250g SUGAR PASTE POP FUCHSIA 25327 MODECOR ciemno różowa masa cukrowa bezglutenowa
Seria uniwersalnych w zastosowaniu mas cukrowych w pięknych kolorach, które pozwolą na tworzenie wyjątkowych dekoracji Twoich tortów oraz innych wypieków.
W koszyku nie ma jeszcze produktów
Szukaj
Opis produktu
150g Baza Lukru Królewskiego w proszku Royal Icing Compound 24146 Modecor:
Baza do przygotowywania białego lukru królewskiego w proszku.
Opis: baza pozwalająca na szybkie i proste przygotowanie lukru królewskiego,
idealnego do dekoracji pierniczków, ciasteczek, ciast, babeczek oraz innych wyrobów cukierniczych.
Lukier ma białą barwę oraz słodki smak, dzięki czemu stanowi dobrą bazę do tworzenia
lukru barwionego oraz aromatyzowanego. Po rozrobieniu bardzo dobrze łączy się z barwnikami spożywczymi w proszku
oraz z barwnikami o konsystencji żelowej, a także aromatami.
Sposób przygotowania:
- 100 g bazy lukru królewskiego należy połączyć z 15 g ciepłej wody,
- dokładnie wymieszać, najlepiej za pomocą miksera przez około 5-6 minut (aż do uzyskania jednolitej, gładkiej konsystencji),
- lukier naniesiony na dekorowaną powierzchnię należy pozostawić do wyschnięcia na 3-24 godziny (zależnie od wielkości dekorowanej powierzchni)
Kod produktu: 24146
Kolor: biały
Opakowanie: 150 g
Składniki: cukier (98%), skrobia kukurydziana, białka mleka, substancja stabilizująca: guma arabska (E414),
substancja konserwująca: kwas sorbowy (E200).
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu w szczelnie zamkniętym opakowaniu.
Chronić przed działaniem promieni słonecznych.
Szczegóły produktu
250g SUGAR PASTE POP FUCHSIA 25327 MODECOR ciemno różowa masa cukrowa bezglutenowa
Seria uniwersalnych w zastosowaniu mas cukrowych w pięknych kolorach, które pozwolą na tworzenie wyjątkowych dekoracji Twoich tortów oraz innych wypieków.
Kawałki czekolady, które doskonale sprawdzają się jako dodatek do różnego rodzaju wypieków. Będą idealnym dodatkiem do babeczek, muffinek, brownie, ciasteczek, drożdżówek czy rogalików.
Zrównoważona ciemna czekolada wytwarzana z ziaren kakao pochodzących z Wybrzeża Kości Słoniowej. Kuwertura czekoladowa o niskiej płynności. Idealna jako baza do ganache, musów i kremów oraz jako dodatek do wypieków. Nadaje deserom intensywny smak i pozwala uzyskać zwartą i aksamitną konsystencję.
Wystąpił błąd, sprawdź szczegóły poniżej