Indeks: PAVONI282
Marka: PAVONI ITALIA
MINI MOULIN Forma do małych tabliczek czekolady z poliwęglanu PC5014 Pavoni
MOULIN Forma do tabliczek czekolady z poliwęglanu PC5009 Pavoni:
Forma poliwęglanowa do tworzenia oryginalnych tabliczek czekolady;
stworzona we współpracy ze Światowym Mistrzem Czekolady Vincentem Vallée, inspirowana zasadą działania młynu;
pozwala na tworzenie czekolad z nadzieniem.
Na formy poliwęglanowe można nanosić barwniki na bazie masła kakaowego, tworząc oryginalne wzory na tabliczce czekolady.
Materiał: poliwęglan (polikarbonat)
Wymiary formy: 275 x 175 mm
Wymiary tabliczki: 154 x 77 x 8 mm (około 100 g)
Ilość tabliczek w formie: 3
Kod produktu: PC5009
Producent: Pavoni
Indeks: PAVONI282
Marka: PAVONI ITALIA
Indeks: PAVONI218
Marka: PAVONI ITALIA
Indeks: FOODCOLOURS182
Marka: FOOD COLOURS
Indeks: PAVONI286
Marka: PAVONI ITALIA
Indeks: HANSBRUNNER90
Marka: HANS BRUNNER
Seria oryginalnych form do tworzenia wielkanocnych tabliczek czekolady. Proste kształty i wzory idealnie sprawdzą się do przygotowywania dekoracyjnych tabliczek z dodatkami.
Indeks: HANSBRUNNER95
Marka: HANS BRUNNER
Seria oryginalnych form do tworzenia bożonarodzeniowych tabliczek czekolady. Proste kształty i wzory idealnie sprawdzą się do przygotowywania dekoracyjnych tabliczek z dodatkami.
Indeks: HANSBRUNNER115
Marka: HANS BRUNNER
Seria oryginalnych form do tworzenia bożonarodzeniowych tabliczek czekolady. Proste kształty i wzory idealnie sprawdzą się do przygotowywania dekoracyjnych tabliczek z dodatkami. OBEJRZYJ FILM I DOWIEDZ SIĘ, JAK PRACOWAĆ Z FORMĄ:
Indeks: HANSBRUNNER42
Marka: HANS BRUNNER
Seria form do tworzenia klasycznych tabliczek czekolady. Wykonane z wysokiej jakości odpornego poliwęglanu.
Indeks: HANSBRUNNER110
Marka: HANS BRUNNER
Kolekcja form do tworzenia klasycznych, nowoczesnych, dekorowanych lub nadziewanych tabliczek czekolady. Dopracowane wzory przeznaczone do ręcznego i maszynowego formowania. Wykonane z wytrzymałego i odpornego poliwęglanu o półtransparentnej barwie. OBEJRZYJ FILM I DOWIEDZ SIĘ, JAK PRACOWAĆ Z FORMĄ:
Indeks: HANSBRUNNER145
Marka: HANS BRUNNER
Kolekcja form do tworzenia klasycznych, nowoczesnych, dekorowanych lub nadziewanych tabliczek czekolady. Dopracowane wzory przeznaczone do ręcznego i maszynowego formowania. Wykonane z wytrzymałego i odpornego poliwęglanu o półtransparentnej barwie. OBEJRZYJ FILM I DOWIEDZ SIĘ, JAK PRACOWAĆ Z FORMĄ:
Indeks: PAVONI282
Marka: PAVONI ITALIA
Indeks: CHOCOWORLD124
Marka: CHOCOLATE WORLD
Indeks: PAVONI320
Marka: PAVONI ITALIA
Seria eleganckich, wyrafinowanych i innowacyjnych interpretacji, które powstały na bazie podstawowego kształtu tabliczki czekolady. Forma pozwala na jednorazowe przygotowanie trzech tabliczek czekolady o klasycznej gramaturze - 100 g.
Indeks: PAVONI218
Marka: PAVONI ITALIA
Indeks: HANSBRUNNER98
Marka: HANS BRUNNER
Innowacyjna interpretacja klasycznej tabliczki czekolady. Forma pozwala na jednorazowe przygotowanie trzech tabliczek czekolady o klasycznej gramaturze - 100 g.
Indeks: HANSBRUNNER126
Marka: HANS BRUNNER
Kolekcja form do tworzenia klasycznych, nowoczesnych, dekorowanych lub nadziewanych tabliczek czekolady. Dopracowane wzory przeznaczone do ręcznego i maszynowego formowania. Wykonane z wytrzymałego i odpornego poliwęglanu o półtransparentnej barwie. OBEJRZYJ FILM I DOWIEDZ SIĘ, JAK PRACOWAĆ Z FORMĄ:
Indeks: PAVONI216
Marka: PAVONI ITALIA
Indeks: HANSBRUNNER92
Marka: HANS BRUNNER
Seria oryginalnych form do tworzenia wielkanocnych tabliczek czekolady. Proste kształty i wzory idealnie sprawdzą się do przygotowywania dekoracyjnych tabliczek z dodatkami.
Indeks: PAVONI287
Marka: PAVONI ITALIA
Indeks: CHOCOWORLD169
Marka: CHOCOLATE WORLD
Profesjonalna forma z poliwęglanu do oryginalnych tabliczek czekolady. Inspirowana naturą seria zaprojektowana i stworzona z Patisserie de la suede Seb Pettersson.
Indeks: PAVONI284
Marka: PAVONI ITALIA
Indeks: PAVONI322
Marka: PAVONI ITALIA
Seria eleganckich, wyrafinowanych i innowacyjnych interpretacji, które powstały na bazie podstawowego kształtu tabliczki czekolady. Forma pozwala na jednorazowe przygotowanie trzech tabliczek czekolady o klasycznej gramaturze - 100 g.