Kawa ziarnista - 80% Arabica i 20% Robusta - o pełnym i energetyzującym smaku z nutami czekolady, orzechów laskowych, suszonych owoców i prażonych migdałów oraz wyczuwalnymi nutami tostowymi. Przeznaczona do użytku profesjonalnego oraz na użytek domowy.
W koszyku nie ma jeszcze produktów
- NOWOŚCI
- PROMOCJE
-
wstecz
-
wstecz
- BAZY DO LODÓW
- BAZY DO PRODUKCJI LODÓW WŁOSKICH
- BAZY DO PRODUKCJI ŚWIDERKÓW
- MIESZANKI DO LODÓW
- DODATKI FUNKCJONALNE DO LODÓW
- PRODUKTY DO LODÓW BEZ DODATKU CUKRU
- PRODUKTY DO LODÓW WEGAŃSKICH
- TOPPINGI
- POLEWY ZASTYGAJĄCE
- POSYPKI DO LODÓW
- SZPATUŁY I GAŁKOWNICE
- KUWETY I BAŃKI DO LODÓW
- SMAKÓWKI DO LODÓW
- FORMY DO LODÓW
-
wstecz
-
wstecz
-
wstecz
-
wstecz
-
wstecz
- NARZĘDZIA DO DEKORACJI
- TYLKI CUKIERNICZE
- WORKI CUKIERNICZE
- WAŁKI DO MASY I CIASTA
- AKCESORIA DO KORONEK
- AKCESORIA FLORYSTYCZNE
- KRATKI DO STUDZENIA
- RÓZGI i TRZEPACZKI
- NOŻE KUCHENNE
- SZPATUŁY CUKIERNICZE
- SKROBKI
- ŁOPATKI KUCHENNE
- PĘDZELKI
- MISKI
- MIARKI KUCHENNE
- TARKI RĘCZNE
- DROBNY SPRZĘT KUCHENNY
- SITKA CUKIERNICZE
- STOLNICE SILIKONOWE
- FOLIE GITAROWE
- SPRZĘT BARISTYCZNY
- SYFONY I AKCESORIA
- TERMOMETRY I MIERNIKI
- ROBOTY KUCHENNE
- BLENDERY
- URZĄDZENIA DO CZEKOLADY
- DRUKARKI SPOŻYWCZE
- GOFROWNICE I AKCESORIA
- ŚRODKI HIGIENY
-
- SZKOLENIA CUKIERNICZE
- KSIĄŻKI CUKIERNICZE
- AGUGIARO & FIGNA
- ALFATEC PRO
- ASTRA SWEETS
- BABBI
- BALDINI
- BAMIX OF SWITZERLAND
- BARBARA LUIJCKX
- BENEO
- BIRKMANN
- BONUS
- BOTANICA
- BRAND 4CAKE
- BRAS MILANO
- CACAO BARRY
- CALLEBAUT
- CCW WEIBLER CONFISERIE CHOCOLATERIE
- CHOCOLATE WORLD
- CHOCOVIC
- COLLINO
- COMPRITAL
- DANTOM
- DAWN FOODS
- DE BUYER
- DEBIC
- Deco Relief
- DECORA
- DEKORA
- DEKORPOL
- DIJO FUN&FOOD
- DITARTE
- DLA SMAKU
- DOMOGEL
- DOROSIOWE RANTY
- DREIDOPPEL
- DYLEX
- Elena Liofilizaty
- EMIX
- EUROVANILLE
- EWALD-GELATINE GMBH
- FLORENSUC
- FOOD COLOURS
- Fractal Colors
- FRANTYL
- FS OPAKOWANIA
- GALAGO MEDAC
- GIUBILEO EXPERIENCE
- GIUSTO MANETTI BATTILORO
- GODAN
- GOLDPLAST
- GRODCONO
- HANS BRUNNER
- HEINZELMANN
- HENDI
- HERSTA
- ICB TECNOLOGIE
- ISI INSPIRING FOOD
- KOMAGES
- KRAM
- LAPED
- LC TRADE POLAND
- LEAGEL
- LEDUVEL
- LIV OPAKOWANIA
- LOUIS FRANCOIS
- LOVE NATURE
- LUBECA
- MARTELLATO
- Master Martini
- MASTERCHEM
- MAZZONI GROUP
- MICROPLANE
- MIRAN
- MIX EXPERT
- MIXIT
- MODECOR
- MONA LISA
- MONIN
- MORI 2A
- MULTIICE
- Nestle Professional
- NOVACART
- PAPILART
- PAVONI ITALIA
- PEJOT
- PERNIGOTTI
- Pianetta di Barbieri
- PODKŁADY CUKIERNICZE
- POLKRYS
- POLO PLAST
- PROFBOARD
- RAVIFRUIT
- ROBOT COUPE
- ROSE DECOR
- SALPA
- SARACINO
- SASKIA
- SEMPRE
- SICO KITCHENWARE
- SILIKOMART
- Sosa Ingredients
- STALGAST
- STARK
- STÖCKEL
- STYROPAK
- SWEET DECOR
- TALA
- TEAHOUSE EXCLUSIVES
- TESCOMA
- TESTO
- THERMOHAUSER
- TOMGAST
- TRUCILLO
- UNIPACK
- UNOX
- VALRHONA
- VAN HOUTEN
- VITAMIX
- VITO OIL FILTER SYSTEM
- WILTON
- ZEELANDIA
Szukaj
op. 1 kg KAWA ZIARNISTA 70% ARABICA 30% ROBUSTA CREMA BAR TRUCILLO o pełnym smaku z nutami czekolady i przypraw korzennych
Kawa ziarnista - 70% Arabica i 30% Robusta - o pełnym i trwałym smaku z nutami czekolady, przypraw i goździków oraz wyczuwalnymi nutami tostowymi. Przeznaczona do użytku profesjonalnego oraz na użytek domowy.
