MASA CUKROWA  Liczba produktów: 5.

MASA CUKROWA

Masa Cukrowa nazywana jest również Lukrem Plastycznym .

Uniwersalna masa cukrowa przeznaczona do modelowania różnego rodzaju dekoracji oraz do obkładania tortów. Profesjonalne wykończenie ciast jest teraz bardzo modne. Lepione laleczki, miśki, autka w różnych kolorach powstają po dodaniu kolorowych barwników do białej masy cukrowej lub można naby...

Masa Cukrowa nazywana jest również Lukrem Plastycznym .

Uniwersalna masa cukrowa przeznaczona do modelowania różnego rodzaju dekoracji oraz do obkładania tortów. Profesjonalne wykończenie ciast jest teraz bardzo modne. Lepione laleczki, miśki, autka w różnych kolorach powstają po dodaniu kolorowych barwników do białej masy cukrowej lub można nabyć już masę w całej gamie kolorów. Można ją stosować również na torty z bitą śmietaną.Ze względu na swoje właściwości, masa cukrowa pod wpływem ciepła naszych rąk zachowuje się podobnie jak plastelina.

Więcej

Podkategorie

MODECOR

Masy cukrowe włoskiej firmy Modecor odznaczają się bardzo wysoką jakością produktową. Wyprodukowane są z dużą uważnością  surowców stosowanych do ich produkcji,  z troską o zdrowie. Doskonałe do obkładania tortów, elastyczne, sprężyste, dające się cienko rozwałkowywać. Stosowane również do dekoracji. Dostępne w kilku pojemnościach. Dostosowane również do szczególnych warunków atmosferycznych takich jak np. wysokie temperatury podczas lata.

Masy Decorpol

Uniwersalna masa cukrowa do różnego rodzaju dekoracji, modelowania i obkładania tortów. Dostępna w dwóch wielkościach w opakowaniach 250g i 1kg.

Może byc stosowana na torty z bitą śmietaną.

Masa Sweeticing

Masa cukrowa nazywa również Lukrem plastycznym bardzo wygodny i łatwy w użyciu. Daje nieograniczone możliwości dekoracji.

Nadaje się do powlekania ciasta, modelowania figurek i dekoracji. Jest niezastąpiony do tortów w angielskim stylu. Wspaniale się wałkuje i równo wycina.

Jego powierzchnia równomiernie obsycha, co ułatwia jej dalsze dekorowanie, a wewnątrz pozostaje jedwabiście miękki i delikatny.

MADAM LouLou bezglutenowe

Masy cukrowe włoskiej firmy Madam LouLou to niezwykłej jakości masy do obkładania tortów i dekoracji pozbawione konserwantów i sztucznych dodatków. Ich największą zaletą jest „czysta etykieta”, są bezglutenowe i pozbawione sztucznych barwników ( są AZO Free ). Bardzo istotne dla osób chorujących na celiaklię, masa jest  BEZGLUTENOWA! Odpowiednia dla wymagających klientów stawiająca na jakość i zdrowie w pierwszej kolejności.

Masy do koronek

Masy do koronek występują w dwóch rodzajach. Pierwsze z nich są gotowe do użycia w postaci pasty, którą rozprowadza się od razu na powierzchni maty silikonowej ze wzorem koronki lub na szablonie. Masy z reguły są szybkoschnące co przyspiesza zdecydowanie pracę. Drugie masy do koronek występują w postaci proszku. Trzeba je wpierw przygotować. Koronki cukrowe są niewątpliwie bardzo elegancką dekoracją tortów.

Produkty 1 - 5 z 5

Przejdź do góry