W koszyku nie ma jeszcze produktów
- NOWOŚCI
 - PROMOCJE
 - 
				
											
						 wstecz
 - 
				
											
						 wstecz
- BAZY DO LODÓW
 - BAZY DO PRODUKCJI LODÓW WŁOSKICH
 - BAZY DO PRODUKCJI ŚWIDERKÓW
 - MIESZANKI DO LODÓW
 - DODATKI FUNKCJONALNE DO LODÓW
 - PRODUKTY DO LODÓW BEZ DODATKU CUKRU
 - PRODUKTY DO LODÓW WEGAŃSKICH
 - TOPPINGI
 - POLEWY ZASTYGAJĄCE
 - POSYPKI DO LODÓW
 - SZPATUŁY I GAŁKOWNICE
 - KUWETY I BAŃKI DO LODÓW
 - SMAKÓWKI DO LODÓW
 - FORMY DO LODÓW
 
 - 
				
											
						 wstecz
 - 
				
											
						 wstecz
 - 
				
											
						 wstecz
 - 
				
											
						 wstecz
- 
				
											
						 wstecz
- NARZĘDZIA DO DEKORACJI
 - TYLKI CUKIERNICZE
 - WORKI CUKIERNICZE
 - WAŁKI DO MASY I CIASTA
 - AKCESORIA DO KORONEK
 - AKCESORIA FLORYSTYCZNE
 - KRATKI DO STUDZENIA
 - RÓZGI i TRZEPACZKI
 - NOŻE KUCHENNE
 - SZPATUŁY CUKIERNICZE
 - SKROBKI
 - ŁOPATKI KUCHENNE
 - PĘDZELKI
 - MISKI
 - MIARKI KUCHENNE
 - TARKI RĘCZNE
 - DROBNY SPRZĘT KUCHENNY
 - SITKA CUKIERNICZE
 - STOLNICE SILIKONOWE
 - FOLIE GITAROWE
 
 - SPRZĘT BARISTYCZNY
 - SYFONY I AKCESORIA
 - TERMOMETRY I MIERNIKI
 - ROBOTY KUCHENNE
 - BLENDERY
 - URZĄDZENIA DO CZEKOLADY
 - DRUKARKI SPOŻYWCZE
 - GOFROWNICE I AKCESORIA
 - ŚRODKI HIGIENY
 
 - 
				
											
						
 - SZKOLENIA CUKIERNICZE
 - KSIĄŻKI CUKIERNICZE
 
- AGUGIARO & FIGNA
 - ALFATEC PRO
 - ASTRA SWEETS
 - BABBI
 - BALDINI
 - BAMIX OF SWITZERLAND
 - BARBARA LUIJCKX
 - BENEO
 - BIRKMANN
 - BONUS
 - BOTANICA
 - BRAND 4CAKE
 - BRAS MILANO
 - CACAO BARRY
 - CALLEBAUT
 - CCW WEIBLER CONFISERIE CHOCOLATERIE
 - CHOCOLATE WORLD
 - CHOCOVIC
 - COLLINO
 - COMPRITAL
 - DANTOM
 - DAWN FOODS
 - DE BUYER
 - DEBIC
 - DECO RELIEF
 - DECORA
 - DEKORA
 - DEKORPOL
 - DIJO FUN&FOOD
 - DITARTE
 - DLA SMAKU
 - DOMOGEL
 - DOROSIOWE RANTY
 - DREIDOPPEL
 - DYLEX
 - ELENA LIOFILIZATY
 - EMIX
 - EUROVANILLE
 - EWALD-GELATINE GMBH
 - FLORENSUC
 - FOOD COLOURS
 - FRACTAL COLORS
 - FRANTYL
 - FS OPAKOWANIA
 - GALAGO MEDAC
 - GIUBILEO EXPERIENCE
 - GIUSTO MANETTI BATTILORO
 - GODAN
 - GOLDPLAST
 - GRODCONO
 - HANS BRUNNER
 - HEINZELMANN
 - HENDI
 - HERSTA
 - ICB TECNOLOGIE
 - ISI INSPIRING FOOD
 - KOMAGES
 - KRAM
 - LAPED
 - LC TRADE POLAND
 - LEAGEL
 - LEDUVEL
 - LIV OPAKOWANIA
 - LOUIS FRANCOIS
 - LOVE NATURE
 - LUBECA
 - MARTELLATO
 - MASTER MARTINI
 - MASTERCHEM
 - MAZZONI GROUP
 - MICROPLANE
 - MIRAN
 - MIX EXPERT
 - MIXIT
 - MODECOR
 - MONA LISA
 - MONIN
 - MORI 2A
 - MULTIICE
 - NESTLE PROFESSIONAL
 - NOVACART
 - PAPILART
 - PAVONI ITALIA
 - PEJOT
 - PERNIGOTTI
 - PIANETTA DI BARBIERI
 - PODKŁADY CUKIERNICZE
 - POLKRYS
 - POLO PLAST
 - PROFBOARD
 - RAVIFRUIT
 - ROBOT COUPE
 - ROSE DECOR
 - SALPA
 - SARACINO
 - SASKIA
 - SEMPRE
 - SICO KITCHENWARE
 - SILIKOMART
 - SOSA INGREDIENTS
 - STALGAST
 - STARK
 - STÖCKEL
 - STYROPAK
 - SWEET DECOR
 - TALA
 - TEAHOUSE EXCLUSIVES
 - TESCOMA
 - TESTO
 - THERMOHAUSER
 - TOMGAST
 - TRUCILLO
 - UNIPACK
 - UNOX
 - VALRHONA
 - VAN HOUTEN
 - VITAMIX
 - VITO OIL FILTER SYSTEM
 - WILTON
 - ZEELANDIA
 
