• SZKOLENIA CUKIERNICZE

  • CIASTECZKA WIELKANOCNE

  • BIO BOTANIKA BY IGOR ZARITSKYI

  • PŁAĆ WYGODNIE

ażurowe foremki z ciemnej czekolady do mini deserów i dekoracji cukierniczych
  • ażurowe foremki z ciemnej czekolady do mini deserów i dekoracji cukierniczych
  • ażurowe foremki z ciemnej czekolady do mini deserów i dekoracji cukierniczych

84 szt. FOREMKI GRILLAGE 30308 BARBARA DECOR ażurowa dekoracja z ciemnej czekolady Ø 30 x h 30 mm

BARIMA487/1

Ażurowa dekoracja wykonana z wysokiej jakości ciemnej czekolady. Idealny sposób na szybką i efektowną dekorację Twoich słodkich wyrobów. Doskonale sprawdzą się zarówno w profesjonalnej jak i domowej pracowni cukierniczej.

panel oddzielający w opisie.png

220,00 zł
Brutto
Ilość
PRODUKT DOSTĘPNY W MAGAZYNIE

Opis

Seria pobudzających kreatywność ażurowych dekoracji wykonanych z ciemnej czekolady. Uniwersalna dekoracja w postaci niewielkich koszyczków, która doskonale sprawdzi się do mini deserów oraz różnego rodzaju wypieków i deserów.

panel oddzielający w opisie.png

Dekoracje wykonane są z wysokiej jakości czekolady, która wytwarzana jest według dopracowanej i niezmiennej od lat receptury. Czekolada barwiona jest wyłącznie sprawdzonymi barwnikami *, które są w pełni bezpieczne do spożycia. Dekoracje czekoladowe mają bardzo delikatną strukturę dlatego podczas dekorowania, przechowywania oraz transportu należy zachować szczególną ostrożność. Bardzo ważna jest również temperatura przechowywania dekoracji oraz udekorowanych wyrobów, ponieważ dekoracje są bardzo wrażliwe na działanie wysokich temperatur (optymalna temperatura przechowywania to 12-20°C).

* barwniki, które mogą mieć negatywny wpływ na aktywność i skupienie uwagi u dzieci: tartrazyna (E102), żółcień chinolinowa (E104), żółcień pomarańczowa FCF (E110), azorubina (E122), czerwień koszenilowa (E124), czerwień allura (E129).

Wyroby czekoladowe przeznaczone są do dekoracji różnego rodzaju deserów, wypieków, lodów oraz dań. Pozwalają uzyskać zaskakujący efekt przy niewielkim nakładzie pracy oraz znacznie skracają czas poświęcony na dekorowanie (co jest szczególnie istotne w profesjonalnej kuchni, cukierni czy pracowni). Przeznaczone są przede wszystkim do użytku profesjonalnego, jednak doskonale sprawdzą się również w domowej kuchni. Wszystkie dekoracje pakowane są w kartonowe opakowania ochronne, które w znacznym stopniu zabezpieczają dekoracje podczas transportu oraz przechowywania.

panel oddzielający w opisie.png

Składniki: miazga kakaowa, cukier, tłuszcz kakaowy, emulgator: lecytyna słonecznikowa (E322), naturalny aromat waniliowy; może zawierać mleko i soję; masa kakaowa minimum 56%.

panel oddzielający w opisie.png

Warunki przechowywania: przechowywać w suchym i chłodnym miejscu w szczelnie zamkniętym opakowaniu; chronić przed bezpośrednim działaniem światła, wilgoci i obcych zapachów; optymalna temperatura przechowywania 12-20°C; wilgotność względna poniżej 70%.

panel oddzielający w opisie.png

Wartość odżywcza w 100 g produktu:
Wartość energetyczna 2250/540 kJ/kcal
Tłuszcz 34.5 g
w tym nasycone kwasy tłuszczowe 21.1 g
Węglowodany 46.1 g
w tym cukry 41.8 g
Białko  6.4 g
Sól 0.01 g

panel oddzielający w opisie.png

ZASTOSOWANIE DEKORACJI CZEKOLADOWYCH

panel oddzielający w opisie.png

W OKRESIE LETNIM ZACHĘCAMY DO ZABEZPIECZENIA DEKORACJI CZEKOLADOWYCH PODCZAS TRANSPORTU, ABY ZAPOBIEC NEGATYWNYM SKUTKOM ODDZIAŁYWANIA WYSOKIEJ TEMPERATURY. MOŻESZ ZABEZPIECZYĆ SWOJE ZAKUPY DODAJĄC DO KOSZYKA TERMOIZOLACYJNE PUDEŁKO STYROPIANOWE, KTÓRE WYPEŁNIAMY SUCHYM LODEM:

OPAKOWANIE STYROPIANOWE ZABEZPIECZAJĄCE PRZESYŁKĘ PRZED DZIAŁANIEM WYSOKICH TEMPERATUR

panel oddzielający w opisie.png

panel oddzielający w opisie.png

panel oddzielający w opisie.png

panel oddzielający w opisie.png

Szczegóły produktu
BARIMA487/1
2 Przedmioty

Opis

NAZWA HANDLOWA
GRILLAGE 30/30
ILOŚĆ SZTUK W OPAKOWANIU
84
MASA NETTO
554 g
OPAKOWANIE
TEKTUROWE OPAKOWANIE OCHRONNE
WYMIARY DEKORACJI
Ø 30 x h 30 mm
RODZAJ
AŻUROWE DEKORACJE Z CIEMNEJ CZEKOLADY
KSZTAŁT
OKRĄGŁY | WALEC | KOSZYCZEK
SMAK
CZEKOLADOWY | SŁODKI | NUTA WANILII
BARWA
CHARAKTERYSTYCZNA DLA CIEMNEJ CZEKOLADY
WZÓR
AŻUROWE FOREMKI | KOSZYCZKI
KOD PRODUKTU
30308
RODZAJ CZEKOLADY
CIEMNA CZEKOLADA
WARUNKI PRZECHOWYWANIA
W SUCHYM | CHŁODNYM | ZACIENIONYM MIEJSCU
TEMPERATURA PRZECHOWYWANIA
12-20°C
WILGOTNOŚĆ WZGLĘDNA PRZECHOWYWANIA
MAX 70%
SERIA PRODUKTOWA
AŻURKI CZEKOLADOWE
TEMATYKA
UNIWERSALNA
WYPRODUKOWANO
W UNI EUROPEJSKIEJ
Sempre Group Sp. z o.o. Opinie z ekomi-pl.com
Sempre Group Sp. z o.o. Opinie z ekomi-pl.com
Zobacz także
Klienci którzy zakupili ten produkt kupili również:
14 innych produktów w tej samej kategorii: