
Indeks: PAPILART57
Marka: PapilArt
∅ 8 cm PODKŁADKA ZŁOTA RO08 PAPILART cienkie krążki pod monoporcje
Indeks: PAPILART57
Marka: PapilArt
Indeks: PAPILART136
Marka: PapilArt
Indeks: LIV04
Marka: SEMPRE
Ozdobne pudełko przeznaczone do kontaktu z żywnością
Mata silikonowa PX074 ROUND MINI QUENELLE
Stosowana do produkcji wyrobów cukierniczych. Forma odznacza się wyjątkowa uniwersalnością nadaje się do piekarników, lodówek i zamrażarek. Powierzchni Non-Stick (nie przywiera ).
Może być stosowane w szerokim zakresie temperatur od -60 ° C do + 300 °C. Elastyczność umożliwia wyginanie w wiele stron. Można myć w zmywarce z gwarancją częstego stosowania. Materiał nadaje się do sterylizacji (platyna-silikon).
Wymiar maty: 600x400 mm
Rozmiar: mm 42x22x17 H
Pojemność: 100x 9ml Tot.900 ml
Kolor: czarny
Indeks: PAVONI218
Marka: PAVONI ITALIA
Indeks: NOVACART26/MAR
Marka: NOVACART
Indeks: CHOCOWORLD22
Marka: CHOCOLATE WORLD
Forma poliwęglanowa do pralin w kształcie Diamentów
Indeks: SILIKOMART131
Marka: SILIKOMART
Pas silikonowy do czekoladowej dekoracji wokół tortu.
Indeks: SILIKOMART126
Marka: SILIKOMART
Indeks: SILIKOMART286
Marka: SILIKOMART
Indeks: PAVONI326
Marka: PAVONI ITALIA
Seria dużych rozmiarów form silikonowych stworzona z myślą o zoptymalizowaniu pracy w profesjonalnych pracowniach cukierniczych i gastronomii.
Indeks: SILIKOMART203
Marka: SILIKOMART
Indeks: SILIKOMART144
Marka: SILIKOMART
Indeks: SILIKOMART499
Marka: SILIKOMART
Mata silikonowa z rantem 422 x 352 x h 8 mm.
Indeks: SILIKOMART258
Marka: SILIKOMART
Mata do przygotowywania lekkich dań.
Indeks: SILIKOMART211
Marka: SILIKOMART
Indeks: SILIKOMART90
Marka: SILIKOMART
Indeks: SILIKOMART93
Marka: SILIKOMART
Pikowana tekstura na ciastach typu rolada.
Indeks: SILIKOMART130
Marka: SILIKOMART
Pas silikonowy do czekoladowej dekoracji wokół tortu.
Indeks: SILIKOMART299
Marka: SILIKOMART
Indeks: THERMOHAUSER242
Marka: THERMOHAUSER
Indeks: SILIKOMART561
Marka: SILIKOMART
Seria dużych rozmiarów form silikonowych stworzona z myślą o zoptymalizowaniu pracy w profesjonalnych pracowniach cukierniczych i gastronomii.