• Szkolenie Monin 8 maja

  • IMBIROWA BAZA DO LEMONIADY

zmrażacz do czekolady w postaci wygodnego sprayu
  • zmrażacz do czekolady w postaci wygodnego sprayu

400 ml ZMRAŻACZ DO CZEKOLADY W SPRAYU AP9519RA BARIMA ARTISANAL do szybkiego schładzania powierzchni wyrobów cukierniczych

BARIMA529

Zmrażacz spożywczy pozwala na szybkie schłodzenie wyrobów czekoladowych podczas łączenia elementów figurek i rzeźb z czekolady.

115,00 zł
Brutto
Ilość
PRODUKT DOSTĘPNY W MAGAZYNIE

Opis

RAFFREDDANTE SPRAY PROFESSIONAL - to bezbarwny i bezwonny zmrażacz do czekolady i wyrobów cukierniczych w postaci wygodnego do użycia sprayu. Dodatek do żywności, który pozwala na szybkie schłodzenie powierzchni wyrobów z czekolady (pralin, figurek, rzeźb), marcepanu, masy cukrowej, tortów, monoporcji itp. Błyskawicznie przygotowuje powierzchnie wyrobów wymagających schłodzenia do dalszej pracy. Pozwala usprawnić pracę podczas tworzenia dekoracji cukierniczych, ponieważ przyspiesza ich zastyganie. Stosowany jest podczas tworzenia ozdób i dekoracji cukierniczych z czekolady, izomaltu, marcepanu czy masy cukrowej. Polecany do przygotowania powierzchni produktów pokrywanych barwnikami o strukturze zamszu. Łatwy do użycia i dozowania, wystarczy wstrząsnąć przed użyciem i spryskać powierzchnię wyrobu.

Składniki: gaz nośny: butan (E943a), izobutan (E943b), propan (E944); może zawierać soję.

ZASTOSOWANIE:

  • do schładzania powierzchni wyrobów cukierniczych z czekolady, marcepanu, masy cukrowej, izomaltu itp.

  • do schładzania powierzchni produktów (tortów, musów, monoporcji itp.) dekorowanych barwnikami strukturalnymi

  • podczas tworzenia dekoracji cukierniczych

  • podczas tworzenia figurek i rzeźb czekoladowych

SPOSÓB UŻYCIA:

  • przed użyciem energicznie wstrząsnąć,

  • rozpylić na powierzchnię wyrobu z odległości 15-20 cm.

WARUNKI PRZECHOWYWANIA: produkt należy przechowywać w suchym i chłodnym miejscu - maksymalna temperatura przechowywania - 20°C. OSTRZEŻENIE - pojemnik pod ciśnieniem; chronić przed bezpośrednim działaniem promieni słonecznych; przechowywać w zacienionym miejscu; stosować w temperaturze poniżej 50°C; nie przebijać; nie wrzucać do ognia (nawet po zużyciu); nie pryskać bezpośrednio na płomień i inne źródła ciepła; chronić przed wszelkimi źródłami ciepła; trzymać z dala od dzieci; trzymać i stosować w wentylowanym pomieszczeniu.

Szczegóły produktu
BARIMA529
5 Przedmioty

Opis

NUMER KATALOGOWY
AP9519RA
NAZWA HANDLOWA
RAFFREDDANTE SPRAY PROFESSIONAL
OPAKOWANIE
ALUMINIOWA PUSZKA Z DOZOWNIKIEM
POJEMNOŚĆ
400 ml
RODZAJ
ZMRAŻACZ SPOZYWCZY W SPRAYU
KOLOR
TRANSPARENTNY
PRZEZNACZENIE
DO STOSOWANIA NA POWIERZCHNIĘ WYROBÓW CUKIERNICZYCH
ZASTOSOWANIE
DO SZYBKIEGO SCHŁADZANIA POWIERZCHNI WYROBÓW
DOZOWANIE
WEDŁUG UZNANIA
APLIKACJE
POWIERZCHNIA WYROBÓW Z CZEKOLADY | MASY CUKROWEJ | MARCEPANU
WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Z DALA OD ŹRÓDEŁ CIEPŁA
WYPRODUKOWANO
UE
Sempre Group Sp. z o.o. Opinie z ekomi-pl.com
Sempre Group Sp. z o.o. Opinie z ekomi-pl.com
Zobacz także
Klienci którzy zakupili ten produkt kupili również:
20 innych produktów w tej samej kategorii:

Indeks: FOODCOLOURS302

Marka: BARBARA LUIJCKX

op. 400 ml GLOSSY SPRAY S50 FOOD COLOURS emulsja nabłyszczająca w aerozolu do stosowania na powierzchnię wyrobów

Emulsja nabłyszczająca w aerozolu - pozwalająca uzyskać efekt lustrzanego połysku na powierzchni wyrobów cukierniczych. Przeznaczona do nabłyszczania powierzchni wyrobów cukierniczych z czekolady, masy cukrowej i marcepanu (w tym dekoracji).

Cena 61,79 zł
Więcej
PRODUKT DOSTĘPNY W MAGAZYNIE

Indeks: FOODCOLOURS175(1)

Marka: FOOD COLOURS

60 ml GLICERYNA W PŁYNIE E422 K-100 FOOD COLOURS gliceryna spożywcza o wszechstronnym zastosowaniu w produktach

Zaschnięta masa cukrowa lub zbyt gęste barwniki żelowe? Gliceryna spożywcza w płynie rozwiązuje tak podstawowe problemy i pozwala na ponowne wykorzystanie produktów takich jak masa cukrowa czy barwniki spożywcze o konsystencji żelowej.

Cena 10,00 zł
Więcej
PRODUKT DOSTĘPNY W MAGAZYNIE