- Wyprzedaż!
1.0 kg MARCEPAN 014 LUBECA marcepanowa pasta migdałowa z migdałów śródziemnomorskich
Uniwersalna i wszechstronna w zastosowaniu marcepanowa pasta migdałowa z migdałów śródziemnomorskich.
W koszyku nie ma jeszcze produktów
Szukaj
Strukturalna mata silikonowa do tworzenia na powierzchni wyrobów kwiatowego wzoru. Doskonała do odciskania dekoracji na masie cukrowej do pokrywania tortów.
Opis produktu
Seria strukturalnych mat silikonowych do dekoracji nowoczesnych wypieków. Przeznaczone przede wszystkim do tworzenia dekoracyjnej tekstury na powierzchni ciast i tortów. Maty mogą również służyć jako szablon do odciskania wzorów w masie cukrowej lub marcepanie. Pozwalają na uzyskanie oryginalnej faktury na powierzchni ciasta kruchego. Seria strukturalnych mat cukierniczych wykonanych z odpornego i wytrzymałego silikonu. Zróżnicowane wzornictwo pozwala na tworzenie dekoracyjnych wypieków na różne okazje. Materiał jest całkowicie bezpieczny w kontakcie z żywnością.
Maty silikonowe łatwo utrzymać w czystości, co pozwala na zachowanie wymogów sanitarnych. Elastyczność materiału ułatwia odciskanie wzorów na różnych powierzchniach. Aby nie uszkodzić maty nie należy stosować ostrych narzędzi kuchennych oraz przechowywać maty z daleka od źródła otwartego ognia. Przed pierwszym użyciem matę należy dokładnie umyć. Nie stosować silnych i drażniących środków chemicznych.
Nazwa handlowa | Tappeto decorazione farfalle |
Numer katalogowy | 40-W0833 |
Wymiary formy | dł. 600 mm x szer. 400 mm |
Kształt | prostokąt |
Wzór strukturalny | motyle |
Rodzaj | strukturalna mata silikonowa |
Materiał | silikon |
Kolor | pomarańczowy |
Przeznaczenie | do kontaktu z żywnością |
Zastosowanie | do dekoracji powierzchni wyrobów cukierniczych |
Produkt | do użytku profesjonalnego i domowego |
Producent | Martellato |
Dystrybutor | Sempre Group |
Kraj produkcji | wyprodukowano we Włoszech |
wykonane z nietoksycznego, bezwonnego materiału, który nie wpływa na smak wyrobów,
elastyczny materiał zapewnia łatwość użytkowania oraz przechowywania,
maty są trwałe i odporne na uszkodzenia mechaniczne,
uniwersalne w zastosowaniu,
materiał jest odporny na zmiany temperatury,
formy są łatwe do utrzymania w czystości,
nie stosuj podczas mycia agresywnych detergentów,
nie używaj ostrych narzędzi podczas pracy z matą,
nie umieszczaj form na bezpośrednich źródłach ciepła (ogniu, grillu, szkle ceramicznym lub płycie elektrycznej),
zastosowanie odpowiednich środków ostrożności gwarantuje długoletnie i komfortowe korzystanie z produktu.
Szczegóły produktu
1.0 kg MARCEPAN 014 LUBECA marcepanowa pasta migdałowa z migdałów śródziemnomorskich
Uniwersalna i wszechstronna w zastosowaniu marcepanowa pasta migdałowa z migdałów śródziemnomorskich.
1.0 kg MARCEPAN 057 LUBECA marcepanowa pasta migdałowa z migdałów kalifornijskich
Uniwersalna i wszechstronna w zastosowaniu marcepanowa pasta migdałowa z migdałów kalifornijskich.
Uniwersalna w zastosowaniu masa cukrowa - idealna do obkładania tortów i formowania dekoracji. Naturalnie biała barwa i przyjemny smak i aromat. Dobrze łączy się z barwnikami spożywczymi o konsystencji żelowej.
5kg BIAŁA Masa cukrowa do obkładania tortów ELITE BIANCA 24568 Modecor
Masa cukrowa do obkładania tortów.
TEX08 Love Texture Mat Silikomart - strukturalna mata silikonowa - serca - nr. kat. 33.058.20.0065
Strukturalna mata silikonowa do tworzenia na powierzchni wyrobów tekstury w serduszka. Texture Mat od Silikomart, to seria strukturalnych mat silikonowych do dekoracji nowoczesnych wypieków przygotowywanych z formą Buche
Forma silikonowa do tworzenia nowoczesnych wypieków oraz deserów mrożonych. Uniwersalne zastosowanie i łatwość użycia gwarantują zawsze doskonały efekt, niezależnie od tego jaką formę deseru przygotujesz.
Strukturalna mata silikonowa do tworzenia na powierzchni wyrobów struktury pikowanego materiału. Texture Mat od Silikomart, to seria strukturalnych mat silikonowych do dekoracji nowoczesnych wypieków przygotowywanych z formą Buche
A RETE SILICONE DESIGN MOULD 30709 MODECOR mata silikonowa do tłoczonych dekoracji z masy cukrowej
Seria płaskich form silikonowych przeznaczonych do tworzenia tłoczonych dekoracji z masy cukrowej >>> proste + szybkie + precyzyjne dekorowanie tortów.
POIS SILICONE DESIGN MOULD 30705 MODECOR mata silikonowa do tłoczonych dekoracji z masy cukrowej
Seria płaskich form silikonowych przeznaczonych do tworzenia tłoczonych dekoracji z masy cukrowej >>> proste + szybkie + precyzyjne dekorowanie tortów.
Forma silikonowa o klasycznym kształcie do tworzenia tradycyjnych i nowoczesnych wypieków oraz deserów mrożonych. Uniwersalne zastosowanie i łatwość użycia gwarantują zawsze doskonały efekt, niezależnie od tego jaką formę deseru przygotujesz.
Margherita od Pavoni Italia, forma silikonowa do mini deserów i czekoladek w kształcie kwiatów margaretki. Profesjonalna forma silikonowa stworzona we współpracy z Antonio Bachour. Forma pozwala na jednorazowe przygotowanie 30 dekoracyjnych porcji o wymiarach: śr. 40 mm x wys. 20 mm i pojemności 20 ml.
Wystąpił błąd, sprawdź szczegóły poniżej