• Szkolenie Monin 8 maja

  • IMBIROWA BAZA DO LEMONIADY

baza niskotłuszczowego jogurtu mrożonego do automatu
  • baza niskotłuszczowego jogurtu mrożonego do automatu
  • baza niskotłuszczowego jogurtu mrożonego do automatu
  • baza niskotłuszczowego jogurtu mrożonego do automatu

1.5 kg FROZEN YOPIU P654 COMPRITAL baza niskotłuszczowego jogurtu mrożonego do automatu

COMPRITAL83

Gotowa do użycia mieszanka bazowa w proszku do produkcji jogurtu mrożonego z automatu. Naturalny smak jogurtu niskotłuszczowego z mocno wyczuwalną kwaśną nutą.

Rabaty ilościowe

Ilość Cena Oszczędzasz
10 59,64 zł Do 31,39 zł
62,78 zł
Brutto
Ilość
PRODUKT DOSTĘPNY W MAGAZYNIE

Opis

FROZEN YOPIU - to doskonale zbilansowana mieszanka podstawowa (bazowa) do produkcji naturalnego jogurtu mrożonego z automatu. Przeznaczona do sporządzania niskotłuszczowego jogurtu (w automacie) o charakterystycznym, naturalnym smaku z mocno wyczuwalną kwasowością. Mieszanka przeznaczona jest do łączenia ze świeżym mlekiem (1.5 kg bazy jogurtu + 6.0 l świeżego mleka) lub ze świeżym mlekiem i odtłuszczonym jogurtem naturalnym (1.5 kg bazy jogurtu + 5.0 l świeżego mleka + 1.0 l niskotłuszczowego jogurtu naturalnego). Ogólna receptura z wykorzystaniem bazy do 250 gramów bazy niskotłuszczowego jogurtu naturalnego na 1 litr świeżego mleka - do stosowania w procesie na ciepło. Baza pozwala na produkcję mrożonego jogurtu o delikatnym, naturalnym smaku charakterystycznym dla jogurtu niskotłuszczowego.

Składniki: cukier, syrop glukozowy, dekstroza, odtłuszczone mleko w proszku, błonnik roślinny (włókna roślinne), regulator kwasowości: kwas cytrynowy (E330), aromaty, odtłuszczony jogurt w proszku, stabilizator: guma guar (E412), emulgatory: monoglicerydy i diglicerydy kwasów tłuszczowych estryfikowane kwasem mlekowym (E472b), estry kwasów tłuszczowych i glikolu propylenowego (E477), mąka sojowa; może zawierać śladowe ilości orzechów.

Warunki przechowywania: produkt należy przechowywać w suchym i chłodnym miejscu w szczelnie zamkniętym opakowaniu; chronić przed bezpośrednim działaniem światła słonecznego, wilgoci oraz ciepła; termin przydatności produktu (od daty produkcji) dotyczy produktu w fabrycznie zamkniętym, oryginalnym opakowaniu (zgodnie ze specyfikacją od producenta); do dozowania i nakładania produktu należy używać wyłącznie czystych i suchych przyborów.

RECEPTURA OGÓLNA - DOZOWANIE
FROZEN YOPIU 250 g
MLEKO 1000 ml
RECEPTURA - BAZA + MLEKO
FROZEN YOPIU 1500 g
MLEKO 6000 ml
RECEPTURA - BAZA + MLEKO + JOGURT NATURALNY (ODTŁUSZCZONY)
FROZEN YOPIU 1500 g
MLEKO 5000 ml
ODTŁUSZCZONY JOGURT NATURALNY 1000 ml

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 GRAMACH PRODUKTU
Wartość energetyczna 1610/384 kJ/kcal
Tłuszcz 0.15 g
w tym nasycone kwasy tłuszczowe 0.13 g
Węglowodany 92.1 g
w tym cukry 77.3 g
w tym poliole 0.0 g
Błonnik 3.8 g
Białko 2.0 g
Sól 0.14 g

Dodatkowe informacje - wszystkie użyte materiały opakowaniowe spełniają wymagania Rozporządzenia WE nr 1935/2004 Parlamentu Europejskiego z dnia 27.10.2004 r. z późniejszymi zmianami, dyscyplinujące higienę opakowań przeznaczonych do kontaktu z żywnością. Cały proces produkcyjny jest monitorowany zgodnie z zapisami Rozporządzenie nr WE 852/2004 Parlamentu Europejskiego i Rady z dnia 29 kwietnia 2004 r. w sprawie higieny żywności. Firma z systemem zarządzania dla jakość UNI EN ISO 9001:2015 certyfikat CSQA N. 6000. Produkt został wyprodukowany bez użycia genetycznie modyfikowanych organizmów oraz/lub produktów z nich pochodzących.

