• CZEKOLADKI DLA TATY

  • IMBIROWA BAZA DO LEMONIADY

kremowe nadzienie o zrównoważonym smaku kakao i orzechów
  • kremowe nadzienie o zrównoważonym smaku kakao i orzechów
  • kremowe nadzienie o zrównoważonym smaku kakao i orzechów

10 kg EXTENDER FMN-P75EXTE-838 CHOCOVIC uniwersalne nadzienie kakaowo-orzechowe

CHOCOVIC05

Uniwersalne w zastosowaniu nadzienie o zrównoważonym smaku kakao i orzechów. Doskonałe do nadziewania i dekorowania różnego rodzaju wyrobów cukierniczych oraz lodów.

380,00 zł
Brutto
Ilość
OBECNIE BRAK NA STANIE


Opis

EKSTENDER to gotowe do użycia nadzienie o zrównoważonym kakaowo-orzechowym smaku. Przeznaczone jest przede wszystkim nadziewania różnego rodzaju wyrobów cukierniczych i piekarniczych. Dobrze sprawdzi się również do przekładania lodów oraz nadziewania pralin czy trufli. Nadzienie charakteryzuje się zrównoważonym smakiem oraz znaczną lepkością, a także kremową konsystencją.

Ważne informacje: gotowy do użycia produkt w postaci pasty (nadzienia) przeznaczony do użytku profesjonalnego - do nadziewania wyrobów cukierniczych. Do mieszania i nakładania produktu należy używać wyłącznie suchych i czystych przyborów. Po każdym użyciu należy szczelnie zamknąć opakowanie, usuwając z opakowania ewentualne zabrudzenia (pozostałości produktu).

Składniki: cukier, tłuszcz roślinny (słonecznikowy), proszek kakaowy o obniżonej zawartości tłuszczu (11.5%), tłuszcz roślinny całkowicie utwardzony (kokosowy, palmowy) w zmiennych proporcjach, pasta z orzechów (7%), mleko odtłuszczone w proszku (3%), emulgator: lecytyna sojowa (E322), aromat, aromat wanilinowy; możliwy kontakt krzyżowy z alergenami pochodzącymi z procesu wytwarzania; może zawierać inne orzechy.

Warunki przechowywania: produkt należy przechowywać w szczelnie zamkniętym opakowaniu - w pomieszczeniach czystych, pozbawionych obcych zapachów; maksymalna wilgotność względna przechowywania to 70%; optymalna temperatura składowania to 12-20°C; chronić przed bezpośrednim działaniem światła słonecznego.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 GRAMACH PRODUKTU
Wartość energetyczna 563 kcal
Tłuszcz 36.6 g
w tym nasycone kwasy tłuszczowe 11.9 g
Węglowodany 51.1 g
w tym cukry 49.3 g
Błonnik 4.8 g
Białko 4.5 g
Sól 0.03 g

PARAMETRY CHEMICZNE WARTOŚĆ METODA REFERENCYJNA
WILGOTNOŚĆ max. 1.5% IOCCC1(1952)
OGÓLNA ZAWARTOŚĆ TŁUSZCZU 36.6% +/- 1.5 IOCC14 (1972)
PARAMETRY FIZYCZNE WARTOŚĆ METODA REFERENCYJNA
LEPKOŚĆ CAS 650-1.000 mPa.s IOCCC46(2000) i 10(1973)
GRANICA PŁYNNOŚCI 4.00-14.50 Pa IOCCC46(2000) i 10(1973)
ROZDROBNIENIE 4-8% cząstek suchej masy beztłuszczowej ma wielkość > 30 um IOCCC116(1990)
PARAMETRY MIKROBIOLOGICZNE WARTOŚĆ METODA REFERENCYJNA
CAŁKOWITA LICZBA DROBNOUSTROJÓW max. 5.000/g ISO4833
DROŻDŻE max. 50/g ISO7954
PLEŚNIE max. 50/g ISO7954
ENTEROBAKTERIE max. 10/g ISO21528-2
COLIFORMY max. 10/g ISO4832
ESCHERICHIA COLI nieobecny/g ISO16649-2
SALMONELLA nieobecny /25 g ISO6579

