
Indeks: PAPILART57
Marka: PapilArt
∅ 8 cm PODKŁADKA ZŁOTA RO08 PAPILART cienkie krążki pod monoporcje
Indeks: PAPILART57
Marka: PapilArt
Indeks: PAPILART136
Marka: PapilArt
Indeks: LIV04
Marka: SEMPRE
Ozdobne pudełko przeznaczone do kontaktu z żywnością
504 szt. KORPUSY TRUFLOWE Z CIEMNEJ CZEKOLADY CHD-TS-19950E0-999 Monalisa:
Dark Chocolate Truffles Shells
Opis: okrągłe korpusy do trufli z ciemnej belgijskiej czekolady o średnicy 25 mm.
Stanowią bazę do tworzenia trufli i pralin o różnych smakach. Korpusy nadziewa się różnego rodzaju kremami,
a następnie zanurza w czekoladzie lub polewie czekoladowej oraz dekoruje wybraną posypką.
Masa kakaowa minimum 52,7%.
Składniki: cukier, miazga kakaowa, tłuszcz kakaowy, emulgator: lecytyna sojowa (E322), naturalny aromat waniliowy.
Smak: czekolada deserowa
Średnica: 25 mm
Opakowanie: 504 sztuki (1,36 kg)
Kod produktu: CHD-TS-19950E0-999
Przechowywanie: przechowywać w temperaturze 12-20°C, wilgotność względna poniżej 70%.
Chronić przed bezpośrednim działaniem światła oraz obcych zapachów.
Termin przydatności do spożycia: 12 miesięcy od daty produkcji
Indeks: CACAOBARRY18
Marka: CACAO BARRY
Nadzienie karmelowe z herbatnikami.
Indeks: EWALD01
Marka: EWALD-GELATINE GMBH
Żelatyna spożywcza pozyskiwana z kolagenu pochodzenia wieprzowego w formie listków.
Indeks: BARIMA109
Marka: BARBARA LUIJCKX
Indeks: BARIMA388
Marka: BARBARA LUIJCKX
Chrupiące ryżowe kuleczki oblane czekoladą.
Indeks: BARIMA12
Marka: BARBARA LUIJCKX
Indeks: BARIMA110
Marka: BARBARA LUIJCKX
Indeks: BARIMA266
Marka: BARBARA LUIJCKX
Indeks: BARIMA288
Marka: BARBARA LUIJCKX
Indeks: MONALISA50
Marka: MONA LISA
Indeks: BARIMA256
Marka: BARBARA LUIJCKX
Indeks: MONALISA49
Marka: MONA LISA
Indeks: BARIMA109
Marka: BARBARA LUIJCKX