Szczegóły produktu
COMPRITAL83
38 Przedmioty

Opis

NUMER KATALOGOWY
P654
NAZWA HANDLOWA
FROZEN YOPIU
MASA NETTO
1.5 kg
OPAKOWANIE
WOREK (PET | ALU | PE)
OPAKOWANIE ZBIORCZE
10 x 1.5 kg - 15.0 kg
RODZAJ
BAZA JOGURTU MROŻONEGO DO AUTOMATU
SMAK
JOGURT NATURALNY | KWAŚNY | INTENSYWY | CHARAKTERYSTYCZNY
BARWA
BIAŁA | KREMOWA |CHARAKTERYSTYCZNA
FORMA
PROSZEK
PRZEZNACZENIE
DO UŻYTKU PROFESJONALNEGO
PRZEZNACZENIE
DO AUTOMATU
ZASTOSOWANIE
PRODUKCJA JOGURTU MROŻONEGO Z AUTOMATU
ZASTOSOWANIE
W PROCESIE NA CIEPŁO
DOZOWANIE
250 g/l
DOZOWANIE
1.5 kg frozen yopiu + 6.0 l mleko
DOZOWANIE
1.5 kg frozen yopiu + 5.0 l mleko + 1.0 l niskotłuszczowy jogurt naturalny
WARUNKI PRZECHOWYWANIA
W SUCHYM I CHŁODNYM MIEJSCU
WARUNKI PRZECHOWYWANIA
W SZCZELNIE ZAMKNIĘTYM OPAKOWANIU
TERMIN PRZYDATNOŚCI DO SPOŻYCIA
24 MIESIĄCE OD DATY PRODUKCJI (W ORYGINALNYM FABRYCZNIE ZAMKNIĘTYM OPAKOWANIU)
SERIA PRODUKTOWA
FROZEN YOGURT | MROŻONY JOGURT
CERTYFIKATY
HALAL
CERTYFIKATY
GLUTEN FREE
Sempre Group Sp. z o.o. Opinie z ekomi-pl.com
Sempre Group Sp. z o.o. Opinie z ekomi-pl.com
Zobacz także
Klienci którzy zakupili ten produkt kupili również:

Indeks: DEKORPOL434

Marka: SWEET DECOR

60 g KOLOROWE LENTILKI DEKORACYJNE chrupiąca posypka czekoladowa z cukrową powłoką

Klasyczna posypka dekoracyjna - lentilki - w nowej odsłonie! Zmieniony skład, w którym znajdują się jedynie barwniki pochodzenia roślinnego. Stonowane kolory, chrupiąca skorupka i rozpływające się (czekoladowe) wnętrze - to idealny sposób na pyszną i efektowną dekorację!

Cena 7,30 zł
Więcej
OBECNIE BRAK NA STANIE
20 innych produktów w tej samej kategorii:

Indeks: PERNIGOTTI317

Marka: PERNIGOTTI

1.65 kg GELAGEL FRUTTI ROSSI 12091209 PERNIGOTTI baza do sorbetów owocowych w postaci pasty - smak czerwone owoce

Zbilansowany i gotowy do użycia produkt w postaci pasty do sporządzania lodów o smaku czerwonych owoców - wiśnia, truskawka, malina, granat. Do produkcji - sorbetów owocowych, lodów na patyku, napojów typu granita, koktajli, polew i deserów lodowych.

Cena 176,55 zł
Więcej
OBECNIE BRAK NA STANIE

Indeks: COMPRITAL152

Marka: GIUBILEO EXPERIENCE

1 kg GIUBILEO CIOCCOLATO B214A COMPRITAL baza do naturalnych lodów czekoladowych o intensywnym smaku

Baza do sporządzania lodów czekoladowych o wyrazistym smaku kakao. Baza do mlecznych lodów czekoladowych oparta na naturalnych składnikach. Produkt bez dodatku tłuszczy pochodzenia roślinnego, emulgatorów i sztucznych aromatów. Przeznaczona do produkcji wysokiej jakości lodów rzemieślniczych.

Cena 112,60 zł
Więcej
PRODUKT DOSTĘPNY W MAGAZYNIE

Indeks: PERNIGOTTI316

Marka: PERNIGOTTI

1.65 kg GELAGEL TROPICAL PASSION 12091206 PERNIGOTTI baza do sorbetów owocowych w postaci pasty - smak owoce tropikalne

Zbilansowany i gotowy do użycia produkt w postaci pasty do sporządzania lodów o smaku owoców tropikalnych - mango, różowa gujawa, marakuja, ananas. Do produkcji - sorbetów owocowych, lodów na patyku, napojów typu granita, koktajli, polew i deserów lodowych.

Cena 183,15 zł
Więcej
OBECNIE BRAK NA STANIE