MASA CUKROWA  Liczba produktów: 14.

MASA CUKROWA

Masa Cukrowa nazywana jest również Lukrem Plastycznym. Uniwersalna masa cukrowa przeznaczona jest do modelowania różnego rodzaju dekoracji cukierniczych oraz do obkładania tortów. Masa cukrowa dostępna jest w całej gamie kolorów. Umożliwia lepienie różnych postaci, zwierząt i innych, dzięki którym nasze wypieki zyskają nowy oryginalny wygląd. Na...

Masa Cukrowa nazywana jest również Lukrem Plastycznym. Uniwersalna masa cukrowa przeznaczona jest do modelowania różnego rodzaju dekoracji cukierniczych oraz do obkładania tortów. Masa cukrowa dostępna jest w całej gamie kolorów. Umożliwia lepienie różnych postaci, zwierząt i innych, dzięki którym nasze wypieki zyskają nowy oryginalny wygląd. Najczęściej wybierana jest masa cukrowa na tort, którą można stosować także w połączeniu z bitą śmietaną. Ze względu na swoje właściwości, masa cukrowa pod wpływem ciepła naszych rąk zachowuje się podobnie jak plastelina.

Więcej

Podkategorie

MASY CUKROWE MODECOR

Masy cukrowe włoskiej firmy Modecor odznaczają się bardzo wysoką jakością produktową. Wyprodukowane są z dużą troską o surowce stosowane do ich produkcji. Doskonałe do obkładania tortów, elastyczne, sprężyste, dające się cienko rozwałkowywać. Stosowane również do dekoracji. Dostępne w kilku pojemnościach. Dostosowane również do szczególnych warunków atmosferycznych takich jak np. wysokie temperatury podczas lata.

MASY CUKROWE DEKORPOL

Uniwersalna masa cukrowa do różnego rodzaju dekoracji, modelowania i obkładania tortów. Dostępna w dwóch wielkościach w opakowaniach 250g i 1kg. Może być stosowana na torty z bitą śmietaną.

MASY CUKROWE SWEETDECOR

Masa cukrowa nazywa również Lukrem plastycznym bardzo wygodny i łatwy w użyciu. Daje nieograniczone możliwości dekoracji. Nadaje się do powlekania ciasta, modelowania figurek i dekoracji. Jest niezastąpiony do tortów w angielskim stylu. Wspaniale się wałkuje i równo wycina. Jego powierzchnia równomiernie obsycha, co ułatwia jej dalsze dekorowanie, a wewnątrz pozostaje jedwabiście miękki i delikatny.

MASY DO KORONEK

Masy do koronek występują w dwóch rodzajach. Pierwsze z nich są gotowe do użycia w postaci pasty, którą rozprowadza się od razu na powierzchni maty silikonowej ze wzorem koronki lub na szablonie. Masy z reguły są szybkoschnące co przyspiesza zdecydowanie pracę. Drugie masy do koronek występują w postaci proszku. Trzeba je wpierw przygotować. Koronki cukrowe są niewątpliwie bardzo elegancką dekoracją tortów.

Masa cukrowa do modelowania.
44,00 zł
Brak magazynie
Elastyczna masa cukrowa do modelowania.
43,00 zł
Brak magazynie
Produkty 1 - 14 z 14

Przejdź do góry