
Indeks: PAPILART57
Marka: PapilArt
∅ 8 cm PODKŁADKA ZŁOTA RO08 PAPILART cienkie krążki pod monoporcje
Indeks: PAPILART57
Marka: PapilArt
Indeks: PAPILART136
Marka: PapilArt
Indeks: LIV04
Marka: SEMPRE
Ozdobne pudełko przeznaczone do kontaktu z żywnością
1 kg MILK & CREAM 10-12 14804 aromat śmietankowy w proszku BABBI:
Opis: aromaty w proszku mają postać pudru o długim terminie przydatności do spożycia oraz stabilnym aromacie;
usprawniają proces produkcji; można je łączyć z tradycyjnymi kremami i skoncentrowanymi pastami;
zapewniają powtarzalność produktów, łatwiejsze przygotowanie oraz wysokiej jakości rezultaty;
półprodukt w proszku do lodów i cukiernictwa; produkt przeznaczony dla przemysłu i laboratoriów rzemieślniczych;
produkt nieprzeznaczony do bezpośredniego spożycia.
MILK & CREAM 10-12 - aromat śmietankowy z nutami mleka w proszku.
Składniki: cukier, dekstroza, aromat; może zawierać śladowe ilości jaj, mleka, soi i ich pochodnych.
Produkt bezglutenowy.
Dozowanie: 10-12 g/1l mieszanki bazowej
Opakowanie: 1 kg
Opakowanie zbiorcze: 10 x 1 kg
Przechowywanie: w suchym i chłodnym miejscu w szczelnie zamkniętym opakowaniu.
Kod produktu: 14804
Producent: BABBI
Wyprodukowano we Włoszech.
Indeks: SWEETDECOR212
Marka: SWEET DECOR
Indeks: SWEETDECOR213
Marka: SWEET DECOR
Indeks: FOODCOLOURS06/1
Marka: FOOD COLOURS
Indeks: SOSA294
Marka: Sosa Ingredients
Indeks: PERNIGOTTI102
Marka: PERNIGOTTI
Integrator do lodów mlecznych - zamiennik odtłuszczonego mleka w proszku. Wpływa na poprawę konsystencji lodów oraz spowalnia rekrystalizacją cukrów - dzięki czemu lody dłużej zachowują prawidłową konsystencję.
Indeks: COMPRITAL02
Marka: COMPRITAL
Mieszanka stabilizatorów do lodów owocowych
Indeks: PERNIGOTTI51
Marka: PERNIGOTTI
Neutralny integrator - dodatek zapewniający odpowiednią strukturę i konsystencję lodów (sorbetów owocowych). Pozwala na uzyskanie gładkich i kremowych lodów o doskonałej trwałości i stabilności w witrynie.
Indeks: BABBI07
Marka: BABBI
Indeks: COMPRITAL162
Marka: COMPRITAL
Cukier prosty - produkt częściowej hydrolizy skrobi
Indeks: COMPRITAL37
Marka: COMPRITAL
Dodatek funkcjonalny do lodów mlecznych
Indeks: PERNIGOTTI280
Marka: PERNIGOTTI
Integrator do lodów i wyrobów cukierniczych w postaci pasty. Wpływa na poprawę konsystencji lodów oraz spowalnia rekrystalizacją cukrów - dzięki czemu lody dłużej zachowują prawidłową konsystencję.
Indeks: PERNIGOTTI200
Marka: PERNIGOTTI
Dodatek stabilizujący mieszankę lodową - mączka chleba świętojańskiego - wykazuje działanie zagęszczające. Pozwala uzyskać lody o miękkiej i kremowej konsystencji.
Indeks: DAWN190
Marka: Dawn
Indeks: COMPRITAL351
Marka: COMPRITAL
Odtłuszczone mleko w proszku
Indeks: COMPRITAL38
Marka: COMPRITAL
Dodatek funkcjonalny do lodów mlecznych
Indeks: COMPRITAL384
Marka: COMPRITAL
Zamiennik mleka
Indeks: PERNIGOTTI50
Marka: PERNIGOTTI
Neutralny integrator - dodatek zapewniający odpowiednią strukturę i konsystencję lodów (mlecznych). Pozwala na uzyskanie gładkich i kremowych lodów o doskonałej trwałości i stabilności w witrynie.
Indeks: COMPRITAL154
Marka: COMPRITAL
Indeks: SEMPRE289
Marka: SEMPRE
Seria koncentratów spożywczych w postaci proszku o uniwersalnym zastosowaniu w cukiernictwie. Dodatki smakowe bez dodatku cukru na bazie naturalnych aromatów i barwników. Przeznaczone do lodów i wyrobów cukierniczych.
Indeks: SEMPRE292
Marka: SEMPRE
Seria koncentratów spożywczych w postaci proszku o uniwersalnym zastosowaniu w cukiernictwie. Dodatki smakowe bez dodatku cukru na bazie naturalnych aromatów i barwników. Przeznaczone do lodów i wyrobów cukierniczych.