zmrażacz spożywczy w sprayu - cukieteria.pl
  • zmrażacz spożywczy w sprayu - cukieteria.pl

400 ml ZMRAŻACZ DO CZEKOLADY W SPRAYU FP044823 BARIMA ARTISANAL do szybkiego schładzania powierzchni wyrobów cukierniczych

BARIMA529

Zmrażacz spożywczy pozwala na szybkie schłodzenie wyrobów czekoladowych podczas łączenia elementów figurek i rzeźb z czekolady.

116,00 zł
Brutto

29,00 zł / 100 ml

Stawka VAT: 8.00%

W magazynie: 2

Ilość
PRODUKT DOSTĘPNY W MAGAZYNIE

favorite_border favorite
Opis

RAFFREDDANTE SPRAY PROFESSIONAL - to bezbarwny i bezwonny zmrażacz do czekolady i wyrobów cukierniczych w postaci wygodnego do użycia sprayu. Dodatek do żywności, który pozwala na szybkie schłodzenie powierzchni wyrobów z czekolady (pralin, figurek, rzeźb), marcepanu, masy cukrowej, tortów, monoporcji itp. Błyskawicznie przygotowuje powierzchnie wyrobów wymagających schłodzenia do dalszej pracy. Pozwala usprawnić pracę podczas tworzenia dekoracji cukierniczych, ponieważ przyspiesza ich zastyganie. Stosowany jest podczas tworzenia ozdób i dekoracji cukierniczych z czekolady, izomaltu, marcepanu czy masy cukrowej. Polecany do przygotowania powierzchni produktów pokrywanych barwnikami o strukturze zamszu. Łatwy do użycia i dozowania, wystarczy wstrząsnąć przed użyciem i spryskać powierzchnię wyrobu.

Składniki: gaz nośny: butan (E943a), izobutan (E943b), propan (E944); może zawierać soję.

ZASTOSOWANIE:

  • do schładzania powierzchni wyrobów cukierniczych z czekolady, marcepanu, masy cukrowej, izomaltu itp.

  • do schładzania powierzchni produktów (tortów, musów, monoporcji itp.) dekorowanych barwnikami strukturalnymi

  • podczas tworzenia dekoracji cukierniczych

  • podczas tworzenia figurek i rzeźb czekoladowych

SPOSÓB UŻYCIA:

  • przed użyciem energicznie wstrząsnąć,

  • rozpylić na powierzchnię wyrobu z odległości 15-20 cm.

WARUNKI PRZECHOWYWANIA: produkt należy przechowywać w suchym i chłodnym miejscu - maksymalna temperatura przechowywania - 20°C. OSTRZEŻENIE - pojemnik pod ciśnieniem; chronić przed bezpośrednim działaniem promieni słonecznych; przechowywać w zacienionym miejscu; stosować w temperaturze poniżej 50°C; nie przebijać; nie wrzucać do ognia (nawet po zużyciu); nie pryskać bezpośrednio na płomień i inne źródła ciepła; chronić przed wszelkimi źródłami ciepła; trzymać z dala od dzieci; trzymać i stosować w wentylowanym pomieszczeniu.

Szczegóły produktu
BARIMA529
2 Przedmioty

Opis

NUMER KATALOGOWY
FP044823
NAZWA HANDLOWA
RAFFREDDANTE SPRAY PROFESSIONAL
OPAKOWANIE
ALUMINIOWA PUSZKA Z DOZOWNIKIEM
POJEMNOŚĆ
400 ml
RODZAJ
ZMRAŻACZ SPOZYWCZY W SPRAYU
KOLOR
TRANSPARENTNY
PRZEZNACZENIE
DO STOSOWANIA NA POWIERZCHNIĘ WYROBÓW CUKIERNICZYCH
ZASTOSOWANIE
DO SZYBKIEGO SCHŁADZANIA POWIERZCHNI WYROBÓW
DOZOWANIE
WEDŁUG UZNANIA
APLIKACJE
POWIERZCHNIA WYROBÓW Z CZEKOLADY | MASY CUKROWEJ | MARCEPANU
WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Z DALA OD ŹRÓDEŁ CIEPŁA
WYPRODUKOWANO
UE
Sempre Group Sp. z o.o. Opinie z ekomi-pl.com
Sempre Group Sp. z o.o. Opinie z ekomi-pl.com
Zobacz także
Klienci którzy zakupili ten produkt kupili również:

Indeks: CHOCOWORLD159

Marka: CHOCOLATE WORLD

CW12056 KEGEL FACET CHOCOLATE WORLD forma z poliwęglanu do pralin o stożkowym kształcie

favorite_border favorite

Kolekcja form do tworzenia dekoracyjnych pralin i czekoladek. Dopracowane klasyczne i nowoczesne wzory przeznaczone do ręcznego i maszynowego formowania. Wykonane z wytrzymałego i odpornego poliwęglanu o półtransparentnej barwie. Zobacz jak pracować z formą:

Indeks: LUBECA57

Marka: LUBECA

op. 1 kg Biała czekolada o zaw. 33% kakao - Lubeca - czekolada cukiernicza w kaletkach - nr. kat. 776

favorite_border favorite

Kremowa biała czekolada o zrównoważonej słodyczy i wysokiej płynności. Idealna do powlekania draży i glazurowania wyrobów cukierniczych. Biała czekolada łatwo łączy się z barwnikami spożywczymi rozpuszczalnymi w tłuszczu, co pozwala na tworzenie kolorowych pralin i dekoracji czekoladowych.

Cena 108,00 zł

108,00 zł / 1 kg

Więcej
DOSTĘPNĄ ILOŚĆ SPRAWDZISZ W SZCZEGÓŁACH PRODUKTU