
Indeks: PAPILART57
Marka: PapilArt
∅ 8 cm PODKŁADKA ZŁOTA RO08 PAPILART cienkie krążki pod monoporcje
Indeks: PAPILART57
Marka: PapilArt
Indeks: PAPILART136
Marka: PapilArt
Indeks: LIV04
Marka: SEMPRE
Ozdobne pudełko przeznaczone do kontaktu z żywnością
Lubisz czekoladę? Spróbuj swoich sił i stwórz autorski rodzaj czekolady - masło kakaowe, to niezbędny składnik do przygotowania własnej tabliczki czekolady...
PURE COCOA BUTTER - to czyste masło kakaowe. Stosowane jest do produkcji czekolady - małe opakowanie doskonale sprawdzi w domowej cukierni. Masło kakaowe stosowane jest również jako dodatek podczas tworzenia cienkich korpusów czekoladowych. Stanowi również doskonałą bazę do rozpuszczania barwników spożywczych w celu zabarwienia czekolady. Dodatek masła kakaowego do czekolady pozwala zwiększyć jej płynność, a co za tym idzie wpływa na możliwości jej wykorzystania.
Dodatek masła kakaowego do czekolady pozwala nadać jej status kuwertury czekoladowej. Wysoka zawartość masła kakaowego w czekoladzie zapewnia wyrobom czekoladowym odpowiednią chrupkość oraz pozwala uzyskać błyszczącą powierzchnię. Czekolada z dodatkiem masła kakaowego doskonale sprawdzi się do tworzenia pralin, batonów, tabliczek i figurek czekoladowych, dekoracji czy polew. Należy jednak pamiętać, że stosowanie czekolady z dodatkiem masła kakaowego wymaga jej odpowiedniego zatemperowania.
Masło najlepiej upłynniać w kąpieli wodnej w temperaturze 30-33°C.
Składniki: masło kakaowe.
Warunki przechowywania: produkt należy przechowywać w suchym i chłodnym miejscu w szczelnie zamkniętym opakowaniu; chronić przed bezpośrednim działaniem światła słonecznego, wilgoci oraz obcych zapachów.
Indeks: LIV47
Marka: LIV OPAKOWANIA
Niewielkie kartonowe pudełko doskonale sprawdzi się do pakowania pączków oraz pojedynczych kawałków ciasta. Idealnie sprawdzi się do tworzenia słodkich upominków na różnego rodzaju okazje.
Indeks: CALLEBAUT114
Marka: CALLEBAUT
Uniwersalna ciemna belgijska czekolada o zrównoważonym smaku z dominującymi nutami kakao oraz owocowymi nutami. Optymalna płynność czekolady czyni ją uniwersalną w zastosowaniu - zarówno w cukiernictwie, gastronomi jak i przy produkcji lodów.
Indeks: LUBECA123
Marka: LUBECA
Lubeca Migdały kalifornijskie - idealna mączka do biszkoptów i makaroników
Lubisz czekoladę? Spróbuj swoich sił i stwórz autorski rodzaj czekolady - masło kakaowe, to niezbędny składnik do przygotowania własnej tabliczki czekolady...