAL
Baza do lodów mlecznych
Indeks: PERNIGOTTI06
Marka: PERNIGOTTI
Wysokiej jakości baza przeznaczona do produkcji sorbetów owocowych na bazie owoców lub z dodatkiem skoncentrowanych past owocowych. Pozwala uzyskać sorbety o stabilnej strukturze i kremowej konsystencji.
Indeks: PERNIGOTTI93
Marka: PERNIGOTTI
Wysokiej jakości baza przeznaczona do produkcji lodów mlecznych metodą tradycyjną. Pozwala na uzyskanie doskonałej podstawy do produkcji lodów o różnorodnych smakach.
Indeks: PERNIGOTTI174
Marka: PERNIGOTTI
Mieszanka do przygotowywania nowoczesnych lodów wegańskich metodą tradycyjną. Doskonale sprawdzi się w połączeniu z dodatkami smakowymi na bazie gorzkiego kakao oraz różnego rodzaju orzechów.
Indeks: PERNIGOTTI04
Marka: PERNIGOTTI
Wysokiej jakości baza przeznaczona do produkcji lodów mlecznych metodą tradycyjną. Łatwa w użyciu - pozwala uzyskać lody o delikatnym, kremowym smaku.
Baza do lodów mlecznych