1kg Czekolada 35,4% POMARAŃCZOWA Callets Orange ORANGE-E4-U70 Callebaut

CALLEBAUT100

Producent: Callebaut

Nowy produkt

Masa cukiernicza na bazie tłuszczu kakaowego.

5 Sztuk/-i

Uwaga: Ostatnie sztuki!

70,00 zł brutto.

70,00 zł za op.

Kupując teraz ten produkt otrzymasz 7 punktów lojalnościowych. Twój koszyk wyniesie 7 punktów lojalnościowych które mogą być zamienione na jeden bon o wartości 0,70 zł.


Udostępnij: 

1kg Czekolada POMARAŃCZOWA Callets Orange 35,4% ORANGE-E4-U70 Callebaut:

Opis: masa cukiernicza na bazie tłuszczu kakaowego 35,4%.

Ciepła pomarańczowa barwa i śmietankowy smak o wyraźnym słodko-gorzkim aromacie pomarańczy.

Czekolada łączy w sobie słodkie nuty śmietankowe i karmelowe z lekko kwaśno-gorzkim smakiem pomarańczy.

Zawartość kakao minimum 35,4%

 

Składniki: cukier, tłuszcz kakaowy (29%), mleko pełne w proszku, emulgator: lecytyna sojowa,

naturalny aromat pomarańczowy, barwniki: (E160c), naturalny aromat waniliowy.

Płynność: 2/5

Opakowanie:  1 kg (konfekcja z opakowania zbiorczego 2,5 kg)

Sposób użycia: stosować jak zwykłą czekoladę białą do oblewania, formowania, maczania, ozdabiania i nadawania aromatu.

Zastosowanie: ciasta, ganache, pianki, musy, dekoracje czekoladowe, sosy, oblewanie, nadziewanie,

produkcja lodów, gotowanie, tabliczki czekolady, praliny;

 

Przechowywanie: przechowywać w suchym i chłodnym miejscu w szczelnie zamkniętym opakowaniu,

chronić przed działaniem promieni słonecznych i obcych zapachów.

 

Kod produktu: ORANGE-E4-U70

 

Termin przydatności do spożycia:  12 miesięcy od daty produkcji

 

Wartości odżywcze na 100 g produktu

Wartość energetyczna

566/2370 kcal/kJ

Tłuszcz

35,0 g

W tym kwasy tłuszczowe nasycone

21,0 g

Węglowodany

56,0 g

Cukry

55,0 g

Proteiny białko

6,1 g

Sól

0,22 g

 

POBIERZ NASZE E-booki:

 

"Inspirująca E-Księga Czekoladowych Pomysłów" o wartości 29 zł. Znajdziesz w niej niesamowite i łatwe przepisy m.in. na: dziesięć czekolad do picia, czekoladową pizzę, pyszne ręcznie robione trufle, puszysty mus, precle czy czekoladowe lizaki. Łącznie 22 przepisy na 40 stronach okraszonych kolorowymi zdjęciami (wersja elektroniczna - link do sciągnięcia po zamówieniu).

"Temperowanie czekolady - 5 sposobów" e-skrypt o wartości 9,99 zł. W kilka chwil przekształcisz się w profesjonalnego "Chocolatier" i wejdziesz w świat nowych czekoladowych możliwości. Temperowanie jest konieczne do prawidłowego wyrabiania pralin, tabliczek czekolady, etc. i nadaje czekoladzie lśniący wygląd i odpowiednią twardość (wersja elektroniczna - link do sciągnięcia po zamówieniu).

Na razie nie dodano żadnej recenzji.

Napisz opinię

1kg Czekolada 35,4% POMARAŃCZOWA Callets Orange ORANGE-E4-U70 Callebaut

1kg Czekolada 35,4% POMARAŃCZOWA Callets Orange ORANGE-E4-U70 Callebaut

Masa cukiernicza na bazie tłuszczu kakaowego.

Pokrewny Produkty

Przejdź do góry