
Indeks: PAPILART57
Marka: PapilArt
∅ 8 cm PODKŁADKA ZŁOTA RO08 PAPILART cienkie krążki pod monoporcje
Indeks: PAPILART57
Marka: PapilArt
Indeks: PAPILART136
Marka: PapilArt
Indeks: LIV04
Marka: SEMPRE
Ozdobne pudełko przeznaczone do kontaktu z żywnością
Formy płatności
150g Baza Lukru Królewskiego w proszku Royal Icing Compound 24146 Modecor:
Baza do przygotowywania białego lukru królewskiego w proszku.
Opis: baza pozwalająca na szybkie i proste przygotowanie lukru królewskiego,
idealnego do dekoracji pierniczków, ciasteczek, ciast, babeczek oraz innych wyrobów cukierniczych.
Lukier ma białą barwę oraz słodki smak, dzięki czemu stanowi dobrą bazę do tworzenia
lukru barwionego oraz aromatyzowanego. Po rozrobieniu bardzo dobrze łączy się z barwnikami spożywczymi w proszku
oraz z barwnikami o konsystencji żelowej, a także aromatami.
Sposób przygotowania:
- 100 g bazy lukru królewskiego należy połączyć z 15 g ciepłej wody,
- dokładnie wymieszać, najlepiej za pomocą miksera przez około 5-6 minut (aż do uzyskania jednolitej, gładkiej konsystencji),
- lukier naniesiony na dekorowaną powierzchnię należy pozostawić do wyschnięcia na 3-24 godziny (zależnie od wielkości dekorowanej powierzchni)
Kod produktu: 24146
Kolor: biały
Opakowanie: 150 g
Składniki: cukier (98%), skrobia kukurydziana, białka mleka, substancja stabilizująca: guma arabska (E414),
substancja konserwująca: kwas sorbowy (E200).
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu w szczelnie zamkniętym opakowaniu.
Chronić przed działaniem promieni słonecznych.
Indeks: FOODCOLOURS34
Marka: DEKORPOL
Indeks: CALLEBAUT98
Marka: CALLEBAUT
Klasyczna biała czekolada o zrównoważonym smaku z dominującymi nutami mleka i wanilii. Niska płynność oraz kremowa i gęsta konsystencja doskonale sprawdzi się do nadawania smaku musom oraz kremom, a także formowania większych figurek czekoladowych.
Indeks: CHOCOWORLD28
Marka: Chocolate World
Nowoczesna forma 4 tabliczki czekolady z ukośnymi liniami.
Indeks: FOODCOLOURS109
Marka: FOOD COLOURS
Produkt bezglutenowy.