2,5kg Czekolada Pomarańczowa Orange Callebaut

BARRYCALLEBAUT14

Nowy produkt

Czekolada  pomarańczowa Callebaut

6 Sztuk/-i

179,00 zł brutto.

179,00 zł za op.

Kupując teraz ten produkt otrzymasz 17 punktów lojalnościowych. Twój koszyk wyniesie 17 punktów lojalnościowych które mogą być zamienione na jeden bon o wartości 1,70 zł.


Udostępnij: 

"Czekolada  pomarańczowa" w opakowaniu 2,5 kg 

Potocznie nazywana Czekoladą według fachowej nomenkaltury i nazewnictwa jest Masą cukierniczą na bazie masła kakowego, produkowanej na bazie własnie białej czekolady.

Belgijskie kaletki bardzo wysokiej jakości o zrównowarzonym smaku białej czekolady i pomarańczy.

Czekolada idealnie nadaje się do sporządzania nadzień, robienia pralin, tworzenia dekoracji, fondue i fontanny czekoladowej (po  dodaniu oleju ok. 5% w stosunku do ilości czekolady)

Charakterystyka:

Smak: Pomarańczowy kolor i smak. 
Skład: cukier, tłuszcz kakaowy 30 %, mleko pełne w proszku, emulgator; lecytyna sojowa, naturalny aromat.
Waga opakowania: 2,5 kg 
Data przydatności do spożycia: 12 miesięcy od daty produkcji.
- Produkt Koszerny

POBIERZ NASZE E-booki

  1. "Inspirująca E-Księga Czekoladowych Pomysłów"  Znajdziesz w niej niesamowite i łatwe przepisy m.in. na: dziesięć czekolad do picia, czekoladową pizzę, pyszne ręcznie robione trufle, puszysty mus, precle czy czekoladowe lizaki. Łącznie 22 przepisy na 40 stronach okraszonych kolorowymi zdjęciami.
  2. "Temperowanie czekolady - 5 sposobów" e-skrypt. W kilka chwil przekształcisz się w profesjonalnego "Chocolatier" i wejdziesz w świat nowych czekoladowych możliwości. Temperowanie jest konieczne do prawidłowego wyrabiania pralin, tabliczek czekolady, etc. i nadaje czekoladzie lśniący wygląd i odpowiednią twardość (wersja elektroniczna - link do sciągnięcia po zamówieniu).

Na razie nie dodano żadnej recenzji.

Napisz opinię

2,5kg Czekolada Pomarańczowa Orange Callebaut

2,5kg Czekolada Pomarańczowa Orange Callebaut

Czekolada  pomarańczowa Callebaut

Przejdź do góry