Szukaj
2 kg CHOCOLATE FRAPPE BASE MONIN - czekoladowa baza w proszku do napojów mrożonych
Opis produktu
Czekoladowa baza w proszku do przygotowywania różnego rodzaju mrożonych napojów.
Pozwala na szybkie i proste przygotowanie koktajli czekoladowych, kawy mrożonej, napojów i drinków.
Zawiera w swoim składzie roślinne substancje żelujące, która zapewniają idealną konsystencję napojów.
Baza ma czekoladowy smak z mocno wyczuwalnymi nutami kakao.
Składniki: cukier, fruktoza, odtłuszczone kakao w proszku (15%), kakao o zawartości tłuszczu 22-24% (9%),
skrobia kukurydziana, białka mleka, śmietana w proszku, substancja stabilizująca: guma guar, aromat, ekstrakt z wanilii.
Może zawierać jaja, soję, orzechy oraz gluten.
Opakowanie: 2 kg (worek - zawartość worka mieści się w całości do puszki o mniejszej gramaturze)
Przechowywanie: po otwarciu produkt należy przechowywać w suchym i chłodnym miejscu w szczelnie zamkniętym opakowaniu.
Przepis I:
- 150 ml wody lub mleka,
- 200 g lodu,
- 2 miarki bazy czekoladowej,
- miksować przez 30 sekund.
Przepis II:
- 120 ml mleka lub wody,
- 200 g lodu,
- 1 miarka bazy czekoladowej,
- 30 ml dowolnego przecieru owocowego/20 ml syropu smakowego,
- miksować przez 30 sekund.
Seria produktów: Le Frappe de Monin
| 
 Wartość odżywcza 
  | 
 W 100 g produktu  | 
 W 25 g produktu  | 
| 
 Wartość energetyczna  | 
 1600/382 kJ/kcal  | 
 400/96 kJ/kcal  | 
| 
 Tłuszcz  | 
 4,6 g  | 
 1,2 g  | 
| 
 - w tym kwasy tłuszczowe nasycone  | 
 2,8 g  | 
 0,7 g  | 
| 
 83,2  | 
 72,7 g  | 
 18,2 g  | 
| 
 - w tym cukry  | 
 63,8 g  | 
 16,0 g  | 
| 
 Białko  | 
 8,4 g  | 
 2,1 g  | 
| 
 Sól  | 
 0,50 g  | 
 0,12 g  | 
Szczegóły produktu
op. 1 l Puree Kokos - Le Fruit de MONIN Coconut - gęsty przecier kokosowy do napojów i deserów
Le Fruit de MONIN Coconut, to gęsty przecier o bogatym smaku prawdziwego kokosa. Kremowa konsystencja i autentyczny smak. Idealny dodatek do napojów, deserów i śniadań. Twórz własne kokosowe przepisy z wykorzystaniem puree od Monin.
1 kg KOLOROWE LENTILKI DEKORACYJNE chrupiąca posypka czekoladowa z cukrową powłoką
Klasyczna posypka dekoracyjna - lentilki - w nowej odsłonie! Zmieniony skład, w którym znajdują się jedynie barwniki pochodzenia roślinnego. Stonowane kolory, chrupiąca skorupka i rozpływające się (czekoladowe) wnętrze - to idealny sposób na pyszną i efektowną dekorację!
op. 0.7 l Syrop o smaku białej czekolady - White Chocolate Le Sirop de Monin - szklana butelka
Syrop barmański o bogatym smaku białej czekolady z przyjemną nutą wanilii. Idealnie komponuje się ze smakiem kwaśnych i egzotycznych owoców. Doskonały do kremowych napojów kawowych z dodatkami.