- Wyprzedaż!
- Nowy

Strukturalna mata silikonowa do tworzenia na powierzchni wyrobów kwiatowego wzoru. Doskonała do odciskania dekoracji na masie cukrowej do pokrywania tortów.
Seria strukturalnych mat silikonowych do dekoracji nowoczesnych wypieków. Przeznaczone przede wszystkim do tworzenia dekoracyjnej tekstury na powierzchni ciast i tortów. Maty mogą również służyć jako szablon do odciskania wzorów w masie cukrowej lub marcepanie. Pozwalają na uzyskanie oryginalnej faktury na powierzchni ciasta kruchego. Seria strukturalnych mat cukierniczych wykonanych z odpornego i wytrzymałego silikonu. Zróżnicowane wzornictwo pozwala na tworzenie dekoracyjnych wypieków na różne okazje. Materiał jest całkowicie bezpieczny w kontakcie z żywnością.
Maty silikonowe łatwo utrzymać w czystości, co pozwala na zachowanie wymogów sanitarnych. Elastyczność materiału ułatwia odciskanie wzorów na różnych powierzchniach. Aby nie uszkodzić maty nie należy stosować ostrych narzędzi kuchennych oraz przechowywać maty z daleka od źródła otwartego ognia. Przed pierwszym użyciem matę należy dokładnie umyć. Nie stosować silnych i drażniących środków chemicznych.
Nazwa handlowa | Tappeto decorazione farfalle |
Numer katalogowy | 40-W0833 |
Wymiary formy | dł. 600 mm x szer. 400 mm |
Kształt | prostokąt |
Wzór strukturalny | motyle |
Rodzaj | strukturalna mata silikonowa |
Materiał | silikon |
Kolor | pomarańczowy |
Przeznaczenie | do kontaktu z żywnością |
Zastosowanie | do dekoracji powierzchni wyrobów cukierniczych |
Produkt | do użytku profesjonalnego i domowego |
Producent | Martellato |
Dystrybutor | Sempre Group |
Kraj produkcji | wyprodukowano we Włoszech |
wykonane z nietoksycznego, bezwonnego materiału, który nie wpływa na smak wyrobów,
elastyczny materiał zapewnia łatwość użytkowania oraz przechowywania,
maty są trwałe i odporne na uszkodzenia mechaniczne,
uniwersalne w zastosowaniu,
materiał jest odporny na zmiany temperatury,
formy są łatwe do utrzymania w czystości,
nie stosuj podczas mycia agresywnych detergentów,
nie używaj ostrych narzędzi podczas pracy z matą,
nie umieszczaj form na bezpośrednich źródłach ciepła (ogniu, grillu, szkle ceramicznym lub płycie elektrycznej),
zastosowanie odpowiednich środków ostrożności gwarantuje długoletnie i komfortowe korzystanie z produktu.
Indeks: LUBECA36
Marka: LUBECA
Uniwersalna i wszechstronna w zastosowaniu marcepanowa pasta migdałowa z migdałów śródziemnomorskich.
Indeks: LUBECA38
Marka: LUBECA
Uniwersalna i wszechstronna w zastosowaniu marcepanowa pasta migdałowa z migdałów kalifornijskich.
Indeks: MODECOR363
Marka: MODECOR
Indeks: BARIMA04
Marka: BARBARA LUIJCKX
Uniwersalna w zastosowaniu masa cukrowa - idealna do obkładania tortów i formowania dekoracji. Naturalnie biała barwa i przyjemny smak i aromat. Dobrze łączy się z barwnikami spożywczymi o konsystencji żelowej.
Indeks: MODECOR528
Marka: MODECOR
Indeks: MODECOR170
Marka: MODECOR
Masa cukrowa do obkładania tortów.
Indeks: SILIKOMART126
Marka: SILIKOMART
Strukturalna mata silikonowa do tworzenia na powierzchni wyrobów tekstury w serduszka. Texture Mat od Silikomart, to seria strukturalnych mat silikonowych do dekoracji nowoczesnych wypieków przygotowywanych z formą Buche
Indeks: SILIKOMART465
Marka: SILIKOMART
Indeks: SILIKOMART91
Marka: SILIKOMART
Strukturalna mata silikonowa do tworzenia na powierzchni wyrobów struktury pikowanego materiału. Texture Mat od Silikomart, to seria strukturalnych mat silikonowych do dekoracji nowoczesnych wypieków przygotowywanych z formą Buche
Indeks: MODECOR370
Marka: MODECOR
Seria płaskich form silikonowych przeznaczonych do tworzenia tłoczonych dekoracji z masy cukrowej >>> proste + szybkie + precyzyjne dekorowanie tortów.
Indeks: MODECOR917
Marka: MODECOR
Seria płaskich form silikonowych przeznaczonych do tworzenia tłoczonych dekoracji z masy cukrowej >>> proste + szybkie + precyzyjne dekorowanie tortów.
Indeks: SILIKOMART245
Marka: SILIKOMART
Forma silikonowa o klasycznym kształcie do tworzenia tradycyjnych i nowoczesnych wypieków oraz deserów mrożonych. Uniwersalne zastosowanie i łatwość użycia gwarantują zawsze doskonały efekt, niezależnie od tego jaką formę deseru przygotujesz.
Indeks: PAVONI444
Marka: PAVONI ITALIA
Margherita od Pavoni Italia, forma silikonowa do mini deserów i czekoladek w kształcie kwiatów margaretki. Profesjonalna forma silikonowa stworzona we współpracy z Antonio Bachour. Forma pozwala na jednorazowe przygotowanie 30 dekoracyjnych porcji o wymiarach: śr. 40 mm x wys. 20 mm i pojemności 20 ml.
Strukturalna mata silikonowa do tworzenia na powierzchni wyrobów kwiatowego wzoru. Doskonała do odciskania dekoracji na masie cukrowej do pokrywania tortów.