1kg KARMELOWA mleczna 31,2% Callebaut

BARRYCALLEBAUT56

Producent: Callebaut

Nowy produkt

Czekolada mleczna z dodatkiem karmelu Callebaut 

Tego produktu nie ma już w magazynie

75,00 zł brutto.

75,00 zł za op.

Kupując teraz ten produkt otrzymasz 7 punktów lojalnościowych. Twój koszyk wyniesie 7 punktów lojalnościowych które mogą być zamienione na jeden bon o wartości 0,70 zł.


Udostępnij: 

Czekolada mleczna kuwertura z dodatkiem karmelu 31,2% Callebaut  

Belgijska czekolada bardzo wysokiej jakości o zrównoważonym smaku mlecznej czekolady i naturalnego karmelu. Produkowana w postaci niedużych pastylek, co bardzo ułatwia rozpuszczanie, dozowanie, serwowanie....i zajadanie się. Czekolada w 100% oryginalna.

Czekolada idealnie nadaje się do sporządzania nadzień, ganache, pitnej czekolady, robienia pralin, tworzenia dekoracji, fondue i fontanny czekoladowej (po  dodaniu oleju ok. 5% w stosunku do ilości czekolady).

Czekolada Callebaut posiada status kuwertury czekoladowej co oznacza, iż zawiera więcej masła kakaowego (min. 32-39%), co w połączeniu z obróbką termiczną nadaje kuwerturze połysk, łagodny i długo utrzymujący się smak oraz charakterystyczny trzask przy łamaniu.

Charakterystyka:

Smak: 100% mlecznej czekolady z naturalnym karmelem.

Skład: zawartość kakao 31.2% cukier, tłuszcz kakaowy, mleko pełne w proszku 27.3%, emulgator; lecytyna sojowa, naturalny karmel, naturalna wanilia

Waga opakowania: 1 kg 

Czekolada jest konfekcjonowana z oryginalnych opakowań Callebauta 2,5kg w srebrne worki o pojemności 1kg.

POBIERZ NASZE E-booki

  1. "Inspirująca E-Księga Czekoladowych Pomysłów"  Znajdziesz w niej niesamowite i łatwe przepisy m.in. na: dziesięć czekolad do picia, czekoladową pizzę, pyszne ręcznie robione trufle, puszysty mus, precle czy czekoladowe lizaki. Łącznie 22 przepisy na 40 stronach okraszonych kolorowymi zdjęciami.
  2. "Temperowanie czekolady - 5 sposobów" e-skrypt. W kilka chwil przekształcisz się w profesjonalnego "Chocolatier" i wejdziesz w świat nowych czekoladowych możliwości. Temperowanie jest konieczne do prawidłowego wyrabiania pralin, tabliczek czekolady, etc. i nadaje czekoladzie lśniący wygląd i odpowiednią.

 

Na razie nie dodano żadnej recenzji.

Napisz opinię

1kg KARMELOWA mleczna 31,2% Callebaut

1kg KARMELOWA mleczna 31,2% Callebaut

Czekolada mleczna z dodatkiem karmelu Callebaut 

Pokrewny Produkty

Przejdź do góry