- W koszyku nie ma jeszcze produktów
- Wysyłka Za darmo!
- Razem 0,00 zł
- NOWOŚCI
- PROMOCJE
- CZEKOLADA
- KAWIARNIA I BAR
- DLA LODZIARNI
- PASTY DO LODÓW
- BAZY DO LODÓW
- BAZY DO PRODUKCJI LODÓW WŁOSKICH
- BAZY DO PRODUKCJI ŚWIDERKÓW
- MIESZANKI DO LODÓW
- DODATKI FUNKCJONALNE DO LODÓW
- PRODUKTY DO LODÓW BEZ DODATKU CUKRU
- PRODUKTY DO LODÓW WEGAŃSKICH
- TOPPINGI
- POLEWY ZASTYGAJĄCE
- POSYPKI DO LODÓW
- SZPATUŁY I GAŁKOWNICE
- KUWETY I BAŃKI DO LODÓW
- SMAKÓWKI DO LODÓW
- FORMY DO LODÓW
- DO CUKIERNICTWA
- DO PIECZENIA
- DODATKI SPOŻYWCZE
- DEKORACJE CUKIERNICZE
- OPAKOWANIA JEDNORAZOWE
- SPRZĘT I AKCESORIA
- PRODUKTY OKAZJONALNE
- SZKOLENIA CUKIERNICZE
150g Baza Lukru Królewskiego w proszku Royal Icing Compound 24146 Modecor:
Baza do przygotowywania białego lukru królewskiego w proszku.
Opis: baza pozwalająca na szybkie i proste przygotowanie lukru królewskiego,
idealnego do dekoracji pierniczków, ciasteczek, ciast, babeczek oraz innych wyrobów cukierniczych.
Lukier ma białą barwę oraz słodki smak, dzięki czemu stanowi dobrą bazę do tworzenia
lukru barwionego oraz aromatyzowanego. Po rozrobieniu bardzo dobrze łączy się z barwnikami spożywczymi w proszku
oraz z barwnikami o konsystencji żelowej, a także aromatami.
Sposób przygotowania:
- 100 g bazy lukru królewskiego należy połączyć z 15 g ciepłej wody,
- dokładnie wymieszać, najlepiej za pomocą miksera przez około 5-6 minut (aż do uzyskania jednolitej, gładkiej konsystencji),
- lukier naniesiony na dekorowaną powierzchnię należy pozostawić do wyschnięcia na 3-24 godziny (zależnie od wielkości dekorowanej powierzchni)
Kod produktu: 24146
Kolor: biały
Opakowanie: 150 g
Składniki: cukier (98%), skrobia kukurydziana, białka mleka, substancja stabilizująca: guma arabska (E414),
substancja konserwująca: kwas sorbowy (E200).
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu w szczelnie zamkniętym opakowaniu.
Chronić przed działaniem promieni słonecznych.
Indeks: PAPILART34
Marka: NOVACART
∅ 30 cm PODKŁAD MICROTRIPLO ZŁOTY z karbowanym brzegiem wysokość ok. 4 mm
Indeks: LIV28
Marka: SEMPRE
1 szt. Pudełko świąteczne 19/14/9h cm ŚNIEŻYNKI na tort PS12
Ozdobne pudełko przeznaczone do kontaktu z żywnością
Indeks: CALLEBAUT98
Marka: CALLEBAUT
1 kg BIAŁA CZEKOLADA 25.9% RECIPE N°CW2 CW2NV-E4-U71 CALLEBAUT (produkt konfekcjonowany)
Klasyczna biała czekolada o zrównoważonym smaku z dominującymi nutami mleka i wanilii. Niska płynność oraz kremowa i gęsta konsystencja doskonale sprawdzi się do nadawania smaku musom oraz kremom, a także formowania większych figurek czekoladowych.