
Indeks: CALLEBAUT43
Marka: CALLEBAUT
5kg FWF-Z2CARA Nadzienie Karmelowe (toffee) CARAMEL FIL Callebaut
54,20 zł / 1 kg
504 szt. KORPUSY TRUFLOWE Z BIAŁEJ CZEKOLADY CHW-TS-19952E0-999 Monalisa:
White Chocolate Truffles Shells
Opis: okrągłe korpusy do trufli z białej belgijskiej czekolady o średnicy 25 mm.
Stanowią bazę do tworzenia trufli i pralin o różnych smakach. Korpusy nadziewa się różnego rodzaju kremami,
a następnie zanurza w czekoladzie lub polewie czekoladowej oraz dekoruje wybraną posypką.
Masa kakaowa minimum 30,6%.
Składniki: cukier, tłuszcz kakaowy, mleko pełne w proszku, emulgator: lecytyna sojowa (E322), naturalny aromat waniliowy.
Smak: biała czekolada
Średnica: 25 mm
Opakowanie: 504 sztuki (1,36 kg)
Kod produktu: CHW-TS-19952E0-999
Przechowywanie: przechowywać w temperaturze 12-20°C, wilgotność względna poniżej 70%.
Chronić przed bezpośrednim działaniem światła oraz obcych zapachów.
Termin przydatności do spożycia: 12 miesięcy od daty produkcji
Indeks: CALLEBAUT43
Marka: CALLEBAUT
Indeks: BARIMA110
Marka: BARBARA LUIJCKX
Indeks: MIXIT109
Marka: MIXIT
Chrupiące, pełne smaku, aromatu i witamin owoce suszone mrozem, to zdrowa przekąska i idealny dodatek do posiłków i wypieków. Idealnie sprawdzą się również do dekorowania czekolady oraz różnego rodzaju deserów czy monoporcji.
Indeks: MONALISA51
Marka: MONA LISA
Indeks: CALLEBAUT90
Marka: CALLEBAUT
Wyjątkowe połączenie mlecznej belgijskiej czekolady z prawdziwym miodem o złotobrązowej barwie. Wyjątkowy profil smakowy, intensywny aromat i przyjemna słodycz. Uniwersalna płynność sprawia, ze czekolada sprawdzi się w różnorodnych zastosowaniach.