Opis produktu
TRUCILLO CREMA BAR 70% ARABICA 30% ROBUSTA INTENSE AND EMBRACING - KAWA ZIARNISTA - DO EKSPRESU CIŚNIENIOWEGO, EKSPRESÓW AUTOMATYCZNYCH, EKSPRESU PRZELEWOWEGO ORAZ PARZENIA W KAWIARCE.
Kawa ziarnista o pełnym i trwałym smaku. Mieszanka wyselekcjonowanych ziaren Arabica i Robusta pochodzących z Ameryki Środkowej i Południowej, Afryki oraz Azji. Aromat z nutami czekolady, przypraw, goździków oraz wyczuwalnymi nutami tostowymi.
"Mieszanka najlepszych ziaren Arabiki i Robusty o aksamitnym i pełnym smaku. Kawa z nutami czekolady i tostowego chleba, o intensywnym zapachu i zwartej, orzechowo-brązowej kremie. Aromatyczna kawa o pełnym i trwałym smaku."
CHARAKTERYSTYKA PRODUKTU | |
NAZWA HANDLOWA | CREMA BAR INTENSE AND EMBRACING |
PRODUCENT | TRUCILLO |
ZIARNO | 70% ARABICA 30% ROBUSTA |
POCHODZENIE ZIARNA | AMERYKA ŚRODKOWA I POŁUDNIOWA, AZJA, AFRYKA |
PROFIL SMAKOWY | CZEKOLADA, PRZYPRAWY, GOŹDZIKI, NUTY TOSTOWE |
PALENIE | 4/5 |
AROMAT | 4/5 |
BODY | 5/5 |
SMAK | PEŁNY I TRWAŁY |
FORMA | KAWA ZIARNISTA |
MASA NETTO | 1 KG |
PRZEZNACZENIE | EKSPRES CIŚNIENIOWY, EKSPRES PRZELEWOWY, KAWIARKA |
OPAKOWANIE | WOREK (PET/AL/PE) Z WENTYLEM |
Parametry idealnego espresso:
- dozowanie: 7-9 g
- czas ekstrakcji: 25-30 sekund
- ciśnienie: 9 barów
- temperatura wody: 92-96°C
- ilość naparu: 25-30 ml
- temperatura filiżanki: 67°C
Metody parzenia:
- ekspres kolbowy,
- ekspres automatyczny,
- ekspres przelewowy,
- kawiarka.
Opakowanie: worek z wentylem umożliwiającym prawidłową wymianę gazów (świeżo palona kawa uwalnia dwutlenek węgla) i blokuje dostęp powietrza.
Data palenia kawy znajduje się na opakowaniu, kawę należy spożyć do 24 miesięcy od daty palenia, jednak najlepiej smakuje do 3 miesięcy od daty palenia, ponieważ zachowuje w pełni swój smak i aromat.
Warunki przechowywania: kawę po otwarciu należy przechowywać w suchym i chłodnym miejscu w szczelnie zamkniętym opakowaniu; chronić przed działaniem wilgoci i obcych zapachów.
Szczegóły produktu
Kawa ziarnista - 50% Arabica i 50% Robusta - o mocnym i bogatym smaku z nutami kakao, gorzkiej czekolady, suszonych owoców i przypraw korzennych oraz wyczuwalnymi nutami tostowymi. Przeznaczona do użytku profesjonalnego oraz na użytek domowy.
2.5 kg MLECZNA CZEKOLADA 33.6% RECIPE N°823 CALLEBAUT 823NV-E4-U71
Najlepsza mleczna belgijska czekolada o zrównoważonym smaku z dominującymi nutami mleka i karmelu. Idealna płynność czekolady czyni ją uniwersalną w zastosowaniu - zarówno w cukiernictwie, gastronomi jak i przy produkcji lodów.