
Indeks: PAPILART57
Marka: PapilArt
∅ 8 cm PODKŁADKA ZŁOTA RO08 PAPILART cienkie krążki pod monoporcje
Indeks: PAPILART57
Marka: PapilArt
Indeks: PAPILART136
Marka: PapilArt
Indeks: LIV04
Marka: SEMPRE
Ozdobne pudełko przeznaczone do kontaktu z żywnością
Uniwersalne w zastosowaniu nadzienie o zrównoważonym smaku kakao i orzechów. Doskonałe do nadziewania i dekorowania różnego rodzaju wyrobów cukierniczych oraz lodów.
EKSTENDER to gotowe do użycia nadzienie o zrównoważonym kakaowo-orzechowym smaku. Przeznaczone jest przede wszystkim nadziewania różnego rodzaju wyrobów cukierniczych i piekarniczych. Dobrze sprawdzi się również do przekładania lodów oraz nadziewania pralin czy trufli. Nadzienie charakteryzuje się zrównoważonym smakiem oraz znaczną lepkością, a także kremową konsystencją.
Ważne informacje: gotowy do użycia produkt w postaci pasty (nadzienia) przeznaczony do użytku profesjonalnego - do nadziewania wyrobów cukierniczych. Do mieszania i nakładania produktu należy używać wyłącznie suchych i czystych przyborów. Po każdym użyciu należy szczelnie zamknąć opakowanie, usuwając z opakowania ewentualne zabrudzenia (pozostałości produktu).
Składniki: cukier, tłuszcz roślinny (słonecznikowy), proszek kakaowy o obniżonej zawartości tłuszczu (11.5%), tłuszcz roślinny całkowicie utwardzony (kokosowy, palmowy) w zmiennych proporcjach, pasta z orzechów (7%), mleko odtłuszczone w proszku (3%), emulgator: lecytyna sojowa (E322), aromat, aromat wanilinowy; możliwy kontakt krzyżowy z alergenami pochodzącymi z procesu wytwarzania; może zawierać inne orzechy.
Warunki przechowywania: produkt należy przechowywać w szczelnie zamkniętym opakowaniu - w pomieszczeniach czystych, pozbawionych obcych zapachów; maksymalna wilgotność względna przechowywania to 70%; optymalna temperatura składowania to 12-20°C; chronić przed bezpośrednim działaniem światła słonecznego.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 GRAMACH PRODUKTU | |
Wartość energetyczna | 563 kcal |
Tłuszcz | 36.6 g |
w tym nasycone kwasy tłuszczowe | 11.9 g |
Węglowodany | 51.1 g |
w tym cukry | 49.3 g |
Błonnik | 4.8 g |
Białko | 4.5 g |
Sól | 0.03 g |
PARAMETRY CHEMICZNE | WARTOŚĆ | METODA REFERENCYJNA |
WILGOTNOŚĆ | max. 1.5% | IOCCC1(1952) |
OGÓLNA ZAWARTOŚĆ TŁUSZCZU | 36.6% +/- 1.5 | IOCC14 (1972) |
PARAMETRY FIZYCZNE | WARTOŚĆ | METODA REFERENCYJNA |
LEPKOŚĆ CAS | 650-1.000 mPa.s | IOCCC46(2000) i 10(1973) |
GRANICA PŁYNNOŚCI | 4.00-14.50 Pa | IOCCC46(2000) i 10(1973) |
ROZDROBNIENIE | 4-8% cząstek suchej masy beztłuszczowej ma wielkość > 30 um | IOCCC116(1990) |
PARAMETRY MIKROBIOLOGICZNE | WARTOŚĆ | METODA REFERENCYJNA |
CAŁKOWITA LICZBA DROBNOUSTROJÓW | max. 5.000/g | ISO4833 |
DROŻDŻE | max. 50/g | ISO7954 |
PLEŚNIE | max. 50/g | ISO7954 |
ENTEROBAKTERIE | max. 10/g | ISO21528-2 |
COLIFORMY | max. 10/g | ISO4832 |
ESCHERICHIA COLI | nieobecny/g | ISO16649-2 |
SALMONELLA | nieobecny /25 g | ISO6579 |
Indeks: CHOCOVIC01
Marka: CHOCOVIC
Kremowa, delikatna i gotowa do użycia - glazura z białej czekolady przeznaczona do bezpośredniego oblewania i nadziewania.
