• Metody Wysyłki

  • Sposoby Płatności

kawa ziarnista 70% Arabica I 30% Robusta marki Trucillo o pełnym i trwałym smaku z nutami czekolady i przypraw korzennych
  • kawa ziarnista 70% Arabica I 30% Robusta marki Trucillo o pełnym i trwałym smaku z nutami czekolady i przypraw korzennych

op. 1 kg KAWA ZIARNISTA 70% ARABICA 30% ROBUSTA CREMA BAR TRUCILLO o pełnym smaku z nutami czekolady i przypraw korzennych

TRUCILLO03

Kawa ziarnista - 70% Arabica i 30% Robusta - o pełnym i trwałym smaku z nutami czekolady, przypraw i goździków oraz wyczuwalnymi nutami tostowymi. Przeznaczona do użytku profesjonalnego oraz na użytek domowy.

118,00 zł
Brutto

118,00 zł / 1 kg

Ilość
DOSTĘPNĄ ILOŚĆ SPRAWDZISZ W SZCZEGÓŁACH PRODUKTU

Opis

TRUCILLO CREMA BAR 70% ARABICA 30% ROBUSTA INTENSE AND EMBRACING - KAWA ZIARNISTA - DO EKSPRESU CIŚNIENIOWEGO, EKSPRESÓW AUTOMATYCZNYCH, EKSPRESU PRZELEWOWEGO ORAZ PARZENIA W KAWIARCE.

Kawa ziarnista o pełnym i trwałym smaku. Mieszanka wyselekcjonowanych ziaren Arabica i Robusta pochodzących z Ameryki Środkowej i Południowej, Afryki oraz Azji. Aromat z nutami czekolady, przypraw, goździków oraz wyczuwalnymi nutami tostowymi. 

"Mieszanka najlepszych ziaren Arabiki i Robusty o aksamitnym i pełnym smaku. Kawa z nutami czekolady i tostowego chleba, o intensywnym zapachu i zwartej, orzechowo-brązowej kremie. Aromatyczna kawa o pełnym i trwałym smaku."

panel%20oddzielaj%C4%85cy%20w%20opisie.png

CHARAKTERYSTYKA PRODUKTU
NAZWA HANDLOWA CREMA BAR INTENSE AND EMBRACING
PRODUCENT TRUCILLO
ZIARNO 70% ARABICA 30% ROBUSTA
POCHODZENIE ZIARNA AMERYKA ŚRODKOWA I POŁUDNIOWA, AZJA, AFRYKA
PROFIL SMAKOWY CZEKOLADA, PRZYPRAWY, GOŹDZIKI, NUTY TOSTOWE
PALENIE 4/5
AROMAT 4/5
BODY 5/5
SMAK PEŁNY I TRWAŁY
FORMA KAWA ZIARNISTA
MASA NETTO 1 KG
PRZEZNACZENIE EKSPRES CIŚNIENIOWY, EKSPRES PRZELEWOWY, KAWIARKA
OPAKOWANIE WOREK (PET/AL/PE) Z WENTYLEM

panel%20oddzielaj%C4%85cy%20w%20opisie.png

Parametry idealnego espresso:

- dozowanie: 7-9 g

- czas ekstrakcji: 25-30 sekund

- ciśnienie: 9 barów

- temperatura wody: 92-96°C

- ilość naparu: 25-30 ml

- temperatura filiżanki: 67°C

panel%20oddzielaj%C4%85cy%20w%20opisie.png

Metody parzenia:

- ekspres kolbowy,

- ekspres automatyczny,

- ekspres przelewowy,

- kawiarka.

panel%20oddzielaj%C4%85cy%20w%20opisie.png

Opakowanie: worek z wentylem umożliwiającym prawidłową wymianę gazów (świeżo palona kawa uwalnia dwutlenek węgla) i blokuje dostęp powietrza.

Data palenia kawy znajduje się na opakowaniu, kawę należy spożyć do 24 miesięcy od daty palenia, jednak najlepiej smakuje do 3 miesięcy od daty palenia, ponieważ zachowuje w pełni swój smak i aromat. 

Warunki przechowywania: kawę po otwarciu należy przechowywać w suchym i chłodnym miejscu w szczelnie zamkniętym opakowaniu; chronić przed działaniem wilgoci i obcych zapachów. 

panel%20oddzielaj%C4%85cy%20w%20opisie.png

panel%20oddzielaj%C4%85cy%20w%20opisie.png

panel%20oddzielaj%C4%85cy%20w%20opisie.png

panel%20oddzielaj%C4%85cy%20w%20opisie.png

Szczegóły produktu
TRUCILLO03
167 Przedmioty
Sempre Group Sp. z o.o. Opinie z ekomi-pl.com
Sempre Group Sp. z o.o. Opinie z ekomi-pl.com
Klienci którzy zakupili ten produkt kupili również:

Indeks: CALLEBAUT21(4)

Marka: CALLEBAUT

op. 400 g BIAŁA CZEKOLADA Z KARMELEM 30.4% GOLD CALLEBAUT CHK-R30GOLD-E0-D94

Wyjątkowa czekolada o intensywnym - karmelowym smaku i bursztynowej barwie o złotym odcieniu. Uniwersalna płynność czyni są wszechstronną w zastosowaniu. Doskonała do nadawania smaku oraz barwy rożnego rodzaju słodkim kreacjom.

Cena 56,80 zł

142,00 zł / 1 kg

Więcej
OBECNIE BRAK NA STANIE