Szczegóły produktu
CHOCOVIC05

Opis

NUMER KATALOGOWY
FMN-P75EXTE-838
NAZWA HANDLOWA
EXTENDER
MASA NETTO
10 kg
OPAKOWANIE
WIADERKO Z POKRYWĄ
RODZAJ
NADZIENIE
SMAK
KAKAO I ORZECHY
BARWA
BRĄZOWA
FORMA
NADZIENIE
KONSYSTENCJA
KREMOWA
ROZPUSZCZALNOŚĆ
3/5
PRZEZNACZENIE
DO BEZPOŚREDNIEGO UŻYCIA
ZASTOSOWANIE
DO NADZIEWANIA I DEKOROWANIA
DOZOWANIE
WEDŁUG UZNANIA
APLIKACJE
WYROBY CUKIERNICZE I PIEKARNICZE | LODY
WARUNKI PRZECHOWYWANIA
W SZCZELNIE ZAMKNIĘTYM OPAKOWANIU
WARUNKI PRZECHOWYWANIA
W SUCHYM I CHŁODNYM MIEJSCU
TERMIN PRZYDATNOŚCI DO SPOŻYCIA
12 MIESIĘCY OD DATY PRODUKCJI
Sempre Group Sp. z o.o. Opinie z ekomi-pl.com
Sempre Group Sp. z o.o. Opinie z ekomi-pl.com
Zobacz także
20 innych produktów w tej samej kategorii:

Indeks: CALLEBAUT129

Marka: CALLEBAUT

op. 5 kg CREMA W2 - gotowe nadzienie z białej czekolady - FMW-R1435-651 Callebaut - wyjątkowy mleczny smak z nutami wanilii

✔ Crema W2 Callebaut ➜ idealnie kremowe nadzienie o wyjątkowym smaku klasycznej białej czekolady ➜ gotowy krem do szprycowania wyrobów cukierniczych po wypieku. Idealny do ➜ nadziewania pączków, makaroników, eklerów, rogalików ➜ wypełniania korpusów tart, tartaletek i babeczek ➜ do przekładania tortu i dekoracji muffinek. Wypełnij swoje wypieki najlepszym...

Cena 226,00 zł
Więcej
DOSTĘPNĄ ILOŚĆ SPRAWDZISZ W SZCZEGÓŁACH PRODUKTU

Indeks: MASTERMARTINI67/1

Marka: Master Martini

op. 5 kg CARAVELLA GRAN LATTE E NOCCIOLA AX52DC MASTER MARTINI krem do smarowania o smaku mleka i orzechów laskowych

Krem o doskonałej konsystencji do smarowania, o zrównoważonym smaku mleka i orzechów laskowych, idealny do nadzień i aromatyzowania. Wszechstronność zastosowania. Bez tłuszczów uwodornionych, z lecytyną słonecznikową, z naturalnymi aromatami.

Cena 175,00 zł
Więcej
DOSTĘPNĄ ILOŚĆ SPRAWDZISZ W SZCZEGÓŁACH PRODUKTU

Indeks: PERNIGOTTI291

Marka: PERNIGOTTI

5.5 kg MORETTINA PEPPITA BIANCA 12093056 PERNIGOTTI krem do przekładania o smaku białej czekolady z całymi orzechami laskowymi

Morettina peppita to wyjątkowa seria miękkich kremów z całymi orzechami laskowymi - do przekładania oraz dekorowania przygotowywanych z wyselekcjonowanych składników. Linia stworzona dla zapewnienia doskonałych odczuć smakowych i wizualnych (dekoracyjne serwowanie lodów w witrynie). 

Cena 665,50 zł
Więcej
DOSTĘPNĄ ILOŚĆ SPRAWDZISZ W SZCZEGÓŁACH PRODUKTU

Indeks: PERNIGOTTI281

Marka: PERNIGOTTI

op. 5 kg VARIEGATO GUSTO CIOCCOCROK 12093641B PERNIGOTTI pasta o smaku kakao i orzechów laskowych z chrupkami ryżowymi

Wyjątkowo chrupiąca pasta o zaskakującym smaku - połączenie pasty z orzechów laskowych z kakao i chrupkami ryżowymi - do przekładania i dekorowania lodów w kuwetach oraz stosowania w wyrobach cukierniczych.

Cena 560,00 zł
Więcej
DOSTĘPNĄ ILOŚĆ SPRAWDZISZ W SZCZEGÓŁACH PRODUKTU

Indeks: PERNIGOTTI91

Marka: PERNIGOTTI

6 kg MORETTINA BIANCA 12093034 PERNIGOTTI gładki krem z białej czekolady do przekładania i dekorowania

Morettina to wyjątkowa seria miękkich kremów do przekładania oraz dekorowania przygotowywanych z wyselekcjonowanych składników. Linia stworzona dla zapewnienia doskonałych odczuć smakowych i wizualnych (dekoracyjne serwowanie lodów w witrynie). 

Cena 498,00 zł
Więcej
PRODUKT DOSTĘPNY W MAGAZYNIE