Indeks: CHOCOVIC06
Marka: CHOCOVIC
Kremowa, delikatna i gotowa do użycia - glazura z ciemnej czekolady przeznaczona do bezpośredniego oblewania i nadziewania.
Indeks: LUBECA77
Marka: LUBECA
Orzechowy nugat - czyli pasta pralinowa z orzechów laskowych z całymi orzechami laskowymi - w postaci łatwego do porcjowania bloku. Wyjątkowy słodki smak i aromat prażonych orzechów.
Indeks: CHOCOVIC01
Marka: CHOCOVIC
Kremowa, delikatna i gotowa do użycia - glazura z białej czekolady przeznaczona do bezpośredniego oblewania i nadziewania.
Indeks: LUBECA75
Marka: LUBECA
Uniwersalna i wszechstronna w zastosowaniu marcepanowa pasta migdałowa z migdałów śródziemnomorskich.
Indeks: CALLEBAUT128
Marka: CALLEBAUT
Gotowy do użycia krem o smaku białej czekolady - idealny do nadziewania i glazurowania deserów i wypieków. Słodki smak białej czekolady z karmelową nutą. Gładka i kremowa konsystencji.
Indeks: CALLEBAUT44
Marka: CALLEBAUT
Mleczna czekolada zmieszana z prażonymi orzechami laskowymi tworzą delikatny i kremowy przysmak - doskonały do wyrobów cukierniczych oraz do nadawania smaku nadzieniom i deserom.
Indeks: CALLEBAUT07
Marka: CALLEBAUT
Ganache z BIAŁEJ CZEKOLADY do pralin
Indeks: CALLEBAUT120
Marka: CALLEBAUT
PRODUKT Z DATĄ 15/12/2022
Indeks: CACAOBARRY18
Marka: CACAO BARRY
Nadzienie karmelowe z herbatnikami.
Indeks: CALLEBAUT79
Marka: CALLEBAUT
Gotowy do użycia krem o smaku ciemnej czekolady - idealny do nadziewania i glazurowania deserów i wypieków. Intensywna czekoladowa barwa, gładka i kremowa konsystencja.
Indeks: CALLEBAUT15
Marka: CALLEBAUT
Gotowy do użycia ganache z białej czekolady.
Indeks: CHOCOVIC06
Marka: CHOCOVIC
Kremowa, delikatna i gotowa do użycia - glazura z ciemnej czekolady przeznaczona do bezpośredniego oblewania i nadziewania.
Indeks: SEMPRE455
Marka: SEMPRE
Naturalny krem kajmakowy na bazie pełnego mleka oraz cukru, bez dodatku barwników i konserwantów. Uniwersalne zastosowanie w produkcji lodów i cukiernictwie.
Indeks: CALLEBAUT121
Marka: CALLEBAUT
Indeks: LUBECA01
Marka: LUBECA
Uniwersalna i wszechstronna w zastosowaniu marcepanowa pasta migdałowa z migdałów kalifornijskich.
Indeks: CALLEBAUT123
Marka: CALLEBAUT
Indeks: CACAOBARRY17
Marka: CACAO BARRY
Indeks: CALLEBAUT43
Marka: CALLEBAUT
Indeks: LUBECA78
Marka: LUBECA
Warstwowy nugat - czyli pasta pralinowa z orzechów laskowych ułożona naprzemiennie z pastą pralinową z orzechów laskowych i kakao - w postaci łatwego do porcjowania bloku. Wyjątkowy smak i aromat prażonych orzechów laskowych i kakao.
Indeks: CALLEBAUT45
Marka: CALLEBAUT
Uniwersalne w zastosowaniu nadzienie o zrównoważonym smaku kakao i orzechów. Doskonałe do nadziewania i dekorowania różnego rodzaju wyrobów cukierniczych oraz lodów.